Wat doet Projectgroep De WesterCirkel?

Voor Projectgroep De WesterCirkel heeft Presis een website gerealiseerd. De realisatie van deze website is geheel belangeloos door Presis als sponsoring aan deze stichting aangeboden. De WesterCirkel is een stichting die hulp geeft aan gehandicapten in Roemenië. De leef- en woonomstandigheden zijn daar erbarmelijk. De WesterCirkel is vanaf haar oprichting in 1994 actief in Roemenië. Ze ondersteunen tehuizen, geven noodhulp, helpen met het bouwen van woningen voor kleinere groepen gehandicapten en leiden begeleiders op.

Donaties zijn een belangrijk onderdeel voor non-profit organisaties zoals De WesterCirkel. De website is dan ook zo ontworpen dat het voor mensen eenvoudig is om informatie te vinden over donaties of sponsoring.

Naast deze donaties is het tweede doel van de website om de bezoeker te informeren over de projecten van De WesterCirkel. Deze informatie staat op de website in de vorm van nieuwsberichten, speciale projectpagina’s met foto’s en reisverslagen. Hierdoor worden bij ieder bezoek de bezoekers betrokken bij de lopende activiteiten van De WesterCirkel.

Wil je meer weten over De WesterCirkel? Neem dan een kijkje op de nieuwe website van de www.dewestercirkel.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind je dit interessant?

Ontvang maandelijks gratis updates en tips
G Suite update