Presis is nu Google Apps Authorized Reseller

Presis denkt en werkt webbased. Dit doen wij niet alleen voor onze klanten maar ook zelf werken wij geheel webbased. Om de kosten te laten dalen de flexibiliteit te vergroten hebben we enige tijd geleden onze Microsoft Small Business Server 2008 de deur uit gegaan en zijn wij overgegaan op Google Apps Premium. Dit hadden we eerder moeten doen.

Verschillende klanten van ons zijn ook enthousiast over onze werkwijze geworden en hebben ons dan ook verzocht een soortgelijk traject bij hun uit te voeren. Inmiddels hebben wij meerdere klanten van Outlook overgezet naar professional Gmail. Met gepaste trots kondigen wij dan ook aan dat dit ons de status van Google Apps Authorized Reseller heeft opgeleverd.

Met deze status kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn met webbased oplossingen. Heeft u de behoefte om met software oplossingen te werken die voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind je dit interessant?

Ontvang maandelijks gratis updates en tips
G Suite update