Weet u aan het einde van de dag nog wat u heeft gedaan?

De afgelopen periode hebben wij gewerkt aan Nanda. Nanda is een urenregistratiesysteem, online en zo eenvoudig mogelijk. Nanda kan de ingevoerde uren op elke willekeurige sortering weergeven.

De dienst van Nanda is nu voor iedereen beschikbaar. De eerste gebruiker bij het registreren van een account is altijd gratis. Met deze gebruiker kunt u onbeperkt Nanda uitproberen en gebruiken.

De behoefte aan een goed urenregistratiesysteem is ontstaan door de onhandige wijze waarop voorheen uren bij Presis werden geregistreerd. Als deze uren sowieso al werden bijgehouden.

Onze wens was om te kunnen inzien hoeveel tijd er aan welke projecten werd besteed, hoeveel tijd facturabel was en wie waar aan werkte. Het invoeren van uren moest ook nog eens zo eenvoudig mogelijk zijn. Wij zijn met de ontwikkeling aan de slag gegaan en op een gegeven moment was Nanda een feit.


Bij Presis is lange tijd alleen intern gebruik gemaakt van Nanda. Veel mensen die Nanda zagen waren meteen enthousiast en dat heeft ons doen besluiten om het toegankelijk te maken voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind je dit interessant?

Ontvang maandelijks gratis updates en tips
G Suite update