Lancering website Mijn Google Apps

Vandaag is de site www.mijngoogleapps.nl online gegaan: alles over Google Apps op één plek.

Google Apps is een pakket van online applicaties. Google Apps bevat onder andere e-mail, agenda, documenten en intranetsites. Presis is sinds mei 2010 Google Apps Authorized Reseller. Met deze status mogen wij bedrijven migreren naar Google Apps Premier zodat zij efficiënter kunnen werken en IT kosten kunnen besparen.

Op Mijn Google Apps kan informatie worden gevonden over de producten van Google Apps. Ook nieuws, updates en tips & trucks zijn terug te vinden op de website. Hiervan op de hoogte blijven kan ook via twitter.

Bent u geïnteresseerd wat Google Apps uw bedrijf kan betekenen, kijk dan op Mijn Google Apps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind je dit interessant?

Ontvang maandelijks gratis updates en tips
G Suite update