Waarom onze klanten voor Google Apps kiezen

Elke dag zetten we bedrijven over naar Google Apps for Work. Niet alleen omdat wij dat fijn vinden, maar vooral omdat onze klanten er vol overgave voor kiezen. Niet zelden gebeurt dit na een demonstratie door onze Kees-Jan Diepstraten, want weinig mensen praten zo bevlogen over Google Apps als hij. Google Apps geeft je naast een behoorlijke besparing op ICT kosten heel veel gemak en wie is daar nu niet gevoelig voor?

google-apps-kiezen-besparen1. Kostenbesparing

De kostenbesparing die je met Google Apps for Work realiseert is aanzienlijk vergeleken met meer conventionele systemen. Voor € 3,33 per licentie per maand beschik je over een veelzijdig pakket aan applicaties voor het behandelen van je e-mail, contactpersonen, agenda’s en zelfs het maken en opslaan van je documenten als je dat wilt.

2. Flexibiliteit

Met Google Apps for Work kun je overal bij je gegevens. Vanaf ieder device met een internetverbinding kun je inloggen op je eigen Google account en van daaruit bij je e-mail en andere gegevens en documenten. De tijd dat je alleen op kantoor bij je spullen kon ligt dus achter je, met alle voordelen van dien. Even snel iets opzoeken als je bij een klant bent, het kan!

google-apps-kiezen-chat3. Makkelijker communiceren

Onderlinge communicatie kan veranderen met Google Apps. Had je in het verleden alleen e-mail tot je beschikking, nu kun je ook eenvoudig en snel met elkaar chatten of een Hangout starten om met elkaar te ‘video bellen’. Het klinkt afstandelijk en ongezellig, maar het werkt als een trein, wij maken er veelvuldig gebruik van en vinden het geweldig.

4. Google Apps is schaalbaar

Google Apps groeit (en krimpt) met je bedrijf mee als dat nodig is. Je kunt snel en eenvoudig een extra licentie aanschaffen voor een nieuwe medewerker, zonder lange wachttijd of enorme investering. En wil je op een gegeven moment met minder licenties verder dan kan dat natuurlijk ook. Google Apps for Work is schaalbaar en daarmee net zo flexibel als je bedrijf.

kado5. Google verandert steeds met je mee

Google is een modern bedrijf. Google luistert goed naar haar klanten past haar apps steeds verder aan aan de wensen van klanten en de laatste inzichten op het gebied van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Je zult regelmatig veranderingen opmerken die je leven makkelijker maken, over alles wordt nagedacht. Met Google Apps for Work heb je dan ook altijd een actueel pakket in handen om goed en makkelijk te kunnen werken.

Ga jij ook voor Google Apps kiezen?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je eens praten over een eventuele overstap naar Google Apps for Work? Dat kan, neem dan gerust contact met ons op via [adwords-telefoonnummer] of stuur een e-mail. We helpen je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *