6 voordelen van Google Apps for Work

Vrijwel dagelijks migreren we bedrijven naar Google Apps en niet lang daarna horen we vaak hoe blij mensen daarmee zijn. Ze zijn dan inmiddels gewend en hebben de voordelen van Google Apps kunnen ervaren in de praktijk. We zetten de meest gehoorde voordelen op een rij:

voordelen-van-google-apps-besparen1. Besparen op ICT kosten

Van alle voordelen van Google Apps voor Work is kostenbesparing de meest gehoorde. Voor €3,33 per maand heb je een licentie, inclusief 30GB online opslag in Google Drive. Voor dit bedrag kun je gebruik maken van de hele office suite van Google Apps, dus de aanschaf van een Microsoft Office pakket is niet meer nodig.

2. Plaats-onafhankelijk kunnen werken

Met Google Apps for Work werk je online, dus via internet. Ook documenten sla je online op, hiermee zijn deze dus vanaf iedere pc, tablet of telefoon met internetverbinding toegankelijk. Thuis, op vakantie of bij een klant werken gaat dus net zo makkelijk als op kantoor.

3. Online samenwerken

Een van de grote voordelen van Google Apps is de mogelijkheid van realtime online samenwerken. Concreet houdt dit in dat je met meerdere mensen tegelijk in een document kunt werken, ook als je niet fysiek bij elkaar in de buurt bent.

document4. Geen versiebeheer meer

Omdat het met Google Apps mogelijk is om online samen te werken en bestanden te delen, bestaat er altijd maar één versie van een bestand. Versiebeheer is dus niet meer nodig, en de tijd dat je net het verkeerde bestand in handen had ligt voorgoed achter je.

5. Geen zorgen over back-ups

Google maakt elke dag meerdere back-ups die versleuteld staan opgeslagen in meerdere zwaar beveiligde datacenters. Zo zijn je gegevens altijd veilig en hoef je je geen zorgen meer te maken over het maken van back-ups.

6. Google Apps groeit mee

Google Apps for Work is schaalbaar. Dat betekent dat je makkelijk een of meerdere extra licenties kunt aanschaffen als je bedrijf groeit, en het aantal licenties kunt verminderen als je er wat minder nodig hebt. Zo betaal je niet meer dan je gebruikt.

voordelen-van-google-apps-bellenMeer weten over de voordelen van Google Apps?

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over Google Apps for Work en wat de specifieke voordelen voor jouw bedrijf zijn? Neem dan gerust contact met ons op via [adwords-telefoonnummer] of stuur ons een e-mail, we horen en helpen je graag!

 

Open chat
1
💬 klik hier om te chatten
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?