AllYouCanWordPress websites

WordPress websites

Vroeger werden alle websites als maatwerk ontworpen en gemaakt. Dat maatwerk is mooi, maar niet altijd voordelig. De tijden zijn veranderd, een maatwerk website is niet altijd meer nodig. Steeds meer mensen willen wel een WordPress website, maar dan wel eentje waar ze zo mee kunnen beginnen. En daar hebben wij nu wat voor bedacht: een AllYouCanWordPress website. Want wij maken mensen graag blij en dat doen wij met websites die gewoon werken. Een tweede voordeel is dat er dan budget overgehouden wordt voor de inrichting van de Digitale Marketing van de website.

Wil je meer dan een AllYouCanWordpress website? Ben je opzoek naar een website die speciaal op jouw wensen en behoeften wordt ontwikkeld? Dan hebben we ook nog onze maatwerk websites

Wat is AllYouCanWordPress?

AllYouCanWordpress is een kant-en-klare WordPress website. Wij zorgen ervoor dat je WordPress website startklaar is, geen technisch gedoe en een moeizame start voor jou. En je hoeft daarna ook niet om te kijken naar de wekelijkse updates. Dat regelen wij ook gelijk voor je met onze WordPress Update Garantie. Om jouw website startklaar te maken hebben wij de volgende drie dingen van je nodig: Je e-mailadres, je domeinnaam en je gekozen WordPress thema.

Wij hebben zwarte band WordPress en zijn er om jou te helpen, wanneer je dat nodig hebt. Niets meer, niets minder.

Wat kost het?

De prijs van een AllYouCanWordPress website is €299. En dat is inclusief de installatie, de updates, de hosting voor het eerste jaar en je domeinnaam. Daarvoor krijg je een werkende website die je zelf kunt vullen naar eigen inzicht. Startklaar en zonder technisch gedoe. Daarmee kun je zelf je eigen teksten toevoegen en de overige zaken van je website vullen. Na het eerste jaar betaal je nog maar €15 per maand, dat is € 180,00 per jaar. Deze prijzen zijn exclusief BTW.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Je gaat op zoek naar een thema dat je graag zou willen gebruiken (of wij helpen je er eentje te vinden).
  2. Als je die gevonden hebt, doe je een aanvraag
  3. Wij gaan aan de slag en installeren WordPress met het jouw gekozen thema, installeren de plugins en voeren de veiligheidsmaatregelen uit.
  4. Je ontvangt je gebruikersnaam en wachtwoord.

En vervolgens kun jij je gang gaan. Zo simpel.

Aanschaf thema

Indien je thema aangeschaft moet worden, dan kunnen wij dat voor je doen. Deze kosten komen dan zonder opslag op je factuur erbij te staan. Hierdoor kunnen we de snelheid er voor je inhouden en heb je er geen omkijken naar.

Webhosting en Domeinnaam

In onze AllYouCanWordPress oplossing regelen wij ook gelijk de hosting en je gewenste domeinnaam. Indien je de domeinnaam ergens anders geregistreerd hebt, dan verhuizen wij deze kosteloos voor je.

Perfect voor jouw website

Onze geoptimaliseerde WordPress hosting is perfect voor WordPress websites. Je website wordt continu blootgesteld aan aanvallen vanuit het internet. Hierdoor is het noodzakelijk om regelmatig je website van de laatste beveiligingsupdates te voorzien. Wij nemen je website mee in onze WordPress Update Garantie zodat je niet meer om hoeft te kijken naar updates. Deze onderhoudsservice is onderdeel van uw AllYouCanWordPress website.