Bijna zomer! Kun jij al overal werken?

De zomer komt er nu echt aan! En tegenwoordig geniet ik daar stukken meer van dan vroeger. Waarom? Wij kunnen letterlijk overal werken, daarom! Zat ik vroeger te zweten achter het glas van een suf kantoor, tegenwoordig kan ik ook lekker in de tuin werken als ik dat wil.

overal-werken-met-google-appsOveral werken met Google Apps

Doordat wij gebruik maken van Google Apps, kan ik overal werken. Een internetverbinding is handig, maar niet eens persé noodzakelijk. Met Google Apps verwerk ik mijn e-mail, maak en bewerk ik documenten en spreadsheets en ik chat even snel met een collega of klant. Omdat Google Apps volledig online werkt, kan ik dus vanaf elk apparaat en overal bij mijn gegevens. Ook in de tuin.

Urenregistratie en factureren waar ik maar wil

Ook onze urenregistratie vindt plaats in de cloud, met online tool Nanda Urenoverzicht. Als ik in de tuin werk kan ik dus gewoon mijn uren bijhouden en daar overzichten van maken. En als ik van die uren of iets anders een factuur wil maken start ik MoneyBird, mijn online facturatie tool. Ook de debiteurenbewaking gaat gewoon door als ik een dagje in de tuin werk, lang leve al die mooie cloud diensten!

overal-werken-met-wordpressWebsites bijhouden in het zonnetje

Onze websites zijn allemaal gebouwd in WordPress en dus online aan te passen en bij te houden. Net als het maken van een document kan ik dus ook onze websites bijhouden in de tuin. Ik blog er vrolijk op los met een kop koffie in het zonnetje, daar gaat de kwaliteit van mijn blogs alleen maar op vooruit.

Ook werken in de tuin?

Wil jij ook in de tuin of op vakantie kunnen werken? Neem dan contact op en we helpen je verder. Dat doen we graag, vooral omdat we zelf zo blij worden van al die flexibiliteit. Bel of e-mail dus gerust, onze Kees-Jan vertelt maar wát graag over de voordelen van overal werken!

Open chat
1
💬 klik hier om te chatten
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?