Certificaat van hoge waardering

Op vrijdag 12 maart, tijdens het BNI ontbijt, heeft Kees-Jan Diepstraten uit handen van Rob Heeneman een ‘Certificaat van hoge waardering‘ uitgereikt gekregen. Dit certificaat heeft Presis mogen ontvangen voor de websites eqbo.nl en royaloms.nl en in het algemeen voor de manier waarop Kees-Jan Diepstraten zich voor andere ondernemers inzet.

Citaat:

“Kees-Jan hebben wij leren kennen als een uitermate gedreven businesspartner die altijd op zoek is naar ingangen om juist anderen te helpen. Hij is intelligent en anderen vaak een stap voor in hun denken. Hij denkt voordurend in mogelijkheden en kansen voor zijn klanten. Stelt veel vragen om zich in korte tijd in te leven in wat zijn klant wil en schakelt snel door naar de meest passende oplossing. Om deze kwaliteiten waarderen wij hem zeer.

Zijn medewerkers benaderen de klant op enthousiaste wijze, denken professioneel en creatief met de klant mee tijdens het realisatieproces, zodat het voortraject voor de klant al een verheugen wordt op het uiteindelijke resultaat. Heerlijk om met Kees-Jan en zijn medewerkers te sparren en te werken.

Onze dank gaat uit naar Kees-Jan en zijn klantgerichte team. Zij hebben er toe bijgedragen dat onze ondernemingen op het Wereld Wijde Web een professionele en unieke positie hebben ingenomen. De respons via onze websites geeft ons het vertrouwen dat we in Presis de juiste keuze hebben gemaakt. Het werkt namelijk gewoon!”

Was getekend,

Rob Heeneman (EQ Bewustwording & Ontwikkeling)

Sandra Heeneman-van Oers (Royal Office Management Services)

Open chat
1
💬 klik hier om te chatten
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?