Samen kijken we hoe het beter kan

Advies

Wij zijn specialisten op ons vakgebied. Vandaar dat wij regelmatig gevraagd worden om mee te denken of een advies uit te brengen over de toekomst en de inrichting van de interne IT. Dat kan en vinden wij leuk om te doen. Wij zijn er om te helpen en met u mee te denken. Wij hebben partners om ons heen verzameld die ons naadloos aanvullen en wij brengen u graag met hen in contact.

Internet marketing & zoekmachine optimalisatie

Het doel en streven is om een bedrijf te helpen ‘oude’ marketing technieken te verruilen door nieuwe marketing zodat het bedrijf in staat is zichzelf via internet te verkopen. Daarbij wordt er altijd gekeken naar een concreet en meetbaar doel. Er er wordt verder gekeken dan alleen een goede positie in Google of knetter goede content voor social media.

Professionele foto’s

Een gespecialiseerde fotograaf houdt zich bezig met vrijwel alle facetten binnen de oneindig veel mogelijkheden die zijn vakgebied bieden. Dat wil zeggen dat hij in staat is om passende foto’s voor uw website te maken. Met als uiteindelijk resultaat: onbeperkte creativiteit en fantasie, ingericht en afgestemd op uw wensen.

Teksten

Een groot voordeel van onze tekstschrijvers is dat zij beschikken over het inlevingsvermogen en de ervaring om complexe zaken simpel te maken. Een tekstschrijver weet snel de kern te raken en gelooft in de eenvoud van een goed idee. Zij communiceren niet om het communiceren, maar om meer verkoop te realiseren. Een professionele tekstschrijver werkt dus in uw voordeel.

Papier-arm kantoor

Je zou graag minder papier willen gebruiken. Dat kan. Inmiddels kunnen wij onze klanten helpen om tot een papier-arme werkomgeving te komen.

Computer keuze

Voeger was het eenvoudig om te kiezen. Een Windows PC en je bent klaar. Dat is niet meer zo. Wat past het beste bij je, Windows, Apple, Linux of een Chromebox. Maar wellicht kun je met een tablet al eigenlijk uit de voeten.

Software keuze

Veel van onze klanten hebben bijvoorbeeld behoefte aan een CRM. Maar ja, daar zijn er meer dan 150 van. Welke goed bij jou past? Daar helpen wij klanten mee. Maar ook met de keuze voor project management applicaties, koppelingen tussen applicaties en mobiel gebruik van applicaties.