Een eigen look en feel

Realisatie websites

 WordPress websitesPresis ontwikkelt samen met jou een WordPress website waarmee gewerkt wordt. De grafische vormgevers van Presis staan garant voor een uniek en gebruiksvriendelijk ontwerp. Een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website voor jouw (nieuwe) klanten.

Wij leveren AllYouCanWordpress voor degene die graag snel willen starten met hun nieuwe website. Is een standaard WordPress website niet voldoende maar ben je meer op zoek naar iets dat speciaal is afgestemd voor jouw bedrijf, dan leveren wij ook maatwerk WordPress Websites.

Meer dan alleen het uiterlijk

Een goede website is meer dan alleen het uiterlijk. Ja het oog wilt ook wat, maar nog veel belangrijker is dat de website het doel bereikt dat jij voor ogen hebt. Dit kan zijn informeren of het verkopen van een product of dienst. De website is dus jouw verkoop tool. Het moet zo vanzelfsprekend zijn en smachten naar meer, dat bezoekers met plezier op de website blijven, doorklikken en doelen behalen.

Omdat wij dit snappen, denken wij over elk element na en zorgen voor een uiterlijk en navigatie die hier positief aan bijdragen. Wij geven advies en je mag gebruik maken van onze ervaring en kennis.

Bekijk enkele websites die wij hebben gemaakt

WordPress Specialist

Wij erkennen dat niet ieder wiel opnieuw uitgevonden hoeft te worden. Dit scheelt jou een hoop kostbare tijd en geld. Daarom maken wij websites op basis van WordPress, het meest gebruikte CMS systeem wereldwijd. En WordPress is niet voor niets het meest gebruikte systeem, het is voor jou, ons en de bezoeker heel gebruiksvriendelijk.

Onze specialisten hebben veel ervaring met het maken van websites in WordPress. Zij weten goed wat er wel mogelijk is en realiseren prachtige websites. En natuurlijk zijn wij er ook voor jou. Wij zijn specialisten in ons vakgebied en maken jou ook wegwijs. Daarom ontvang je bij een AllYouCanWordPress website een online training van ons, waarin de veelgebruikte functies van het CMS besproken worden, zodat je aan de slag kunt met jouw website.

WordPress websites veiligWordPress Update Garantie

Je website wordt continu blootgesteld aan aanvallen vanuit het internet. Hierdoor is het noodzakelijk om regelmatig je website van de laatste beveiligingsupdates te voorzien. Het uitvoeren van deze updates vereist een vaste routine. Klanten hebben aan ons gevraagd of wij deze verantwoording van hun over willen nemen. Dit is de reden wat we de WordPress Update Garantie voor onze klanten ontwikkeld hebben.

In de hosting van onze AllYouCanWordPress website oplossing is de WordPress Update Garantie standaard opgenomen.