G Suite past bij jou en jouw organisatie

ZZP'er

Als ZZP'er wil je geen hoge kosten hebben voor IT. G Suite werkt altijd, en jij ook. Daarom heb je altijd je e-mail en bestanden binnen handbereik. Wij werken wanneer het de klant uitkomt, daarom kun je vandaag nog beginnen als je wilt. Lees hier hoe het voor jou in z'n werk gaat. 

2-5 medewerkers

Kleine bedrijven zijn vaak flexibel en kunnen soms ontzettend hard groeien. G Suite is net zo flexibel als jij bent. Je hebt al je gegevens dichtbij en werkt op deze manier efficiënt. Als je groeit groeit G Suite met je mee. Nieuwe collega? Geen probleem, binnen no-time kan hij aan de slag.

5-25 medewerkers

Je bedrijf is gegroeid, IT moet mee kunnen groeien. Nieuwe medewerkers moeten morgen kunnen beginnen en gelijk bereikbaar zijn. Je focus ligt op je werk, niet op je IT infrastructuur. Daar zijn wij voor. Als je buiten de deur wil werken kan dat. Thuis, bij de klant of in de trein, op jouw favoriete apparaat. Het werkt gewoon.

25-125 medewerkers

Met zoveel mensen, verspreid over een aantal afdelingen. Iedereen werkt aan zijn eigen projecten en maakt hiervoor zijn eigen documenten aan. Sommige van deze documenten zijn niet interessant voor andere afdelingen, andere wel. Daarom kunnen we delen, mappen of documenten, precies zoals jij het wilt hebben. 

Groter dan 125 medewerkers

Tof, je volgt het voorbeeld van Schiphol en Ahold en nog veel meer grote namen. Er komt een hoop kijken bij zo'n grote overstap. Wij hebben het denkwerk al voor je gedaan. Zie hier welke grote namen wij omgezet hebben, hoe zo'n overstap in z'n werk gaat en bel ons voor een offerte op maat. 

Een oplossing voor scholen

Je zou graag de sprong vooruit willen maken met je school en bent nieuwsgierig naar de oplossingen die Google je hierbij kan bieden. Op die manier kun jij je bezighouden met het onderwijs terwijl de ondersteunende IT gemakkelijk gemaakt is.

"Ik wist niet waar ik moest beginnen"

Overstappen kan eng zijn.

Vind je overstappen eng? Dat begrijpen wij en daarom zijn we er voor je. Wij doen het allemaal, van het overzetten van al je data tot ervoor zorgen dat jij en je collega's je comfortabel voelen met G Suite. Jawel, wij geven ook Gmail trainingen. En die zijn best leuk trouwens. Ben jij op zoek naar de overstap-experts? Stop met zoeken, je hebt ze gevonden. Wij zorgen ervoor dat G Suite gewoon voor jou gaat werken.