E-mail, agenda, samenwerken aan documenten, cloud opslag en meer.

E-mail, agenda,
samenwerken aan documenten,
cloud opslag en meer.

Al meer dan 5 miljoen bedrijven zijn overgestapt naar G Suite (voorheen: Google Apps)

icon-mailProfessioneel

Het gemak van Gmail, maar dan met jouw eigen domeinnaam. Dat is G Suite de professionele oplossing voor je e-mail. En met 30GB opslagruimte per persoon zijn e-mailhamsters ook gewoon welkom.

Vrijheid

Kies jouw eigen voorkeur. Of je nu het liefst werkt met Apple, Windows, iOS of Android, het maakt echt niet uit. Jij kiest en G Suite past zich aan jou aan. Werken waarmee en wanneer je wilt.

Veiligheid

Jouw data blijft van jou en je kunt jouw apparaten, zoals smartphones en tablets, beheren in je eigen G Suite domein. Zo heb jij de controle om jouw gewenste veiligheidsniveau in te stellen. Wij vertellen je graag hoe dat in zijn werk gaat.

Soepel overstappen naar de cloud op zijn Nederlands

Wie is Presis en wat maakt ons onderscheidend?
Wij zijn op een missie: Tevreden klanten.

Het technische deel van de migratie doen wij geruisloos, en het menselijke deel met respect en in begrijpelijk Nederlands. Dit is waarmee wij onze zwarte band in G Suite migraties verdiend hebben. En zo maken wij onze klanten blij.

Wie ging jou voor?

Al meer dan 400 bedrijven gingen je voor in de overstap naar G Suite (Voorheen: Google Apps) samen met Presis. Voorbeelden hiervan zijn:

World Press Photo / Stichting Terre des Hommes Nederland / Podium o950 / De Klussenier / Tripticom / Wooncompany / EuroCPS / Hicare Company / Apotheek De Drie Lelien / Heuvelman-Ibis / De Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) / Kuijpers hoveniers & tuinontwerpers / Portland / Stichting Mooi Werk / Handsome Poets / Expand Online / VONQ / Neeleman Installatietechniek / en nog meer dan 390 andere bedrijven.

Gebruik Gmail op je werk

De spambeveiliging, krachtige zoekfunctie en Gmail helpen je meer gedaan te krijgen. Geavanceerde zakelijke functies, 30 GB aan opslagruimte en mailen met @jouwbedrijfsnaam.nl

Opslaan en samenwerken in de cloud

Sla bestanden op in Drive, open ze vanaf elk gewenst apparaat en deel ze meteen met collega's. Je hoeft geen bijlagen te versturen of verschillende versies samen te voegen

Agenda's ontworpen voor teams

Bekijk en bewerk je planning op je laptop, telefoon of tablet. Plan afspraken snel door de beschikbaarheid van je collega's te controleren of door hun agenda's gelaagd weer te geven in één weergave.

VONQ ging je voor

Dé Expert in Online Recruitment Marketing. Een snelgroeiend Rotterdams bedrijf wat een bijpassende IT oplossing zocht. G Suite schaalt probleemloos met VONQ mee. En omdat het altijd werkt blijft de focus op de klant behouden.

Terre des Hommes ging je voor

Met regiokantoren in negen landen in de wereld en partners in alle delen van de wereld is Stichting Terre des Hommes Nederland internationaal georiënteerd. En dankzij de offline mogelijkheden van G Suite kan iedereen ermee werken.