E-mail, agenda, samenwerken aan documenten, cloud opslag en meer.

Niet samen werken, maar samenwerken.

Wil jij ook altijd en overal weten waar je collega´s mee bezig zijn, wat jij moet doen en wat er nog moet gebeuren? Wil jij nooit meer bestanden heen en weer mailen? Wil jij af van ontelbare programma´s opstarten, voordat je eindelijk aan de slag kan? G Suite zorgt ervoor dat jij kan werken zonder moeite. Snel, veilig en makkelijk. Al meer dan 5 miljoen bedrijven zijn overgestapt naar G Suite (voorheen: Google Apps)
Waarom?

icon-mailMakkelijk

Je wilt het gemak van Gmail, maar dan met jouw eigen domeinnaam in het e-mailadres. Geen probleem. Dat is G Suite: dé professionele oplossing voor je e-mail. En met 30 GB opslagruimte per persoon zijn e-mailhamsters gewoon welkom. En je agenda? Natuurlijk wordt die gelijk gekoppeld en verbonden met die van je collega´s.

Persoonlijk

Kies jouw eigen voorkeur. Of je nu het liefst werkt met Apple, Windows, iOS of Android, het maakt echt niet uit. Jij kiest en G Suite past zich aan jou aan. Werken waarmee, wanneer en waar je wilt. Op een scherm zo groot of klein als maar kan.

Veilig

Jouw data blijft van jou en je kunt jouw apparaten, zoals smartphones en tablets, beheren in je eigen G Suite domein. Zo heb jij de controle om jouw gewenste veiligheidsniveau in te stellen. Wij vertellen je graag hoe dat in zijn werk gaat.

Waarom Presis?

Wij zijn op een missie: Tevreden klanten.

Dat betekent dat we alles voor jou zo makkelijk mogelijk maken. Het technische deel van de migratie doen wij geruisloos, en het menselijke deel met respect en in begrijpelijk Nederlands. Dit is waarmee wij onze zwarte band in G Suite migraties verdiend hebben. Wij lossen het voor je op. En zo maken wij onze klanten blij.

Wie ging jou voor?

Presis zet al ruim 7 jaar organisaties om naar G Suite en heeft inmiddels honderden bedrijven overgezet naar G Suite. Voorbeelden van onze klanten zijn:

World Press Photo / Yellow Claw / Stichting Terre des Hommes Nederland / Podium o950 / De Klussenier / Tripticom / Wooncompany / EuroCPS / Hicare Company / Apotheek De Drie Lelien / Heuvelman-Ibis / De Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) / Kuijpers hoveniers & tuinontwerpers / Portland / Stichting Mooi Werk / Handsome Poets / Expand Online / VONQ / Neeleman Installatietechniek / en nog meer dan 390 andere bedrijven.

VONQ ging je voor

Dé Expert in Online Recruitment Marketing. Een snelgroeiend Rotterdams bedrijf dat een bijpassende snelle IT oplossing zocht. G Suite schaalt probleemloos met VONQ mee. En omdat het altijd werkt blijft de focus op de klant behouden.

Terre des Hommes ging je voor

Met regiokantoren in negen landen in de wereld en partners in alle delen van de wereld is Stichting Terre des Hommes Nederland internationaal georiënteerd. En dankzij de offline mogelijkheden van G Suite kan iedereen ermee werken.

Gebruik Gmail op je werk

De spambeveiliging, krachtige zoekfunctie en Gmail helpen je meer gedaan te krijgen. Geavanceerde zakelijke functies, 30 GB aan opslagruimte en mailen met @jouwbedrijfsnaam.nl

Opslaan en samenwerken in de cloud

Sla bestanden op in Drive, open ze vanaf elk gewenst apparaat en deel ze meteen met collega's. Je hoeft geen bijlagen te versturen of verschillende versies samen te voegen

Agenda's ontworpen voor teams

Bekijk en bewerk je planning op je laptop, telefoon of tablet. Plan afspraken snel door de beschikbaarheid van je collega's te controleren of door hun agenda's gelaagd weer te geven in één weergave.