Presis maakt het je makkelijk

Een stel vakidioten die gewoon Nederlands spreken

Wij klaren iedere klus met onze zwarte band in G Suite. Wij zijn geen traditioneel bedrijf, wij werken wanneer het onze klanten uitkomt. Onze klanten willen eigenlijk maar één ding: Dat het gewoon werkt. En dat een stel vakidioten ervoor gezorgd heeft dat de overstap naar G Suite heel natuurlijk gegaan is. Dat zijn wij dus, en zo maken wij onze klanten blij.

Presis is

Presis, de overstapexperts die jouw leven gemakkelijker maken.

Overstappen in 3 eenvoudige stappen

Inventarisatie

We gaan met jou in gesprek over wat je precies wilt. Welke gebruikers moeten we aanmaken, welke groepen en welke mappen. We zorgen dat alle gebruikers kunnen inloggen en kunnen starten en dat de mail aankomt. 

 

 

Overzetten data

Je kunt nu aan de slag, maar je mailbox is nog leeg. Als je wilt verhuizen we je bestaande mail en bestanden mee naar Gmail en Drive. Of je nu gebruik maakt van Exchange, Outlook, Popboxen, IMAP-boxen, het maakt ons niet uit. Als we klaar zijn, is het overgezet.

 

Gebruikerstraining

Nu je helemaal over bent kun je aan de slag met al je data. Het ziet er alleen iets anders uit. Daar moet je even aan wennen. Wij helpen je hierbij. Als je wilt krijg je van ons Gmail en Drive training. Dan komen we naar je toe en leggen je alles uit en gaan we niet weg tot je het helemaal onder de knie hebt.