Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Recensies

Wat hebben onze klanten over ons te zeggen?
Lees de recensies van een aantal van onze klanten over Google Workspace.


 

Presis recensies reviews - Bert Zweerts

Bert Zweerts

Scheepens

Wij van Scheepens hebben twee trainingen gedaan in de omschakeling naar Cloud based werken. Kees-Jan en Justin zijn een prima team, als de een aan het woord is voor de groep, is de ander afzonderlijk met mensen aan het werk. Helder, duidelijk, begrijpelijk en in onze tijd.

Het nazorg-traject staat als een huis en bereikbaarheid van Justin gaat erg ver en is daardoor zeer prettig. We raden het iedereen aan, een betere overstap naar Cloud based werken had niet gekund.


 

Presis recensies reviews - Thea Eat and ease

Thea Bodenhorst

Eat & Ease

Wat een geweldige service en ondersteuning biedt Presis aan ondernemers over zaken waar ze geen kennis van hebben of die zij graag uitbesteden aan experts. En dat zijn de mensen van Presis!

Ook de aftersales van Presis is dik in orde! Heel tevreden over het oppakken van de resterende vragen na installatie Google Workspace. Dank voor de hulp, ik ben weer in control!


 

Presis recensies reviews - Oscar Langerak

Oscar Langerak

VideoAgency

Ik word altijd direct geholpen wanneer ik bel met een vraag. Juist bij een technische uitdaging wil je dat het gelijk wordt opgelost en dat dit steeds gebeurt vind ik ronduit fantastisch.


 

Presis recensies reviews - Barry Sutin

Barry Sutin

In Zaken | Accountants & Adviseurs

Onze klanten beschikken altijd en overal over actuele cijfers en de resultaten van morgen. Dit kan dankzij de cloud oplossingen van Presis. Het Presis team denkt met je mee, ze schakelen snel en komen altijd met nieuwe mogelijkheden.


 

Presis recensies reviews - Jarell Habets

Jarell Habets

Shypple

Wij groeien hard en hebben regelmatig nieuwe gebruikerslicenties nodig. Dan is het fijn dat ik dat ik deze zelf op ieder gewenst moment kan toevoegen via het klantenportaal van Presis.


 

Presis recensies reviews - kevin Schuyffel

Kevin Schuyffel

That’s Marketing

Hiervoor werkte ik op Office365 maar dat werkte iedere keer net niet. De mannen van Presis hebben mij naadloos overgezet naar Google Workspace. Buiten dat het hele leuke persoonlijkheden zijn, verstaan zij hun vak en is Google Workspace werkelijk een verademing.


 

Presis recensies reviews -Remy Verhoeven Vonq

Remy Verhoeven

Vonq

We hebben gekozen voor Google Workspace en voor Presis. ‘Zet ons over en zorg ervoor dat wij er zo min mogelijk van merken. Vind zelf uit wat je nodig hebt en richt het in.’ En dat hebben ze gedaan ook.


 

Presis recensies reviews - Lesley de Beer

Lesley de Beer

Nature Talks

Met mijn vorige bedrijf heb ik een aantal jaar met veel plezier gewerkt met Google Workspace, dankzij Presis. Na een nieuw avontuur kwam ik weer bij Presis terecht met een hulpvraag omdat door een bug mijn privé Gmail niet meer toegankelijk was en ik alle documenten in mijn persoonlijke Google Drive kwijt was..

Presis heeft mij uitstekend geholpen met veel geduld en duidelijk uitleg is dit weer goed gekomen. Ook met het nieuwe bedrijf gebruik ik weer Google Workspace via Presis. De migratie ging perfect!


 

Open chat
1
💬 klik hier om te chatten
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?