Google+. Zodat de wereld je kan zien.

Wat is Google+?

Dit is het interne social media platform voor jouw bedrijf. Hierop maak je groepen voor jouw projecten, plaats je status updates, nieuwsberichten of andere toffe dingen voor jouw volgers.

Plus vormt het sociale intranet voor jouw bedrijf. Met de kringen kun je eenvoudig je posts zichtbaar maken voor de juiste mensen. Of je het wilt delen met een enkel persoon, een afdeling of de hele wereld. Jij bepaalt eenvoudig per post hoe je het wilt hebben. En als je het deelt met de wereld, zorgt Google ervoor dat de wereld jou vindt.

Presis G Suite Google+ laptop

Gezamenlijke interesses

Communities zijn groepen waar mensen met dezelfde interesses kunnen samenkomen. Je kunt het vergelijken met Facebookgroepen. Google+ heeft meer de looks van een forum. Wil je van bepaalde communities geen meldingen ontvangen? Je kunt per Communitie kiezen of je wel of geen meldingen wilt krijgen.

Beëindiging van Google+ privé accounts

Op 2 april 2019 worden privé accounts verwijderd.

In december 2018 heeft Google deze beslissing aangekondigd om het voor consumenten in april 2019 te beëindigen, omdat het weinig wordt gebruikt en het moeilijk is om te zorgen dat het een product blijft dat voldoet aan de verwachtingen van consumenten.

Meer hierover lees je hier.

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jij nodig hebt om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.

Presis - G Suite - Gmail
Presis - G Suite - Drive
Presis - G Suite - Agenda
Presis - G Suite - Google Keep
Presis - G Suite - hangouts chat
Presis - G Suite - Google Hangouts Meet
Presis - G Suite - Documenten
Presis - G Suite - Google Spreadsheets
Presis - G Suite - Google Presentaties
Presis - G Suite - Google formulieren
Presi - G Suite - Google Jamboard app logo
Presis - G Suite - Google Sites

Ontvang de beste updates & tips

G Suite update