Waarom G Suite? Omdat het gewoon werkt. Altijd.

De 2.0 versie van jouw IT
Bel 010 - 59 28 136
wij zijn nu bereikbaar

Een fijne en snelle communicatie

De krachtige e-mail omgeving van Gmail. Snel zoeken in je mailbox naar de informatie die jij nodig hebt. Meer uit de communicatie halen? Chatten en videobellen via Google Hangouts maakt het communiceren nog makkelijker. Houdt het contact laagdrempelig met collega’s, partners en klanten.

Werken en opslaan in de cloud

Google Drive vervangt je fileserver. Hiermee bespaar je tijd, geld en energie. Voortaan staan al je bestanden op een veilige manier opgeslagen op een plek waar jij en je collega’s erbij kunnen. Gemakkelijk nodig je anderen uit om een bestand te bekijken, zonder dat je daarvoor een e-mailbijlagen hoeft te verzenden.

Samenwerken zonder gedoe

Nooit meer: ‘is al in gebruik’. Voortaan werk je gemakkelijk samen en met meerdere gebruikers in één bestand, zonder dat het programma gaat haperen. Hierdoor heb je geen versiebeheer meer nodig, dat houdt het wel zo opgeruimd. Wil je offline werken? Ook dat is zeker mogelijk.

“Niet samen werken, maar samenwerken. Dat doe je met G Suite.”

Samenwerken zonder gedoe

Werk jij (vaak) samen met collega’s en wil je altijd en overal weten wat jij kan doen en wat er nog moet gebeuren? Wil jij nooit meer bestanden heen en weer mailen? Wil jij af van ontelbare programma’s opstarten, voordat je eindelijk aan de slag kunt?

G Suite zorgt ervoor dat jij moeiteloos en zo aan de slag kunt. Met meerdere mensen in één bestand werken? Dat is geen probleem. Snel, veilig en makkelijk. Al meer dan 5 miljoen bedrijven zijn overgestapt naar G Suite (voorheen: Google Apps)

Dit wil ik ook

Miljoenen ondernemers kozen voor G Suite

Nieuw bedrijf

Als startende ondernemer of ZZP’er wil je geen hoge kosten hebben voor IT. G Suite werkt altijd, en jij ook. Daarom heb je altijd je e-mail en bestanden binnen handbereik. Je kunt vandaag nog beginnen als je wilt en het gelijk goed inregelen. Lees hier hoe het voor jou in z’n werk gaat.

Ik wil meer lezen

Klein- middelgroot bedrijf

Dit soort bedrijven zijn vaak flexibel en kunnen soms hard groeien. G Suite is net zo flexibel als jij bent. Je hebt al je gegevens dichtbij en werkt op deze manier efficiënt. Als je groeit groeit G Suite met je mee. Nieuwe collega? Binnen no-time kan hij aan de slag en gelijk bereikbaar.

Ik wil meer lezen

Groot bedrijf

Je wil het samenwerken verbeteren en meer innovatie in je bedrijf introduceren en je IT moet mee kunnen groeien. Je focus ligt op je werk, niet op je IT structuur. Daar zijn wij voor. Werken waar jij wilt en op ieder apparaat. Het werkt gewoon. Ook als je honderden of duizenden werknemers hebt.

Ik wil meer lezen

Waarom kiezen voor Presis?

Als IT bedrijf willen wij ook geen omkijken naar onze eigen IT hebben. Wij snappen je.

Wij willen dat onze IT ons leven makkelijker in plaats van moeilijker maakt. Wij hebben klanten te ondersteunen en dingen te doen. Zelf hebben we jaren geleden ook de overstap gemaakt van Microsoft Exchange naar Google G Suite. Ja, dat was in het begin ook voor ons even wennen, het was allemaal best anders.

Maar we hebben het gedaan, eenvoudigweg omdat we een realtime afstemming met elkaar en onze klanten wilden hebben. Omdat we minder tijd aan onze eigen IT kwijt wilden zijn. Maar ook omdat G Suite ons beter tot ons recht liet komen doordat het in alles net wat slimmer is, het zit gewoon net wat beter in elkaar.

In ons vakgebied moeten we snel en veel leren, continue verbeteringen in onze processen doorvoeren en een snelle aansluiting met elkaar en onze klanten hebben. Met een traditionele IT inrichting zouden we achter de feiten aan lopen en niet zo efficiënt en effectief werken als nu. En onze klanten zitten er hetzelfde in, die willen ook de stap vooruit maken en werken graag samen met een Google Partner die door hetzelfde proces gegaan is. We willen allemaal dat het gewoon werkt.

Lees hier ons verhaal

We hebben gekozen voor G Suite. Zet ons over en zorg ervoor dat wij er zo min mogelijk van merken. Vind zelf uit wat je nodig hebt en richt het in. – En dat hebben ze gedaan ook.

Dit wil ik ook

 

Ontvang de beste updates & tips

G Suite update