Google Formulieren. Vragenlijsten waarmee je het te weten komt.

Google Formulieren maakt het je makkelijk

Enquêtes maken was nog nooit zo makkelijk. Bouw je eigen vragenset, verschillende paden, antwoordmogelijkheden en regels in Google Formulieren en krijg de resultaten direct in een spreadsheet terug. Geef enquêtes een mooie opmaak door een eigen foto of logo toe te voegen en kies passende kleuren om een uniek formulier te maken. Wil je geen eigen ontwerp maken? Dan zijn er standaardthema’s die jouw formulieren het gewenste uiterlijk te geven.

“Onderzoek doen? Stel je vragenlijsten op in Google Formulieren en heel gemakkelijk kom je aan al je informatie.”

Informatie verzamelen met het grootste gemak

Met Formulieren ontvang je snel antwoorden van anderen, verwerk je inschrijvingen, stel je snel en makkelijk een korte poll op, verzamel je namen en e-mailadressen voor je nieuwsbrieven, enzovoorts. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontvang antwoorden op de vragen zoals jij wilt. Je kunt kiezen uit meerkeuzevragen tot dropdown-menu’s en lineaire schalen. Ook kun je meer beeld toevoegen door afbeeldingen en YouTube-video’s toe te voegen aan je Formulieren.

Presis G Suite Google Formulieren poll

Google heeft ook Formulieren responsive gemaakt en dus kun je op ieder apparaat werken met Formulieren. Laat je niet tegenhouden vanwege disfunctionerende en non-responsive programma’s, maar wees altijd in staat om je werk te doen.

Gegevens verwerken

Ben je klaar om de gegevens die je hebt verzameld te analyseren of verwerken? Formulieren verzameld al deze gegevens automatisch, zo heb jij altijd toegang tot de realtime informatie. Deze gegevens kun je ook goed verwerken in overzichtelijke diagrammen. Wil je een stap verder gaan en de gegevens verder analyseren? Dan kun je deze gegevens in Google Spreadsheets bekijken.

Presis G Suite Google Formulieren statistiek