Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Google Formulieren. Vragenlijsten die echte antwoorden geven.

Google Formulieren maakt het makkelijk

Enquêtes maken zonder enige moeite. Dat kan met Google Formulieren. Bouw jullie eigen vragenset, verschillende paden, antwoordmogelijkheden en regels in Formulieren en krijg de resultaten hiervan direct in een Google Spreadsheet terug. Geef enquêtes een mooie opmaak door een eigen foto of logo toe te voegen en kies passende kleuren om een uniek formulier te maken. Ook zijn er standaardthema’s die jullie formulieren het gewenste uiterlijk te geven.

“Onderzoek doen? Stel vragenlijsten op in Google Formulieren en heel gemakkelijk komen jullie aan alle benodigde antwoorden en informatie.”

Informatie verzamelen met het grootste gemak

Met Formulieren ontvangen jullie snel antwoorden van anderen, verwerken jullie inschrijvingen, stellen jullie snel en makkelijk een poll op en verzamelen jullie namen en e-mailadressen voor nieuwsbrieven of campagnes. De mogelijkheden zijn groot.

Ontvang antwoorden op de vragen zoals jullie willen. Er is keuze uit meerkeuzevragen, dropdown-menu’s en lineaire schalen, etc. Willen jullie meer beeld toevoegen aan het formulier, dan kunnen er afbeeldingen en YouTube-video’s toegevoegd worden.

Ook is Formulieren responsive gemaakt, waardoor zowel op de computer, tablet als smartphone gewerkt kan worden. Laat jullie niet tegenhouden vanwege disfunctionerende en non-responsive programma’s, maar wees altijd in staat om jullie werk te doen.

Gegevens verwerken

Zijn jullie klaar om de gegevens die verzameld zijn te analyseren of verwerken? Formulieren verzameld al deze gegevens automatisch, waardoor jullie direct toegang hebben tot de realtime informatie. Deze gegevens kunnen ook goed verwerkt worden in overzichtelijke diagrammen. Een stap verder gaan en de gegevens verder analyseren? Dan kunnen deze gegevens in Google Spreadsheets verder bekeken worden.

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jullie nodig hebben om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.

Presis - G Suite - Gmail
Presis - G Suite - Agenda
Presis - G Suite - hangouts chat
Presis - G Suite - Google Hangouts Meet
Presis G Suite Google Voice logo
Presis - G Suite - Drive
Presis - G Suite - Documenten
Presis - G Suite - Google Spreadsheets
Presis - G Suite - Google Presentaties
Presis - G Suite - Google formulieren
Presi - G Suite - Google Jamboard app logo
Presis - G Suite - Google Sites
Presis - G Suite - Google Keep
Presis - G Suite - Google Tasks
Presis - G Suite - Google Photos
Ontvang de beste updates & tips
We wijzen je op onze privacy verklaring
WhatsApp ons
1
WhatsApp Nu!
Waarmee mogen we je helpen?