Google Formulieren. Vragenlijsten waarmee je het te weten komt.

Google Formulieren maakt het je makkelijk

Enquêtes maken zonder enige moeite. Dat doe je met Google Formulieren. Bouw je eigen vragenset, verschillende paden, antwoordmogelijkheden en regels in Formulieren en krijg de resultaten hiervan direct in een Google Spreadsheet terug. Geef enquêtes een mooie opmaak door een eigen foto of logo toe te voegen en kies passende kleuren om een uniek formulier te maken. Ook zijn er standaardthema’s die jouw formulieren het gewenste uiterlijk te geven.

“Onderzoek doen? Stel je vragenlijsten op in Google Formulieren en heel gemakkelijk kom je aan al je informatie.”

Informatie verzamelen met het grootste gemak

Met Formulieren ontvang je snel antwoorden van anderen, verwerk je inschrijvingen, stel je snel en makkelijk een poll op en verzamel je namen en e-mailadressen voor je nieuwsbrieven. Zoals je leest zijn de mogelijkheden groot.

Ontvang antwoorden op de vragen zoals jij wilt. Je kunt kiezen uit meerkeuzevragen tot dropdown-menu’s en lineaire schalen. Wil je meer beeld toevoegen aan het formulier, dan kun je afbeeldingen en YouTube-video’s toevoegen.

Ook heeft Google Formulieren responsive gemaakt, waardoor je zowel op de computer, tablet als smartphone kunt werken. Laat je niet tegenhouden vanwege disfunctionerende en non-responsive programma’s, maar wees altijd in staat om je werk te doen.

Gegevens verwerken

Ben je klaar om de gegevens die je hebt verzameld te analyseren of verwerken? Formulieren verzameld al deze gegevens automatisch, waardoor jij altijd toegang hebt tot de realtime informatie. Deze gegevens kun je ook goed verwerken in overzichtelijke diagrammen. Wil je een stap verder gaan en de gegevens verder analyseren? Dan kun je deze gegevens in Google Spreadsheets bekijken.

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jij nodig hebt om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.

Presis - G Suite - Gmail
Presis - G Suite - Drive
Presis - G Suite - Agenda
Presis - G Suite - Google Keep
Presis - G Suite - hangouts chat
Presis - G Suite - Google Hangouts Meet
Presis - G Suite - Documenten
Presis - G Suite - Google Spreadsheets
Presis - G Suite - Google Presentaties
Presis - G Suite - Google formulieren
Presi - G Suite - Google Jamboard app logo
Presis - G Suite - Google Sites

Ontvang de beste updates & tips

G Suite update