Google+. Zodat de wereld je kan zien.

Google+, wat is dat?

Google+ is het interne social media platform voor jouw bedrijf. Hierop maak je groepen voor jouw projecten, plaats je status updates, nieuwsberichten of andere toffe dingen voor jouw volgers.

Google+ vormt het sociale intranet voor jouw bedrijf. Met de kringen kun je eenvoudig je posts zichtbaar maken voor de juiste mensen. Of je het wilt delen met een enkel persoon, een afdeling of de hele wereld. Jij bepaalt eenvoudig per post hoe je het wilt hebben. En als je het deelt met de wereld, zorgt Google ervoor dat de wereld jou vindt.

Presis G Suite Google+ laptop

Zakelijk en privé

Je kunt Google+ natuurlijk ook privé gebruiken, je zult zeker niet de enige zijn die dit doet. Heel gemakkelijk schakel je tussen jouw verschillende accounts. Wil je een account toevoegen? Dan ga je naar de instellingen, klikt op het pijltje van jouw profiel en kiest voor ‘Andere Google+ pagina’. Hierna worden alle gekoppelde profielen waaruit je kunt kiezen getoond.

Gezamenlijke interesses

Communities zijn groepen waar mensen met dezelfde interesses kunnen samenkomen. Je kunt het vergelijken met Facebookgroepen. Google+ heeft meer de looks van een forum. Wil je van bepaalde communities geen meldingen ontvangen? Je kunt per Communitie kiezen of je wel of geen meldingen wilt krijgen.

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jij nodig hebt om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.

Presis - G Suite - Gmail
Presis - G Suite - Drive
Presis - G Suite - Agenda
Presis - G Suite - hangouts chat
Presis - G Suite - hangouts
Presis - G Suite - Google Hangouts Meet
Presis - G Suite - Documenten
Presis - G Suite - Google Spreadsheets
Presis - G Suite - Google Presentaties
Presis - G Suite - Google formulieren
Presis - G Suite - Gogole Plus
Presis - G Suite - Google Sites

Ontvang de beste updates & tips

G Suite update