Grote bedrijven

Sneller innoveren. G Suite past bij jou en jouw organisatie.

Innoveren? Dat doe je met G Suite.

Met G Suite zorg je samen voor een snellere ontwikkeling van jouw organisatie door gebruik te maken van slimme cloud-apps om overal in realtime te kunnen samenwerken, betere mogelijkheden om de organisatie met IT te ondersteunen. Hiermee heb je een voorsprong op de concurrentie.

De slimme keuze

De keuze voor G Suite is voor steeds meer bedrijven een strategische keuze. Het betekend een volgende stap in een nieuwe richting. Dat gaat niet in een keer, maar wel met doordachte stappen.

G Suite migraties voor grote bedrijven

Dit is een andere tak van sport. Hier komt bijvoorbeeld projectmanagement bij kijken, operationele afstemming tussen de verschillende afdelingen en een gedegen plan van aanpak. Daarbij valt de migratie naar G Suite voor deze organisaties regelmatig samen met andere interne projecten. Een goede voorbereiding is een cruciale succesfactor bij een migratie voor organisaties van deze grootte.

“Wij maken het je makkelijk door de migratie vlekkeloos voor je uit te voeren. Wat jij ervan merkt? Het eindresultaat!”

Ervaren procesbegeleiders

In de categorie 125 tot 2.500 medewerkers hebben we ook onze meters gemaakt. Een migratie als deze begint vaak met een kennismaking en een kop koffie. Dit omdat het een fijne start van onze samenwerking is en een kop koffie altijd fijn is om mee te beginnen. Zo kunnen we elkaar leren kennen en de juiste aansluiting vinden die het beste past bij de organisatie.

Inmiddels hebben we de zwarte band in G Suite migraties verdient en tevreden klanten van Presis in deze categorie zijn bijvoorbeeld de franchise formule De Klussenier, VONQ, DEPT Agency en Stichting Terre des Hommes Nederland.

Ik wil graag kennismaken

Presis - G Suite - Logo de klussenier

3 Presis - G Suite - Logo Vonq

3 Presis - G Suite - Logo Dept

Presis - G Suite - Logo Terre des hommes

Ontvang de beste updates & tips

G Suite update