Kleine en middelgrote bedrijven

Vereenvoudig de manier waarop jullie werken

Samenwerken, dat is praktisch

Samen aan hetzelfde documenten werken in G Suite bespaart je versiebeheer en laat je veel handiger samenwerken. Met de producten van G Suite kun je dit gemakkelijk doen, zonder dat het traag wordt of misloopt. Van ieder document bestaat er dus maar 1 versie. De huidige versie. Geen revisies meer, dat is verleden tijd.

G Suite Samenwerken in Documenten - laptop en mobiel 4

Tienduizenden e-mails

Bij veel bedrijven werken e-mail hamsters en e-mail junkies. E-mail is is de levensader van hun bedrijf. Dus zij willen ze de krachtigste en slimste oplossing voor hun e-mail stroom. Gmail is gemaakt om om te gaan met tienduizenden e-mails in je archief en het verwerken van een dagelijkse stortvloed aan nieuwe e-mails. Met categorieën, automatische labels en slimme algoritmen verwerken ze probleemloos iedere dag weer hun e-mail.

Minder e-mail, meer chatten

Er is echter wel een verandering bij veel bedrijven gaande. Intern worden er steeds minder e-mails verstuurd. De chatfunctie van G Suite, Hangouts Chat, wordt steeds vaker ontdekt. Zoals ze privé op WhatsApp iedereen op de hoogte houden, gebeurd dit steeds vaker ook zakelijk. Maar dan met Hangouts Chat. Handig, snel en helemaal van deze tijd.

Laten we samen beginnen

We hebben gekozen voor G Suite en voor Presis. ‘Zet ons over en zorg ervoor dat wij er zo min mogelijk van merken. Vind zelf uit wat je nodig hebt en richt het in.’ – En dat hebben ze gedaan ook.

Meer informatie

Veilig en secure

Het delen van bestanden wordt nu gedaan vanuit de bedrijfsoplossing van Google: G Suite. Dat wil zeggen dat de veiligheid op tijd gecontroleerd en beheerd kan worden. Het is dus niet alleen ontzettend handig en efficiënt, maar het voldoet ook nog eens aan het wenselijke veiligheidsniveau van veel bedrijven en geeft rust voor de mensen die ermee werken. Zo concentreren zij zich op hun werk zonder continue met de veiligheid bezig te moeten zijn.

Probleemloos online werken

Om te kunnen werken met G Suite heb je alleen een webbrowser nodig. Geen lokale installaties van applicaties die regelmatig van een update voorzien moeten worden. Je start je browser en gaat aan het werk. Zo simpel kan het zijn.

“Van e-mail naar chat. Handig en efficiënt.”

Hulp bij het overstappen, maar dan in het Nederlands?

Wij van Presis adviseren in het optimaal inrichten van jullie G Suite domein en we houden de beveiliging voor julie in de gaten. Een gerust gevoel voor onze klanten. Wij zetten wekelijks bedrijven van deze grootte over naar G Suite en we merken dat deze bedrijven eraan toe zijn. Omdat dit gewoon beter bij de huidige tijd past. Onze klanten willen een probleemloze en schaalbare IT oplossing. G Suite dus.

Laten we samen beginnen

Ontvang de beste updates & tips

G Suite update