G Suite voor MKB

Vereenvoudig de manier waarop jullie werken

Samenwerken is de key voor MKB

MKB bedrijven werken veel samen, tijd mag niet verspild worden aan trage communicatie onderling en het zoeken naar de juiste bestanden. G Suite zorgt hiervoor. Met het handige Hangouts Chat sturen jullie onderling berichten naar elkaar en versnellen zo de communicatie en verminderen de bakken aan e-mail.

Ook hebben jullie geen last meer van al die versies op bestanden. Voortaan is er nog maar één bestand. En dat is het juiste bestand. Ook kunnen jullie tegelijkertijd in dit bestand werken. Niet naast elkaar zitten en aanwijzen wat je aangepast wilt hebben, nee gewoon achter jouw apparaat zelf deze wijzigingen snel doorvoeren.

G Suite Samenwerken in Documenten - laptop en mobiel 4

MKB en de bakken e-mail

Bij veel MKB bedrijven werken e-mail hamsters en e-mail junkies. E-mail is is de levensader van hun bedrijf. Dus zij willen ze de krachtigste en slimste oplossing voor hun e-mail stroom. Gmail is gemaakt om om te gaan met tienduizenden e-mails in je archief en het verwerken van een dagelijkse stortvloed aan nieuwe e-mails. Met categorieën, automatische labels en slimme algoritmen verwerken ze probleemloos iedere dag weer hun e-mail.

Minder e-mail, meer chatten en video

De chatfunctie van Google. Hangouts Chat, is een verademing voor MKB bedrijven. Geen bakken meer aan e-mail en wel een snelle communicatie. Chatten doen we immers allemaal al, neem een voorbeeld aan WhatsApp. Maar met Chat blijft werk en privé toch gescheiden.

Het kan voorkomen dat jullie niet altijd in hetzelfde pand aan het werk zijn. Soms ben je onderweg of werk je vanaf een andere locatie. En is het fijn als je toch gewoon kunt vergaderen alsof je met elkaar zit. Dat kan met Hangouts Meet. De perfecte videomeeting oplossing van Google.

Laten we samen beginnen

We hebben gekozen voor G Suite en voor Presis. ‘Zet ons over en zorg ervoor dat wij er zo min mogelijk van merken. Vind zelf uit wat je nodig hebt en richt het in.’ – En dat hebben ze gedaan ook.

Meer informatie

Veilig en secure

Het delen van bestanden wordt nu gedaan vanuit de bedrijfsoplossing van Google: G Suite. Dat wil zeggen dat de veiligheid op tijd gecontroleerd en beheerd kan worden. Het is dus niet alleen ontzettend handig en efficiënt, maar het voldoet ook nog eens aan het wenselijke veiligheidsniveau van veel bedrijven en geeft rust voor de mensen die ermee werken. Zo concentreren zij zich op hun werk zonder continue met de veiligheid bezig te moeten zijn.

Probleemloos online werken

Om te kunnen werken met G Suite heb je alleen een webbrowser nodig. Geen lokale installaties van applicaties die regelmatig van een update voorzien moeten worden. Je start je browser en gaat aan het werk. Zo simpel kan het zijn.

“Van e-mail naar chat. Handig en efficiënt.”

Hulp bij het overstappen voor MKB

Wij van Presis adviseren in het optimaal inrichten van jullie G Suite domein en we houden de beveiliging voor julie in de gaten. Een gerust gevoel voor onze klanten. Wij zetten wekelijks bedrijven van deze grootte over naar G Suite en we merken dat deze bedrijven eraan toe zijn. Omdat dit gewoon beter bij de huidige tijd past. Onze klanten willen een probleemloze en schaalbare IT oplossing. G Suite dus.

Laten we samen beginnen

Ontvang de beste updates & tips

G Suite update