Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

De voordelen om Presis als Google Cloud Partner te hebben voor jouw G Suite

wij zijn nu bereikbaar

G Suite via een reseller

Google G Suite kun je direct bij Google afnemen, maar het is ook mogelijk om het via een reseller (Google Cloud Partner) te laten lopen.

Over de kosten kan ik kort over zijn: De G Suite licentie kosten blijven hetzelfde. De voordelen in het kort: Je betaalt hetzelfde alleen krijg je meer. We geven je de vijf belangrijkste redenen waarom klanten voor ons kiezen.

Reden 1: Inrichten Google Drive en e-mail structuur

Hoe meer data je hebt, hoe belangrijker het wordt om over een juiste structuur na te denken. Een structuur waardoor jij je werk eenvoudig kunt doen en zo slim ingericht dat het niet eens meer mogelijk is om fouten te maken.

Organiseren van de e-mail structuur

Slim bedenken welke algemene e-mailboxen en e-mail routes je moet aanmaken in Gmail zodat het hele proces soepel verloopt is iets wat wij als Google Cloud Partner al bijna 10 jaar doen. Wij denken met je mee om het zo in te richten dat er een elegante eenvoud ontstaat waardoor je met een gerust hart weet dat je e-mail structuur en flow gewoon goed in elkaar zit.

(Her)Organiseren van de Google Drive structuur

Een Google Drive structuur zo inregelen waardoor iedereen altijd overal bij kan, niet meer kan zien dan hij/zij recht op heeft en ook nog eens volkomen logisch voor iedereen is. En als bonus dat je nooit meer een document handmatig hoeft te delen met een ander? Klinkt ideaal? Dat is het ook. En dit is precies hoe wij de Google Drive voor onze klanten inrichten.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een bestaande Drive structuur hebt die wat rommelig geworden is. Ook geen probleem. Wij hebben erg veel ervaring opgedaan om Drive omgevingen te herstructureren op zo’n manier dat iedereen er weer blij van wordt.

Presis G Suite Google Partner Google Drive

Reden 2: Automatiseren van taken

Taken die vaak terugkomen zijn vrijwel altijd te automatiseren. En omdat wij dezelfde taken voor onze honderden klanten moeten doen hebben wij verschillende taken al geautomatiseerd. Het is fijn als je dit met een gerust hart kunt over laten aan een gespecialiseerde Google Cloud Partner.

Licentie portal

Om je leven gemakkelijk te maken hebben wij als enige Google Cloud Partner in Nederland een klantenportaal gebouwd zodat je altijd zelf en overal nieuwe licenties kunt toevoegen, je hebt ons hier niet voor nodig.

Presis als Google Cloud Partner - licentie portal

Archiveren van oud-werknemer

Mensen verlaten organisaties. En meer dan eens staat er belangrijke informatie in hun e-mailbox. Het kan zijn dat dit de reden is dat je de e-mailboxen aanhoudt van mensen die niet meer voor de organisatie werken. Wij hebben een methode ontwikkeld dat wij snel en efficiënt deze e-mailboxen zo archiveren dat jij er eenvoudig toegang tot hebt. En met deze methode komen de licenties weer vrij van de medewerkers die de organisatie verlaten hebben. Deze kun je dan weer inzetten voor nieuwe medewerkers.

Google Drive automatiseringen

Wanneer iemand de organisatie verlaat en je wilt een extra check hebben of er geen map of bestand meer is wat met een specifiek extern account gedeeld is dan lopen wij dat voor je na. Door middel van een custom made slim script wordt iedere map en bestand op Drive gecontroleerd en indien nodig aangepast door dat ene account eruit te gooien. Kleine moeite, groot plezier.

Reden 3: Ervaring met koppelen van aanvullende software

Aanvullende software kan je leven gemakkelijker maken of completer. Wanneer je bijvoorbeeld je G Suite omgeving van een extra backup zou willen voorzien dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij sluiten regelmatig aanvullende software aan bij onze klanten en hebben daar dus ervaring in. Hierdoor scheelt het jou uitzoekwerk en wij brengen je graag op de hoogte van de plussen en minnen van de verschillende pakketten.

Reden 4: Aanvullende trainingen zodat iedereen het maximale uit G Suite haalt

Nieuwe medewerkers

Om nieuwe medewerkers zich comfortabel te laten voelen in het gebruik van G Suite hebben wij een introductietraining ontwikkeld. Deze kan op locatie en remote gegeven worden. Deze training laat ook duidelijk de verschillen zien tussen het gebruik van Microsoft Office applicaties een Google G Suite applicatie zodat de nieuwe medewerker eenvoudig de brug kunnen maken.

Advanced trainingen

Voor wie er meer uit de applicaties van G Suite wilt halen, hebben wij advanced trainingen ontwikkeld. In een advanced training wordt er diep op één applicatie ingegaan. Wij hebben advanced trainingen beschikbaar voor:

Met deze advanced trainingen halen de medewerkers het optimale uit de verschillende applicaties van G Suite en daarmee kunnen ze hun werk nog beter en sneller doen.

G Suite

Presis G Suite logo

Gmail

Presis - G Suite - Gmail

Google Drive

Presis - G Suite - Drive

Google Documenten

Presis - G Suite - Documenten - Presis als Google Cloud Partner

Google Spreadsheets

Presis - G Suite - Spreadsheets - Presis als Google Cloud Partner

Google Presentaties

Presis - G Suite - Presentaties - Presis als Google Cloud Partner

Reden 5: Support door gecertificeerde Google Cloud Partner specialisten

Een laatste reden is dat veel mensen het fijn vinden om een specialist achter de hand te hebben. Iemand die van hun situatie op de hoogte is en die een technisch probleem kan oppakken. Omdat onze mensen gecertificeerde Google Cloud Partner specialisten zijn kunnen zij je als geen ander helpen bij lastige technische problemen. Het komt in de regel niet vaak voor, maar als het voorkomt is het wel erg fijn om de specialist onder de knop te hebben.

Presis als Google Cloud Partner G Suite - experts

Afsluitend

Eigenlijk zorgen wij er dus voor dat jij en de mensen die met G Suite werken optimaal gebruik maken van wat er allemaal in zit. Omdat wij hier dagelijks mee bezig zijn kunnen wij je op de best mogelijke manier ondersteunen zodat jij eenvoudigweg meer aan je werk toekomt.

De overstap naar een Google Cloud Partner

Als je wilt overstappen dan regelen wij dat voor jou. De overstap zelf neemt 10 minuten in beslag en wij begeleiden die stap voor stap samen met jou. Zo is alles duidelijk en weet je altijd waar je aan toe bent.

Overstappen naar Presis

Ontvang de beste updates & tips
We wijzen je op onze privacy verklaring