Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Thuiswerken; alle tips en informatie die je nodig hebt

Overzichtelijk op één plek verzameld

Blogs

Het coronavirus en thuiswerken, hoe doe je dat optimaal?

Met de uitbraak van COVID 19 is het thuiswerken plots ineens nodig i.p.v. een luxe. Maar niet alle bedrijven zijn al ingesteld om het thuiswerken te faciliteren. Waar moet je beginnen?

Omdat het wat veel kan zijn hebben we het zo veel mogelijk voor je samengevat en geven we antwoorden op alle vragen.

Meer lezen


Van werken op kantoor naar thuis. Help?!

Hoe pak je het plotselinge thuiswerken nu goed aan? Wat komt er allemaal bij kijken? Ja het is anders, ja het zal soms wennen zijn, maar niets wat je niet aankunt.

We vertellen je hoe wij zit zelf hebben aangepakt en leggen je uit welke programma’s er bijvoorbeeld bij komen kijken, welke mindset goed is en hoe het in de praktijk eraan toe gaat.

Meer lezen


7 tips die jouw thuiswerken productiever maken

Thuiswerken: fijn, rustig en geen collega’s die je afleiden. Maar voor velen staat thuiswerken voor: onoverzichtelijk, veel afleiding en minder discipline.

Zonde, want thuiswerken kan onwijs effectief zijn als je het goed doet! Wij hebben 7 tips voor je die jou zo productief mogelijk maken, helpen een fijne werkomgeving te creëren én tijd besparen tijdens het thuiswerken.

Meer lezen


Thuiswerken en veiligheid

Met de uitbraak van COVID 19 is het thuiswerken plots ineens nodig i.p.v. een luxe. Maar niet alle bedrijven zijn al ingesteld om het thuiswerken te faciliteren. Waar moet je beginnen?

Omdat het wat veel kan zijn hebben we het zo veel mogelijk voor je samengevat en geven we antwoorden op alle vragen.

Meer lezen


Google Meet vs Zoom

Een cruciaal onderdeel van thuiswerken is de mogelijkheid tot video vergaderen. In dit artikel hebben we de verschillende aspecten van Google Meet (voorheen Hangouts Meet) tegenover de populaire Zoom gezet.

Zo gaan we bijvoorbeeld in op de privacy en security van beide opties, wat erg belangrijk is voor zakelijk gebruik.

Meer lezen

Google Meet video’s

Aan de slag

(7:14)

Koppelen aan je Google Agenda

(4:59)

Presenteren en scherm delen

(4:57)

Vergaderingen opnemen

(6:53)

Google Meet handleidingen

Hoe werkt Videovergaderen?

Videovergaderen is voor velen nog nieuw. Daarom leggen wij stap voor stap aan je uit hoe je Hangouts Meet kunt gebruiken om te videovergaderen binnen het bedrijf én met klanten (en nee, je klant hoeft niet op G Suite te zitten).

Lees hier meer

Presis - Hangouts meet handleiding 4

Videovergaderen met grote groepen

Vooral in grotere groepen komt bijvoorbeeld het “ik hoor niks met al die mensen” probleem naar boven (meetings van 5+ deelnemers). Bij Presis hebben we dat ook ervaren, en daar vervolgens een top oplossing voor gevonden

Lees hier meer

Presis - Hangouts meet handleiding 3

Complete uitleg en instructies

Hier leggen we aan je uit hoe je een Google Meet videovergadering start. De basisinstructies worden hier uitgelegd aan de hand van begrijpelijk tekst en beeld. Zo moet het goed komen met jullie videovergaderingen!

Lees hier meer

Presis - Hangouts meet handleiding 1

Extra functies

Nu de eerste uitleg is doorgenomen en je weet hoe je een Google Meet videovergadering start, is het tijd voor de tweede stap. Hierbij gaan we in de verdieping wat je nog meer allemaal kunt met Google Meet.

Lees hier meer

Presis - Hangouts meet handleiding 2

Papers

De 5 Cruciale Voordelen van een Video-First Cultuur

In deze whitepaper leggen we de 5 cruciale voordelen uit voor bedrijven om een Video-First cultuur te hebben.

Een Video-First cultuur is de term voor een bedrijfscultuur waarin video vergaderen als communicatie middel centraal staat. Een succesvolle implementatie biedt een bedrijf gigantische voordelen.

Download de whitepaper

6 Dingen die jij Beter kunt doen in Gmail

Ondanks de gigantische hoeveelheid mensen die Gmail gebruiken, voor zowel persoonlijke als zakelijke e-mail, zijn er enorm handige en belangrijke functies van Gmail die vrijwel niet aan het licht komen. Dat is zonde, want Gmail kent veel functies die het jou nog makkelijker kunnen maken!

Om onze kennis te delen hebben we de belangrijkste functies op een rijtje gezet.

Download de training

Open chat
1
💬 klik hier om te chatten
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?