Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Hangouts. Chatten is het nieuwe mailen. Video is het nieuwe vergaderen.

Twee apps voor de beste werking

Google Hangouts wordt onderverdeelt in twee aparte apps: Hangouts Chat en Hangouts Meet. Chat is de app waarmee je chatgesprekken hebt met collega’s en anderen waarmee je samenwerkt. Een zakelijke WhatsApp. Meet is voor de handige (en reistijd schelende) videovergaderingen.

Presis - G Suite - Google Hangouts Chat icoon Hangouts Chat: Mailen is stap één. Chatten is stap twee.

Dankzij Google Hangouts Chat communiceer jij voortaan veel sneller, makkelijker en laagdrempeliger met collega’s, partners en klanten. Met Chat bouw je een hechtere relatie op en je versoepelt en versnelt de communicatie.

De communicatie hoeft niet langer via de standaard e-mail te gaan, met de chat van Google kun je schrijven, spreken of videobellen met elkaar. Chatten is het nieuwe mailen. Maak chatgroepen met georganiseerde ruimten per onderwerp, teams of vrienden zodat iedereen op de hoogte gehouden wordt en de communicatie over bepaalde zaken per groep besproken kunnen worden met de juiste mensen.

Presis - G Suite - Google Hangouts Meet icoon Hangouts Meet: Geen reistijden meer. Maar elkaar wél zien.

Ben je niet in dezelfde ruimte als jouw collega’s, maar je toch het overleg bijwonen? Dan zet je Hangouts Meet aan en ben je er toch bij. Video vergaderen wordt steeds populairder. En terecht, met de juiste apparatuur voelt het net alsof je fysiek bij elkaar zit, maar dan heb je niet hoeven reizen.

Werk jij, net zoals wij, in regio Rotterdam en heb je een klant in Groningen die wat zaken met je wilt bespreken? Dan hoef je geen uren meer heen te rijden. En weer terug. Video aan en de zaken efficiënt aanpakken.

“Chatten is het nieuwe mailen. Houd het contact sneller, makkelijker en laagdrempeliger met Google Hangouts.”

Google Hangouts is geïntegreerd en snel. Razendsnel.

Het maakt dus niet uit op welk apparaat je werkt, de synchronisatie tussen verschillende apparaten gaat razendsnel, waardoor je altijd in gesprek blijft. Ben je onderweg en woon je een videovergadering bij vanaf je smartphone en kom je aan op kantoor, dan schakel je moeiteloos over naar Hangouts op je laptop.

Je collega’s zijn altijd in de buurt, een vergadering kan nu ook vanuit huis gehouden worden. Blijf niet hangen in de ellenlange e-mailconversaties, maar schakel over naar de nieuwe, snelle manier van communicatie.

G Suite Presis Google Hangouts Mockup

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jij nodig hebt om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.

Presis - G Suite - Gmail
Presis - G Suite - Drive
Presis - G Suite - Agenda
Presis - G Suite - hangouts chat
Presis - G Suite - hangouts
Presis - G Suite - Google Hangouts Meet
Presis - G Suite - Documenten
Presis - G Suite - Google Spreadsheets
Presis - G Suite - Google Presentaties
Presis - G Suite - Google formulieren
Presi - G Suite - Google Jamboard app logo
Presis - G Suite - Google Sites
Ontvang de beste updates & tips
We wijzen je op onze privacy verklaring