Hoe u beter beschermt wordt tegen spam

De afgelopen periode kregen wij meldingen van onze klanten dat ze meer spam (ongewenste e-mail) binnen kregen dan ze lief hadden.

Op spam zit natuurlijk niemand te wachten. Het is alleen helaas vrijwel onmogelijk om vrij te blijven van spam. Het is raadzaam om voorzichtig om te gaan met uw e-mailadres, maar uiteindelijk wordt u toch gevonden. Een spamfilter is een van de technische mogelijkheden de spam hoeveelheid te verminderen.

Door de meldingen van onze klanten hebben we besloten om een nieuw spamfilter op onze webserver te plaatsen. Dit houdt in dat alle e-mails die naar onze klanten worden gestuurd nog beter automatisch en digitaal worden gecontroleerd. Deze controle gebeurt met verschillende technieken om zoveel mogelijk ongewenste e-mail uit uw inbox te houden.

Als een e-mail bericht aangemerkt wordt als spam zijn er 2 keuzes: het bericht wordt verwijderd of er wordt voor het onderwerp de tekst *** SPAM *** gezet. De laatste optie is de standaard optie. De keuze kan worden ingesteld in het control panel van Presis. Mochten er vragen zijn of wilt u dat wij de instellingen voor u wijzigen? Dan kunt u contact opnemen met Casper (casper@presis.nl).

Meer weten over spam en spamfilter technieken?
Lees dan de Spam pagina op Wikipedia.

Open chat
1
💬 klik hier om te chatten
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?