Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Overstappen naar G Suite

Een Google Partner die je helpt in begrijpelijk Nederlands. Wel zo prettig.

Snel, slim en modern werken? Dit is G Suite.

Presis - G Suite - Devices Google - Header

Een stuk lagere IT kosten, op ieder apparaat kunnen werken, al je bestanden
veilig en bereikbaar in de cloud. En dat met de innoverende kracht van Google.

Dit is jouw nieuwe IT omgeving: G Suite.

Meer over G Suite

“Als we Presis bellen, hebben we het gevoel dat we de enige klant zijn. Presis antwoordt direct en regelt alles super snel voor ons.”

Presis is Google Cloud Partner

Kort uitgelegd betekent dit dat wij partner zijn van Google en nauw met hun samenwerken om jou het beste te kunnen bieden. Een van de voordelen van jouw G Suite account bij Presis aansluiten is dat wij altijd klaar staan om je te helpen en dat dan ook kunnen. Gewoon in het Nederlands. En het mooie is; je licentiekosten blijven hetzelfde, je betaalt er niets extra voor.

Overstappen? Dat regelen wij voor je

Wij als vakmensen hebben zwarte band in G Suite en regelen de overstap naar G Suite voor jou. Wij zijn geen traditioneel bedrijf maar werken wanneer het jou uitkomt. Onze klanten willen eigenlijk maar één ding: Dat het gewoon werkt.

Altijd werken met de nieuwste versie

Google zorgt ervoor dat jij werkt met IT van deze tijd; snel, online en betaalbaar. Zij ontwikkelen de Suite continu, waardoor jij altijd werkt met de nieuwste versie en niet hoeft te wachten tot er eindelijk iets nieuws gereleased wordt. Hierdoor ervaar jij het gemak van een fijne IT omgeving die je tijd bespaart en in staat stelt snel te werken.

Vertel mij meer

Wat een geweldige service en ondersteuning biedt Presis aan ondernemers over zaken waar zijzelf geen kennis van hebben of die zij graag uitbesteden aan experts. En dat zijn de mensen van Presis! Dank voor de hulp, ik ben weer in control!

Wie “wij” dan precies zijn?

We stellen ons graag aan je voor! Wel zo leuk om te zien waar Presis als bedrijf voor staat, wie de mensen zijn die er werken en waar jij mogelijk mee gaat samenwerken 🙂

MAAK KENNIS MET ONS 

 


Google producten

Nog een voordeel van Google Reseller zijn is dat wij jou kunnen helpen met de aanschaf van de geweldige producten van Google.

Google Jamboard

Een whiteboard, maar dan van de volgende generatie. Een slim en krachtig smartboard zoals alleen Google die kan maken. Werken met Google Jamboard vergroot de mogelijkheden en boost de creativiteit. Het uitwerken van ideeën gaat niet alleen snel, maar is stiekem ook heel leuk om te doen!

We beloven dat het Jamboard een glimlach op je gezicht zal toveren. Vraag bij ons gerust een gratis demo aan en ontdek het zelf!

MEER OVER JAMBOARD

Hangouts Meet hardware

Video meeting; super handig! Maar wel als alles meewerkt. Een trage opstart, slecht beeldkwaliteit, storende achtergrondgeluiden en niet het hele team dat in beeld past; dat is dan gewoon niet handig.

Google heeft met Hangouts Meet al het perfecte programma voor video meetings. En nu doen ze er een schepje bovenop met aansluitende, perfecte hardware. Dit is zo welkom!

MEER OVER HANGOUTS MEET HARDWARE

Op zoek naar een professionele en betaalbare website?

Presis - WordPress Website - Devices websites credits

Naast dat wij bedrijven helpen met G Suite, hebben wij ook een aantal sterke
WordPress experts die klaar staan jou te helpen met jouw website.

Vertel mij meer

 

Jouw website, zonder gedoe

Al meer dan 10 jaar hebben wij ervaring met het bouwen van professionele en goed converterende websites. Onze experts kunnen jou dankzij hun kennis en ervaring goed begeleiden en adviseren op het gebied van websites.

Een goede WordPress website is meer dan alleen het uiterlijk. Ja het oog wilt ook wat, maar nog veel belangrijker is dat de website het doel bereikt dat jij voor ogen hebt. Het moet zo vanzelfsprekend zijn dat bezoekers met plezier op de website blijven, doorklikken en doen wat jij voor ogen hebt. Het eindresultaat? Een website waar jij blij van wordt!

Naast de standaard templates van WordPress kunnen wij jou ook helpen met een maatwerk website die helemaal voldoet aan jouw specifieke wensen zodat jij kunt knallen! Hoe het zit met het onderhoud en de veiligheid? Ook daar staan wij voor jou klaar.

Meer over websites

“Makkelijk in gebruik, een mooi design en doet wat hij moet doen. Dat is jouw nieuwe website.”

Open chat
1
💬 klik hier om te chatten
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?