Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Google File Stream error op MacOS: ‘Systeem extensie geblokkeerd’

Extra veiligheid

Google heeft een veiligheidsaanpassing voor Apple MacOS gemaakt. Hierdoor kun je de volgende foutmelding krijgen:

Google File Stream error op MacOS

Niet schrikken, dat is niet nodig. Je kunt dit heel gemakkelijk oplossen door “Systeemvoorkeuren openen” en hier te klikken op “Sta toe”.

Google File Stream error op MacOS

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij deze instelling of bij andere Google Workspace vragen? Neem contact op met Presis. Bel 010 – 59 28 136.

Open chat
💬 klik hier om te chatten
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?