Wachtwoord veranderen

Wachtwoord wijzigen of resetten

Je kunt jouw wachtwoord wijzigen om beveiligingsredenen of het wachtwoord resetten als je het bent vergeten. Het wachtwoord voor jouw Google-account wordt gebruikt voor toegang tot veel Google-producten, zoals Gmail en YouTube.

• Log in bij Mijn account.
  • Selecteer Inloggen bij Google onder ‘Inloggen en beveiliging’.
  • Kies Wachtwoord. Als er een prompt wordt weergegeven om weer in te loggen, log je in.
  • Geef het nieuwe wachtwoord op en selecteer Wachtwoord wijzigen.

https://support.google.com/mail/answer/41078?hl=nl