Wachtwoord veranderen

wij zijn nu bereikbaar

Wachtwoord wijzigen of resetten

Je kunt jouw wachtwoord wijzigen om beveiligingsredenen of het wachtwoord resetten als je het bent vergeten. Het wachtwoord voor jouw Google-account wordt gebruikt voor toegang tot veel Google-producten, zoals Gmail en YouTube.

• Log in bij Mijn account.
  • Selecteer Inloggen bij Google onder ‘Inloggen en beveiliging’.
  • Kies Wachtwoord. Als er een prompt wordt weergegeven om weer in te loggen, log je in.
  • Geef het nieuwe wachtwoord op en selecteer Wachtwoord wijzigen.

https://support.google.com/mail/answer/41078?hl=nl