Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Google Jamboard voor Onderwijs

Een leuke, samenwerkende leeromgeving.

Google Jamboard; leuk samenwerken met de hele klas

Een slim lesbord dat het zware werk voor de docenten en leerlingen doet. Die heel nauwkeurig werkt en daardoor ook heel leuk is om mee te werken. Leerlingen worden geprikkeld om actiever mee te doen omdat het heel fijn en creatief werken is zo.

Eenmalige korting: Voor een beperkte tijd kunnen jullie een rood Google Jamboard aanschaffen met €1000,- korting. Wacht dus niet te lang!

Lager onderwijs

Kinderen kunnen al bijna beter met een telefoon en tablet omgaan dan dat wij volwassenen kunnen. Waarom zouden we die voor hun bekende techniek niet doortrekken bij het leren en ontwikkelen? Dankzij de prikkelende kleuren, verschillende stiften en herkenbare tekeningen triggert Jamboard het creatieve brein.

Presis Google Jamboard educatie - Lager onderwijs

Hoger onderwijs

Voor de oudere kinderen en studenten is het Jamboard ideaal omdat het digitaal is. Het is makkelijker werken, creëren kost minder moeite en zo hoeven ze niet nog meer papier mee te zeulen. Ook kunnen ze alles samen met de leraren en met medestudenten goed vormgeven en invullen, waardoor het leren sneller gaat.

Presis Google Jamboard educatie - Hoger onderwijs

 

Minder inspanning, meer resultaat

Het kost docenten voortaan minder inspanning om lesmateriaal op het bord te krijgen. Dankzij de slimme technologieën is alles handmatig tekenen niet meer nodig, maar kunnen perfecte tekeningen en afbeeldingen zo ingevoegd worden. Jij tekent een bepaald figuur, Jamboard maakt er een realistische tekening van.

Creatieve trigger

Omdat het Jamboard zo slim is en veel handige features heeft waardoor slides er goed uit zien, worden gebruikers en toeschouwers creatief geprikkeld. Mooie afbeeldingen, duidelijke tekeningen, uitleggende figuren, prikkelende kleuren en verschillende soorten pennen; dit alles boost het creatief denken behoorlijk!

“Niet wissen!”

De tijd van met koeienletters op het bord te schrijven “Niet wissen!” is voorbij. Hoe hard je ook hebt gewerkt aan een slide, je bent de creatie nooit kwijt. Zonder pijn sluit je de slide af. Want je kunt hem op ieder gewenst moment, op ieder gewenst apparaat ook gewoon weer openen. Hij staat altijd veilig opgeslagen. Hoe fijn is dat?!

Krachtige afbeeldingen

Om het beter vorm te geven wil je een afbeelding toevoegen vanaf het internet. Dat is mooi, want met Google Search heb je dit zo voor elkaar. Kwalitatieve 4K afbeeldingen worden geopend zodat jullie Jam het sterkst vormgegeven kan worden.

Apparaat naar jouw keuze

Deelnemen aan een Jam kan op verschillende apparaten, zo is er altijd de perfecte fit voor iedere gebruiker. Er kan meegedaan worden op het Google Jamboard zelf, via tablet of telefoon (mobiele app) of via de webversie jamboard.google.com.

Wij helpen je op weg

Hebben jullie een Google Jamboard aangeschaft, dan komen wij langs en helpen jullie op weg met een korte demonstratie. We zorgen ervoor dat jullie alle ins- en outs van het Jamboard kennen en kunnen starten met het uitwerken van die goede ideeën. En we gaan pas weg als jullie tevreden zijn.

 

Jamboard kopen

 

Specificaties

 • 55-inch scherm
 • 4K Ultra High Definition scherm
 • Android 5.0 besturingssysteem
 • G Suite intergratie en tools

 • Ingebouwde kantelsteun
 • Ingebouwde groothoekcamera
 • Ingebouwde microfoons
 • Enkele stekker setup

 • Handschrift en vorm herkenning
 • Pennen en een wisser
 • Intergratie met Hangouts Meet
 • Mobiele apps voor iOS en Android

Gratis Demo bij ons op kantoor

Zijn jullie geïnteresseerd in een Google Jamboard en willen jullie graag een persoonlijke demo en het bord met eigen ogen bekijken en ontdekken? Kom dan eens bij ons langs voor een gratis demo. We zetten de koffie alvast klaar!

Jamboard demo

Veilig jullie Google Jamboard kopen

Willen graag direct de klaslokalen voorzien van een Google Jamboard? Wij hebben een webshop gemaakt waarin jullie direct en veilig producten kunt aanschaffen. Geen tussenpersonen, geen extra wachttijd. Maar gewoon snel en soepel de zaken regelen.

Jamboard kopen

 

“Jamboard maakt het onvoorstelbare voorstelbaar en laat je ruimer denken dan voorheen”