Hangouts Meet hardware

Niet fysiek in dezelfde ruimte, maar wel dat gevoel
wij zijn nu bereikbaar

Snelle, effectieve en zuivere video meetings

De Hangouts Meet hardware brengt video meetings naar een hoger niveau; gemakkelijk uitnodigen en deelnemen, simpel in gebruik en met loepzuiver beeld en geluid.

Vergaderen op een hoger niveau

Zo geïnstalleerd, zo aan de slag.

Dezelfde soepele werking van Hangouts Meet, maar dan gecombineerd met apparatuur speciaal voor in de vergaderruimte. Geen haperend en onzuiver beeld, geen storende achtergrond geluiden en al helemaal geen lastige opstart. Gewoon effectief aan de slag gaan, zonder gedoe.

Perfect voor iedere ruimte

Slimme apparatuur die meedenkt.

De aanwezige camera’s zijn slim. Heel slim. In kleinere ruimtes hoef je de camera vaak niet te draaien. Hebben jullie een grotere vergaderruimte? Dat is gedekt; de camera schaalt feilloos bij gebaseerd op het aantal mensen in de ruimte. Hiermee voorkom je dat er iemand buiten beeld valt.

Hardware die je niet teleurstelt

Slim, slimmer, slimst.

De slimme speakermicrofoon vermindert echo’s en dringt achtergrondgeluiden terug om zo een helder 360˚ geluid te geven. De hardware kan zelf problemen vaststellen en update automatisch de firmware van alle apparaten naar de nieuwste versie en garandeert hiermee de beste kwaliteit video meetings.

“Google heeft +/- 100.000 medewerkers. 20.000 Meet kits en 120 miljoen minuten aan video meetings per dag.”

Bedrijven die de Hangouts Meet hardware aangeschaft hebben via Presis

Presis - G Suite - Fastned - Google Jamboard

Presis - G Suite - ING 1 zw - Google Hangouts Meet Hardware kit

Presis - G Suite - Messagebird zw - Google Hangouts Meet Hardware kit

Goed doordacht en intelligent ontworpen

Google zou Google niet zijn als ze de hardware ook laagdrempelig in gebruik zouden maken. Heel gemakkelijk start je met de Hangouts Meet hardware een video meeting en nodig je teamleden uit. Of deze nu ergens in het gebouw zijn, vanuit huis werken of in een ander land zitten.

 • Touchscreen bediening
 • 10.1 inch scherm
 • 120˚ FOV camera

 • Uitbreiding mechanical PTZ camera
 • Draai en zoom camera
 • 360˚microfoons

 • HDMI plugin
 • Geluid en echo onderdrukking
 • Chromebox Intel Core i7 processor

 

Presis - G Suite - Hangouts Meet Hardware Kit - Google - Agenda  Google Agenda

Met Google Agenda boek je de vergaderruimte en voeg je iedereen toe aan de afspraak. Bij elke Agenda afspraak wordt automatisch een hangouts meet link toegevoegd om de meeting bij te wonen. Je hoeft dus niet iedereen ter plaatse uit te nodigen, dat scheelt tijd.

Presis - G Suite - Hangouts Meet Hardware Kit - Google - mobiele apps   Mobiele apps

Niet in de buurt van een Meet kit maar wil je wel deelnemen aan de meeting? Geen probleem. Dan open je de gratis Hangouts Meet app (Android en iOS) en doe je op die manier mee. Zo hoef je geen enkele meeting te missen en later bijgepraat te worden.

Presis - G Suite - Hangouts Meet Hardware Kit - Google - Vragen   Vragen

Heb je vragen over de Meet kit of wil je er graag een bestellen? Stel ons dan vooral jouw vragen, daar zijn wij voor. Als Google Cloud Partner kunnen wij jouw vragen beantwoorden en je helpen met de aanschaf van een Hangouts Meet kit. Wij zijn er om jou te helpen.

Een van de directeuren had een probleem met de planning waardoor hij niet bij een vergadering kon zijn. Dit hield velen op in hun werk. Maar dankzij de Meet kit kon hij er tóch bij zijn en hadden we een succesvolle vergadering.

Bedrijven die de Hangouts Meet hardware aangeschaft hebben via Presis

Presis - G Suite - KVL zw - Google Hangouts Meet kit

Presis - G Suite - Logo VictoretSimon - Google Jamboard

Presis - G Suite - QAD zw - Hangouts Hardware kit

 

Prijs Hangouts Meet hardware

De kit is een goede aanvulling in iedere vergaderruimte en makkelijk in gebruik. Onderhoudskosten zijn geminimaliseerd en ook de installatie is zo gedaan. Er zijn twee varianten van de Hangouts Meet hardware te koop.

Meet hardware kit

De hardware kit is geschikt voor ruimtes tot 6 a 8 man. Deze kit kost €2499,- en bestaat uit de volgende vier onderdelen:

 • ASUS CN65 Chromebox
 • Google microfoon-speaker box
 • Huddly GO, 4K/120° camera
 • Mimo touchscreen control paneel

Presis - G Suite - Hangouts Meet hardware - Large room

Meet hardware kit kopen

Meet hardware kit – Large Room

De Large room kit is geschikt voor ruimtes vanaf 8 man. De kosten van deze kit zijn €3048,-. Het verschil zit in de camera:

Presis - G Suite - Hangouts Meet hardware

Large hardware kit kopen