Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Hangouts Meet hardware

Niet fysiek in dezelfde ruimte, maar wel dat gevoel

Effectieve en zuivere video meetings

De Hangouts Meet hardware brengt jullie video meetings naar een hoger niveau.

De hardware is simpel in gebruik waardoor het gemakkelijk deelnemen is aan een video meeting, de slimme camera’s zorgen ervoor dat iedereen in beeld is en het geluid is loepzuiver en zonder storende echo’s.

Hangouts Meet Kit Demo

Vergaderen op een hoger niveau

Zo geïnstalleerd, zo aan de slag.

Dezelfde soepele werking van Hangouts Meet, maar dan gecombineerd met apparatuur speciaal voor in de vergaderruimte. Geen haperend en onzuiver beeld, geen storende achtergrond geluiden en al helemaal geen lastige opstart. Gewoon effectief aan de slag gaan, zonder gedoe.

Perfect voor iedere ruimte

Slimme apparatuur die meedenkt.

De aanwezige camera’s zijn slim. Heel slim. In kleinere ruimtes hoef je de camera vaak niet te draaien. Hebben jullie een grotere vergaderruimte? Dat is gedekt; de camera schaalt feilloos bij gebaseerd op het aantal mensen in de ruimte. Hiermee voorkom je dat er iemand buiten beeld valt.

Hardware die je niet teleurstelt

Slim, slimmer, slimst.

De slimme speakermicrofoon vermindert echo’s en dringt achtergrondgeluiden terug om zo een helder 360˚ geluid te geven. De hardware kan zelf problemen vaststellen en update automatisch de firmware van alle apparaten naar de nieuwste versie en garandeert hiermee de beste kwaliteit video meetings.

Hangouts Meet Kit kopen

“Google heeft +/- 100.000 medewerkers. 20.000 Meet kits en 120 miljoen minuten aan video meetings per dag.”

Goed doordacht en intelligent ontworpen

Google zou Google niet zijn als ze de hardware ook laagdrempelig in gebruik zouden maken. Heel gemakkelijk start je met de Hangouts Meet hardware een video meeting en nodig je teamleden uit. Of deze nu ergens in het gebouw zijn, vanuit huis werken of in een ander land zitten.

  • Touchscreen bediening
  • 10.1 inch scherm
  • 120˚ FOV camera

  • Uitbreiding mechanical PTZ camera
  • Draai en zoom camera
  • 360˚microfoons
  • HDMI plugin
  • Geluid en echo onderdrukking
  • Chromebox Intel Core i7 processor

 

Google Agenda

Met Google Agenda boek je de vergaderruimte en voeg je iedereen toe aan de afspraak. Bij elke Agenda afspraak wordt automatisch een hangouts meet link toegevoegd om de meeting bij te wonen. Je hoeft dus niet iedereen ter plaatse uit te nodigen, dat scheelt tijd.

Mobiele apps

Niet in de buurt van een Meet kit maar wil je wel deelnemen aan de meeting? Geen probleem. Dan open je de gratis Hangouts Meet app (Android en iOS) en doe je op die manier mee. Zo hoef je geen enkele meeting te missen en later bijgepraat te worden.

Vragen

Heb je vragen over de Meet kit of wil je er graag een bestellen? Stel ons dan vooral jouw vragen, daar zijn wij voor. Als Google Cloud Partner kunnen wij jouw vragen beantwoorden en je helpen met de aanschaf van een Hangouts Meet kit. Wij zijn er om jou te helpen.

Een van de directeuren had een probleem met de planning waardoor hij niet bij een vergadering kon zijn. Dit hield velen op in hun werk. Maar dankzij de Meet kit kon hij er tóch bij zijn en hadden we een succesvolle vergadering.

Bedrijven die de Hangouts Meet hardware aangeschaft hebben via Presis

Presis - G Suite - KVL zw - Google Hangouts Meet kit

Presis - G Suite - Logo VictoretSimon - Google Jamboard

Presis - G Suite - QAD zw - Hangouts Hardware kit

Presis - G Suite - Fastned - Google Jamboard

Presis - G Suite - ING 1 zw - Google Hangouts Meet Hardware kit

Presis - G Suite - Messagebird zw - Google Hangouts Meet Hardware kit

Prijs Hangouts Meet hardware

Een hardware kit is een goede aanvulling in iedere vergaderruimte en makkelijk in gebruik. Onderhoudskosten zijn geminimaliseerd en ook de installatie is zo gedaan. Er zijn meerdere soorten Hangouts Meet hardware kits te koop. Voor iedere ruimte is er weer een ander soort kit.

Bekijk de hardware die wij leveren en bepaal welke het beste bij jou past. Wil je graag hulp met deze keuze? Daar zijn wij voor. Neem gerust contact met ons op!

Bekijk alle hardware

Open chat
1
💬 klik hier om te chatten
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?