Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Overstappen naar G Suite

Daar krijg je geen spijt van

G Suite, de slimme keuze

Presis - G Suite - Overstappen naar G Suite - toegankelijk Toegankelijk

Op ieder apparaat met internet kunnen werken, eenvoudig toegang tot al jouw bestanden en daarin kunnen werken en samenwerken in één document. En altijd snel en eenvoudig contact met collega’s via chat en video.

Presis - G Suite - Overstappen naar G Suite - veiligheid  Veilig

Jij blijft de eigenaar van jouw data. En dit is de juridische grondslag die verklaart waarom Google een ander geen toegang mag geven tot jouw data. Google faciliteert het vasthouden van je data, maar het eigendom blijft bij jou.

Presis - G Suite - Overstappen naar G Suite - extra  Extra’s

Presis kan jou kunnen helpen met de aanschaf van het Google Jamboard, een slim en krachtig smartboard zoals alleen Google die kan maken en de Hangouts Meet hardware voor kwalitatieve video meetings.

Laat je niet langer meer tegenhouden door gebrekkige IT

Het feit dat je op deze pagina bent betekent dat je de overweging hebt gemaakt om over te stappen naar G Suite. Overstappen naar G Suite is een goede keuze en daar zul je geen spijt van krijgen. Wijzelf zijn jaren geleden overgestapt van Microsoft naar G Suite, dus we spreken uit ervaring.

Nu vraag jij je misschien af; hoe gaat dat in zijn werk? Wat kan ik verwachten? Wat is een Google Cloud Partner? En waarom zou ik kiezen voor een Cloud Partner? Kan ik het niet zelf doen? Wij gaan al jouw vragen beantwoorden.

“Wat is een Google Cloud Partner?”

Kort uitgelegd betekend dit dat wij partner zijn van Google en nauw met hun samenwerken om jou het beste te kunnen bieden. Wij streven een hoge kwaliteit en klanttevredenheid na. Dit streven matcht met die van Google en daarom hebben wij de titel Google Cloud Partner gekregen.

Ik wil overstappen

Wij lossen jouw problemen op en zorgen voor een probleemloze migratie naar G Suite. Heb je ons daarna nodig, dan staan wij voor je klaar. Met antwoorden in het gewoon Nederlands. En in alle rust. Want dat is wel zo fijn.

“Waarom kiezen voor een Google Cloud Partner?”

Kosten, bij ieder bedrijf een belangrijk onderwerp. Nee. Jouw licentiekosten zijn niet hoger wanneer je jouw licenties bij ons afsluit dan wanneer je ze bij Google zelf hebt. Deze licentiekosten blijven gewoon hetzelfde.

Dus de prijs verandert niet. Maar jouw ondersteuning en antwoorden wel. Wanneer je onze ondersteuning nodig hebt, kunnen wij die verlenen aan je. Beheren wij je licenties niet, dan kunnen wij dit niet. Wanneer je werkt met een nieuwe omgeving is het wel fijn dat als je vragen hebt, je deze gewoon in het Nederlands kunt stellen en direct antwoord en hulp krijgt. Schakelen naar het Engels en langer moet wachten tot jouw probleem is opgelost, daar wordt niemand blij van.

“Kan ik het niet zelf?”

Ja, je zou zelf kunnen regelen. Maar in sommige gevallen is het niet verkeerd om bepaald werk uit te besteden naar mensen die dit dagelijks doen. Wij doen dit al acht jaar en weten dus goed waar we op moeten letten zodat jouw overstap naar G Suite helemaal probleemloos verloopt.

We hebben gekozen voor G Suite en voor Presis. ‘Zet ons over en zorg ervoor dat wij er zo min mogelijk van merken. Vind zelf uit wat je nodig hebt en richt het in.’ – En dat hebben ze gedaan ook.

Meer informatie

“Overstappen naar G Suite, hoe gaat dat in zijn werk?”

Het overstappen naar G Suite is te verdelen in 3 stappen.

Presis - G Suite - Overstappen naar G Suite - inventariseren  Inventarisatie wensen en behoeften

Om te beginnen gaan we met jou in gesprek. Het wordt jouw nieuwe werkomgeving, dus belangrijk is dat het goed werkt voor jou en goed bij jou aansluit. Dat gaan we dus bepalen; Welke gebruikers we moeten aanmaken, welke groepen en welke mappen? We zorgen dat alle gebruikers kunnen inloggen en starten en zorgen dat de mail aankomt. Zo voorkomen we verrassingen.

Presis - G Suite - Overstappen naar G Suite - data migreren   Overzetten van jouw data

Oké, nu heb je een G Suite account. Maar het is wel handig als je ook aan de slag kunt met jouw data. Deze gaan we dus voor je overzetten. We verhuizen al je bestaande mail en bestanden mee naar Gmail en Google Drive. Het maakt niet uit in welk systeem je nu werkt, (Exchange, Outlook, Popboxen, enz). Als we klaar zijn, is al jouw data overgezet en kun jij stappen vooruit gaan maken.

Presis - G Suite - Overstappen naar G Suite - gebruikterstraining   Gebruikerstraining

Je G Suite account is aangemaakt en je data is meeverhuisd. Top! Nu kun je dus beginnen. Soms kan het wel eens lastig zijn om in een nieuwe omgeving te werken of je wilt gewoon gelijk keihard kunnen knallen en all ins en outs van de nieuwe omgeving kennen. Voor beide hebben we onze gebruikerstrainingen voor Gmail en Google Drive. Dan komen we naar je toe, leggen je alles uit en gaan we niet weg tot je het volledig onder de knie hebt.

Ik wil overstappen

Scheepens heeft twee trainingen gedaan in de omschakeling naar Cloud based werken. Het nazorg-traject staat als een huis en bereikbaarheid van Justin gaat erg ver en is daardoor zeer prettig. We raden het iedereen aan, een betere overstap naar Cloud based werken had niet gekund.

“Ik heb nog een andere vraag”

Aarzel dan niet en stel hem ons. Dan vertellen we jou alles wat je wilt weten. Neem contact met ons op via de mail, telefonisch op 010 – 59 28 136 of via de chat hier op de website. Wil je een prijsindicatie voor jouw overstap, dan kun je deze in alle rust online aanvragen. En zoals we al zeiden; wij zijn er om jouw te ondersteunen daar waar jij dat nodig hebt.

Je bent niet alleen, zij gingen je voor

Wereldwijd stappen duizenden bedrijven over naar Google G Suite. Bedrijven zoals Coolblue, Randstad, Yellow Claw, KLM zijn overtuigt van de kracht van G Suite en hebben de overstap gemaakt.

Neem de strategische voorsprong door te kiezen voor de slimme keuze: G Suite.

Ik wil overstappen

Open chat
1
💬 klik hier om te chatten
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?