Wij maken het digitale leven van onze klanten gemakkelijker

Webapplicaties

Ons doel is om het leven van onze klanten gemakkelijker te maken met slimme Cloud Oplossingen. Google G Suite zorgt voor de standaard automatisering, maar daar stopt het niet bij. Er zijn drie belangrijke trends waar onze webapplicaties voor ingezet worden.

Papierloos werken Presis - WebapplicatiesTrend 1: Van papier naar digitaal

Als je nu papier hebt en je wilt naar digitaal, dan moet iets dat papier vervangen. Dat maken wij voor je op maat met applicaties en webapplicaties. Zo eenvoudig als het klinkt, zo eenvoudig gaan we het voor je maken. Wij werken bij Presis papierloos. Hier hebben we een blog over geschreven hoe wij dat voor elkaar gekregen hebben. Benieuwd naar het pad dat wij hebben afgelegd om daar te komen? We vertellen het je graag.

Trend 2: Slimmer werken

Meer werk met minder mensen doen, automatiseren dus. Iedereen kent wel een situatie in zijn of haar bedrijf waarbij je denkt” ‘Dat moet handiger kunnen’. En dat is het moment waar wij verschijnen. Met slimme (web)applicaties krijg je meer gedaan in minder tijd.

Lees hier de cases waarbij wij onze klanten slimmer hebben laten werken.

Trend 3: Een voorsprong op de concurrentie nemen

Ondernemen is ook innoveren. En ondernemers zijn altijd aan het bedenken hoe het handiger en slimmer voor de klant kan. We leven in een tijd dat er heel veel richting mobiel gaat. Klanten willen graag van gemak voorzien worden en met een bedrijfsapplicatie nemen ondernemers de voorsprong op de concurrentie.

Maatwerk

Je zult begrijpen dat dit maatwerk trajecten zijn waarbij wij samen de perfecte oplossing voor je gaan vinden. Niet te veel, niet te weinig, gewoon precies goed. En laat dat nu zijn waar Presis voor staat. Presis betekent namelijk ‘precies’ in het Papiamento. Volgens ons het hoogst haalbare in automatiseringsland.

Wil je de volgende stap nemen? Wij helpen je graag verder.