Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Webshop

Breng je bedrijf online, start een webshop
Je hebt een winkel en bij lockdown maatregelen wil je blijven verkopen. Breng dan nu je bedrijf online! Al start je maar heel eenvoudig met je 10 best verkopende producten. Zolang je maar iets hebt waardoor klanten bij je blijven kunnen kopen.

Breng je bedrijf online

Maak een online winkel van je fysieke winkel en blijf je klanten bedienen. Start met onze online winkel een e-commercewebsite met handige tools om klanten te vinden, de verkoop te stimuleren en je dagelijkse taken te beheren.

Online spullen verkopen – maar dan simpel, dit krijg je:

  • Bestellingenbeheer
  • Onbeperkt aantal producten
  • Afrekenen via iDeal
  • Geen zorgen over technisch instellingen
  • Een praktisch online marketing dashboard
  • Gratis SSL
  • Kortingscodes
  • Toegang tot helpcentrum

Voorbeeld webshop

Begin vandaag nog aan je online succes

Start met jouw online winkel en krijg toegang tot alle tools en services die je als ondernemer nodig hebt om je bedrijf online te starten en te beheren.

Nu aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat kost het?

Goede vraag. Je betaald geen opstartkosten, maar een maandelijks abonnement van € 50. Maandelijks opzegbaar.

Wat krijg ik precies?

Je krijgt een online winkel op basis van het gebruiksvriendelijke WordPress platform. WordPress is een wereldwijd bekend Content Management Systeem. Dit maakt het de juiste tool om te starten met verkopen en je plannen uit te voeren. Je online winkel zal te bezoeken zijn via het internetadres op shop.jouwbedrijf.nl. Er hoeft niets aangepast te worden aan je bestaande website.

Wat moet ik zelf doen?

Producten toevoegen aan jouw online winkel. Dat wil zeggen: producten, afbeeldingen en prijzen toevoegen. Dit is gelukkig heel eenvoudig.

Kunnen mijn klanten afrekenen via iDeal?

Als je klanten wilt laten afrekenen met iDEAL dan moet dit geactiveerd worden. Dit gebeurd via het betaalplatform Mollie. Je kunt Mollie eenvoudig zelf activeren via mollie.nl. Per bestelling die via iDEAL wordt afgerekend betaal je € 0,29 aan Mollie.

Kan ik mijn logo en huisstijl kleuren instellen?

Een professionele uitstraling is belangrijk om klanten te trekken. Plaats je logo op je website en onderscheid jezelf door je huisstijl kleuren in te stellen.

Hoe laat ik mijn klanten weten dat ik online verkoop?

Door dit digitaal rond te gaan roepen. Op Facebook, Instagram, je nieuwsbrief of via een bericht op LinkedIn. En natuurlijk met een groot bord op de ruit van je winkel dat je nu ook een webshop hebt.

Kan ik ook een expert inhuren?

Wil je online je bedrijf een vliegende start geven? Roep dan de hulp in van een betrouwbare expert van Presis. Huur een Presis-expert in om je overal mee te helpen, van het instellen van je winkel tot zoekmachine optimalisatie.

Bouw je webshop

Gebruik de juiste tools om te starten met verkopen en je plannen uit te voeren.

Nu aanvragen

Of bel ons op 010 – 59 28 136