Een professionele en betaalbare WordPress website

Jouw website, gemakkelijk en startklaar.
Icon_smiley
100+ tevreden klanten met een WordPress website
WordPress is er voor iedereen, gekozen van ZZP'ers, MKB'ers tot multinationals.

‘Een WordPress website? Dat regel ik wel even’. En dan blijkt…

  • In deze digitale tijd wil je vindbaar zijn op het internet voor potentiële klanten. Maar je bent het niet.
  • Het is niet direct duidelijk wat je doet en wat de klant aan jou heeft en ze verlaten je website snel.
  • Je huidige website heeft je veel geld gekost, maar levert geen geld op.

Het is duidelijk, dit wil je niet. Wij kunnen jou helpen met een website waar je blij van gaat worden.

Jouw WordPress website, zonder gedoe. Zo geregeld.

Een goede WordPress website is meer dan alleen het uiterlijk. Ja het oog wilt ook wat, maar nog veel belangrijker is dat de website het doel bereikt dat jij voor ogen hebt. Het moet zo vanzelfsprekend zijn dat bezoekers met plezier op de website blijven, doorklikken en doen wat jij voor ogen hebt. Het eindresultaat? Een website waar jij blij van wordt!

Presis - WordPress Website - Devices websites

Wij zijn specialisten in ons vakgebied en maken jou graag wegwijs in de wereld van websites. Daarom geven we je bij een WordPress website een online training van een van onze specialisten, waarin de veelgebruikte functies van het CMS besproken worden zodat je gemakkelijk aan de slag kunt met jouw website.

Dit wil ik ook!

Mijn klanten googlen mij en dan wil ik dat er een representatieve website staat. Met de AllYouCanWordPress website van Presis was ik met €299 klaar. Professioneel, snel en goed. Deze mannen en vrouwen verstaan hun vak.

Een website die doet wat deze moet doen.

Wij zorgen ervoor dat je WordPress website startklaar is, het geen technisch gedoe en een moeizame start is voor jou. En je hoeft ook niet om te kijken naar de wekelijkse updates, deze regelen wij ook gelijk voor je. Wil je starten? Dan hebben we de volgende drie dingen van je nodig:

  • Je e-mailadres
  • Je domeinnaam
  • Je gekozen WordPress thema

En dan gaan wij dit voor jou in orde maken. Ja, zo snel kan het gaan!

Kosten WordPress website

Een WordPress website kost €299. Dat is inclusief de installatie, de updates, de hosting voor het eerste jaar en je domeinnaam. Daarvoor krijg je een werkende website die je zelf kunt vullen naar eigen inzicht. Na het eerste jaar betaal je nog maar €15,- per maand, dat is €180,- per jaar. Daarmee is de hosting, de WordPress Update Garantie en je domeinnaam geregeld. Deze prijzen zijn exclusief BTW.

Dit wil ik ook!

“Gemakkelijk in gebruik, een mooi design en doet wat hij moet doen. Dat is jouw website.”

Deze tevreden klanten gingen je voor

De Klussenier

Hagemansverzekering

MMID-group

Quinton BHV - Presis - maatwerk website WordPress

 

Domeinnaam, webhosting en veiligheid

Je kunt bij ons ook je gewenste domeinnaam en hosting regelen. Hier vertellen we je meer over domeinnamen en webhosting bij Presis.

De veiligheid van jouw website is voor ons een prioriteit. Je website wordt continu blootgesteld aan aanvallen, cybercriminelen willen toegang tot de gegevens die op jouw website verzameld worden. Wij zorgen er met onze WordPress Update Garantie voor dat deze gegevens ten alle tijden veilig zijn.

Maatwerk website

Gaan jouw wensen verder dan de standaard templates van WordPress kunnen bieden, dan kunnen wij jou verder helpen met een maatwerk website. Deze website is dan volledig afgestemd op jouw wensen en speciaal voor jou gemaakt. Meer over maatwerk websites vertellen we je graag.

Vertel mij meer over maatwerk websites >

Is een standaard template in WordPress niet voldoende voor jouw wensen? Dan kunnen wij jou verder helpen met een maatwerk website.

Online marketing kennisbank

Het hebben van een website is één, maar dat deze ook geld oplevert is weer een ander verhaal. Wij helpen onze klanten graag op weg in de wereld van de online marketing. In deze kennisbank zijn praktische artikelen te vinden over dit onderwerp.

Ga naar de online marketing kennisbank >