Jouw mooie, gebruiksvriendelijke en betaalbare website

Geen technisch gedoe, maar een fijne start voor jou
Bel 010 - 59 28 136
wij zijn nu bereikbaar
Icon_smiley
150+ tevreden klanten met een WordPress website
WordPress is er voor iedereen, gekozen van ZZP'ers, MKB'ers tot multinationals.

‘Dat regel ik wel even’

Je wilt een WordPress website. Hoe moeilijk kan dat nou zijn? Je besluit om dat zelf te regelen. En dan blijkt:

  • Je bent online niet goed vindbaar voor potentiële klanten.
  • Een goede vormgeving en verhouding is toch lastiger dan gedacht.
  • Je website vertelt niet het juiste verhaal en ze verlaten ze je website.
  • Je huidige website heeft je veel geld gekost, maar levert geen geld op.

Het is duidelijk, dat wil je niet. Jij wilt de dikgedrukte stukken uit de zinnen. Want dat is wat jouw website moet doen! En daar kunnen wij jou bij helpen. Hoe? Met een WordPress website waar je blij van gaat worden.

Jouw WordPress website, zonder gedoe. Zo geregeld.

Een goede WordPress website is meer dan alleen het uiterlijk. Uiteraard is het wel zo fijn als de website er mooi uitziet, maar nog belangrijker is dat de website het doel bereikt dat jij voor ogen hebt. Het moet zo vanzelfsprekend zijn dat bezoekers met plezier op de website blijven, doorklikken en doen wat jij voor ogen hebt. Het eindresultaat? Een website waar jij en je bezoekers blij van worden.

Presis - WordPress Website - Devices websites credits

Wij zijn specialisten in ons vakgebied en maken jou graag wegwijs in de wereld van websites. Daarom krijg je bij een WordPress website een online training van een van onze specialisten, waarin de veelgebruikte functies besproken worden zodat je gemakkelijk aan de slag kunt met jouw website.

Ik wil een website!

Mijn klanten googelen mij en dan wil ik dat er een representatieve website staat. Met de AllYouCanWordPress website van Presis was ik met €429 klaar. Professioneel, snel en goed. Deze mannen en vrouwen verstaan hun vak.

Aan de slag

Wij zorgen ervoor dat jouw WordPress website startklaar is, het geen technisch gedoe en een moeizame start is voor jou. En je hoeft ook niet om te kijken naar de wekelijkse updates, deze regelen wij ook gelijk voor je. Wil je starten? Dan hebben we de volgende drie dingen van je nodig:

  • E-mailadres
  • Domeinnaam
  • Jouw gekozen WordPress thema

En dan gaan wij dit voor jou in orde maken. Ja, zo snel kan het gaan!

Domeinnaam, webhosting en veiligheid

Je kunt bij ons ook jouw gewenste domeinnamen en webhosting regelen. De veiligheid van jouw website is voor ons een prioriteit. Je website wordt continu blootgesteld aan aanvallen, cybercriminelen willen toegang tot de gegevens die op jouw website verzameld worden. Wij zorgen er met onze WordPress Update Garantie voor dat deze gegevens veilig zijn.

De kosten van een website

Een WordPress website kost €429. Dat is inclusief de installatie, de updates, de hosting voor het eerste jaar en je domeinnaam. Daar krijg je een werkende website voor die je zelf kunt vullen naar eigen inzicht en wensen. Na het eerste jaar betaal je nog maar €27,50 per maand. Daarmee is de hosting, de WordPress Update Garantie en je domeinnaam geregeld. Deze prijzen zijn exclusief BTW.

Ik wil een website!

“Gemakkelijk in gebruik, een mooi design en doet wat hij moet doen. Dat is jouw website.”

Deze tevreden klanten gingen je voor

Presis - G Suite - WordPress Websites - de klussenier

Presis - G Suite - WordPress Websites - Hagemans verzekeringen

MMID-group

Presis - G Suite - WordPress Websites - Quinton

Maatwerk website

Gaan jouw wensen verder dan de standaard templates van WordPress kunnen bieden, dan kunnen wij jou verder helpen met een maatwerk website. Deze website is dan volledig afgestemd op jouw wensen en speciaal voor jou gemaakt. Meer over maatwerk websites vertellen we je graag.

Meer over maatwerk websites

Online marketing kennisbank

Het hebben van een website is één, maar dat deze ook geld oplevert is weer een ander verhaal. Wij zijn voorstander van kennis delen en helpen onze klanten graag op weg in de wereld van de online marketing. In deze kennisbank zijn meerdere praktische artikelen te vinden over dit onderwerp.

Naar de online marketing kennisbank

Sinds wij met onze website overgestapt zijn naar Presis komen de nieuwe aanvragen achter elkaar binnen. Niet alleen hebben ze een mooie website gemaakt, maar nog belangrijker, onze website levert ons geld op.

Bekijk hier een aantal van de door ons gemaakte websites:

Presis - WordPress websites - AYCW - Hagemans verzekeringen

Presis - WordPress websites - AYCW - MMID

Presis - WordPress websites - AYCW - Nanda urenoverzicht

Presis - WordPress websites - AYCW - Quinton

Presis - WordPress websites - AYCW - Notaris buisman

Presis - WordPress websites - AYCW - Green W

Ik wil een website!