Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Domeinnaam en webhosting

Fijn om alles in de hand te hebben bij één partij
wij zijn nu bereikbaar

Alles goed regelen en geen zorgen om jouw website, domeinnaam en hosting. Bij Presis staat alles veilig.

Presis - WordPress websites - Domeinnaam en hosting - domein icoon

Jouw domeinnaam

Een domeinnaam die past bij jouw bedrijf en je helpt een identiteit te creëren op het internet. Met een domeinextensie naar jouw keus; .nl, .com, .io, etc.

Presis - WordPress websites - Domeinnaam en hosting - hosting icoon

Stabiele hosting

Een stabiele basis voor jouw website, dat is wel nodig in deze online-tijd. Wij bieden jou verschillende hostingpakketten, zodat er altijd een bij jouw behoefte past.

Presis - WordPress websites - Domeinnaam en hosting - presis icoon

Professioneel

Presis heeft meer dan 11 jaar ervaring op het gebied van websites, domeinnamen en hosting. Wij weten waar we me bezig zijn en helpen jou daar waar jij dat nodig hebt.

Ik wil alles goed regelen

Nadat wij onze knelpunten uitgelegd hadden, ontvingen we uitstekend advies. Presis verzorgt al onze websites en bijbehorende services en daar wordt alles altijd gewoon oplost.

Presis domeinnaam en webhosting

Wellicht ben jij er niet iedere dag bezig met de technische aspecten van het goed en veilig hosten van jouw website, webapplicatie en domeinnaam. Gelukkig voor jou; wij doen dit dagelijks. En dat al jaren lang.

Onze klanten laten dit belangrijke aspect dan ook graag aan ons over. Zo hebben zij er geen omkijken naar en weten ze dat wij het goed voor ze regelen. Dit kunnen wij ook voor jou doen.

Wij hebben de voorkeur zowel de domeinnaam als webhosting te verzorgen. Dit stelt ons in staat jou beter te helpen als dat nodig is. Zo hebben we snel toegang tot dat wat nodig is.

Ik wil alles goed regelen

Heb je een gTLD domeinnaam die je uit quarantaine wilt halen? Wij kunnen je daarbij helpen. Hier vertellen we je er meer over.

“Onze hostingpakketten zorgen voor een stabiele basis voor jouw website of applicatie. Wij nemen jou dit werk uit handen.”

Het kan zijn dat je nog niet zo goed weet wat een domeinnaam nou precies is en wat hosting inhoudt. Het is aan ons om jou dit goed uit te leggen.

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam heb je nodig voor een website. Het is een unieke naam op het internet gevolgd door de domeinextensie. Die van ons is bijvoorbeeld: www.presis.nl. Presis is de unieke naam en ‘.nl’ is de domeinextensie, samen vormen ze de domeinnaam.

Heb je een domeinnaam, dan heb je een uniek IP-adres. Dat kan bijvoorbeeld een verwijzing naar een website zijn. Een IP-adres is een techniek die wordt om computers in een netwerk met elkaar te laten communiceren.

Het is belangrijk dat je kiest voor een domeinnaam die goed aansluit op jouw bedrijf en dat men deze goed kan onthouden. Deze naam draagt bij aan je vindbaarheid op het internet.

Presis - WordPress websites - Domeinnaam en hosting - Domeinnaam koppelen

Wat is hosting?

Jouw website, afbeeldingen, content, etc, moeten ergens een plekje krijgen om zo veilig te staan en beschikbaar te zijn op het internet. Dit plekje wordt ingeregeld op een server. Dit noemen we hosting. Dit zorgt ervoor dat jouw website toegankelijk op het internet.

Hostingpakketten

Wij hebben drie hostingpakketten. Presis Budget, Presis Plus en Presis Pro.

Ieder pakket heeft zijn eigen dekkingen en extra’s. Zo is Budget het minimale, dit is wat je nodig hebt om een website te hebben. Plus is het meest gekozen pakket, deze biedt jou ook extra veiligheidsopties zoals de WUG* en een SSL certificaat*. Pro biedt ook support en onderhoud, waardoor je zelf geen checkups hoeft te doen, dit doen wij voor je.

De prijzen van de domeinnamen en de Presis hostingpakketten vind je via onderstaande knop.

Hostingpakketten bekijken