Domein en webhosting

Fijn om alles in de hand te hebben bij één partij

Domeinnaam en webhosting van Presis

Wellicht ben jij er niet iedere dag mee bezig; met de technische aspecten van het goed en veilig hosten van jouw website en webapplicatie (en domeinnaam). Gelukkig voor jou; wij doen dit dagelijks. En dat al jaren lang. Onze klanten laten dit belangrijke aspect dan ook graag aan ons over. Zo hebben zij er geen omkijken naar en weten ze dat wij het goed voor ze regelen.

Wij geven er de voorkeur aan zelf de webhosting en domeinnamen te verzorgen. Laat je de webhosting bij een derde partij verzorgen, dan is dat ook mogelijk. Het voordeel wanneer wij dit ook voor je doen, is dat we dan sneller toegang hebben tot alle gegevens en je daardoor sneller kunnen helpen.

Wat is een domeinnaam?

Bovenstaand klinkt heel leuk, maar wij kunnen begrijpen dat niet iedereen weet wat het precies is, een domeinnaam. Wij leggen het je uit.

Een domeinnaam heb je nodig voor een website. Het is een unieke naam op het internet gevolgd door de domeinextensie. Die van ons is bijvoorbeeld: www.presis.nl. Presis is de naam en ‘.nl’ is de extensie, samen vormen ze een domeinnaam. Heb je een domeinnaam, dan heb je een uniek IP-adres. Deze naam verwijst naar het IP-adres toe. Dat kan bijvoorbeeld een verwijzing naar een website zijn.

Het is belangrijk dat je kiest voor een domeinnaam die goed aansluit op jouw bedrijf en dat men deze goed kan onthouden. Deze naam draagt bij aan je vindbaarheid op het internet.

Presis website Domeinnaam en webhosting

Ik heb al een domeinnaam, wat nu?

Ben je op zoek naar een website en wil je deze, WordPress of maatwerk website, bij ons laten bouwen? Maar heb je al een domeinnaam? Dat is uiteraard geen enkel probleem. Wij kunnen je domeinnaam kosteloos voor je verhuizen.

Het voordeel van zowel je website als domeinnaam bij Presis onderbrengen, is dat je één bedrijf hebt dat je kunt bellen voor eventuele problemen of aanpassingen. Mocht je problemen ondervinden, dan hoef je niet met meerdere partijen contact op te nemen om het probleem recht te zetten. Je hoeft enkel met ons contact op te nemen, en wij fixen het voor je. Want daar zijn wij goed in.

“Nadat wij onze knelpunten uitgelegd hadden, ontvingen we uitstekend advies. Presis verzorgt al onze websites en daar wordt alles altijd gewoon oplost.”

Onze hosting pakketten

Wij hebben complete webhosting pakketten voor kleine en grote websites, snel, veilig en schaalbaar. Hieronder lees je wat de hosting pakketten zijn die wij hebben.

Budget Standaard
Domeinnaam inclusief inclusief
Webruimte 2,5 GB 10 GB
Dataverkeer 10 GB 100 GB
PHP 7
MariaDB 10 (MySQL) databases onbeperkt onbeperkt
PhpMyAdmin
cPanel controlepaneel
Backups
Telefonisch support
Prijs p/m € 7,49 € 17,49
WordPress Update Garantie p/m + € 7,50 + € 7,50
Beveiliging met SSL p/m + € 2 + € 2

Domeinnamen

Iedere domeinextensie heeft weer een andere prijs, hieronder lees je welke kosten er aan een domeinextensie verbonden zijn. Presis verhuist kosteloos domeinnamen.

Domein extensie Prijs p/j
.nl € 19
.be € 19
.de € 19
.eu € 25
.info € 25
.org € 25
.net € 25
.com € 25
.nu € 39.75

Extra informatie over domeinnamen

Vragen? We zijn er voor je

Wil je meer informatie over onze domeinnaam en webhosting service? Neem dan gerust contact met ons op. Dan beantwoorden we al je vragen en helpen we je graag verder.

Stel ons al je vragen