Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Domeinnaam en webhosting

Fijn om alles in de hand te hebben bij één partij

Geen zorgen om jullie website, domeinnaam en hosting.

Presis - WordPress websites - Domeinnaam en hosting - domein icoon

Gewenste domeinnaam

Een domeinnaam die past bij het bedrijf en helpt een identiteit te creëren op het internet. Met een domeinextensie naar eigen keus; .nl, .com, .io, etc.

Presis - WordPress websites - Domeinnaam en hosting - hosting icoon

Stabiele hosting

Een stabiele basis voor de website, dat is wel nodig in deze online-tijd. Wij bieden verschillende hostingpakketten zodat er altijd een bij jullie behoefte past.

Presis - WordPress websites - Domeinnaam en hosting - presis icoon

Professioneel

Presis heeft meer dan 11 jaar ervaring op het gebied van websites, domeinnamen en hosting. Wij weten waar we me bezig zijn en helpen daar waar jullie dat wensen.

Alles goed regelen

Nadat wij onze knelpunten uitgelegd hadden, ontvingen we uitstekend advies. Presis verzorgt al onze websites en bijbehorende services en daar wordt alles altijd gewoon oplost.

Presis domeinnaam en webhosting

Wellicht zijn jullie er niet iedere dag bezig met de technische aspecten van het goed en veilig hosten van jullie website, webapplicatie en domeinnaam. Wij doen dit dagelijks en dat al jaren lang.

Onze klanten laten dit belangrijke aspect dan ook graag aan ons over. Zo hebben zij er geen omkijken naar en weten ze dat wij het goed voor ze regelen. Dit kunnen wij ook voor jullie doen.

Wij hebben de voorkeur zowel de domeinnaam als webhosting te verzorgen. Dit stelt ons in staat jullie beter te helpen als dat nodig is. Zo hebben we snel toegang tot dat wat nodig is.

Alles goed regelen

Een gTLD domeinnaam die je uit quarantaine gehaald moet worden? Wij kunnen daarbij helpen. Hier vertellen we er meer over.

“Onze hostingpakketten zorgen voor een stabiele basis voor iedere website of applicatie. Wij nemen jullie dit werk uit handen.”

Het kan zijn dat het nog niet duidelijk is wat een domeinnaam precies is en wat hosting inhoudt. We leggen het hier uit.

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is nodig voor een website. Het is een unieke naam op het internet gevolgd door de domeinextensie. Die van ons is bijvoorbeeld: www.presis.nl. Presis is de unieke naam en ‘.nl’ is de domeinextensie, samen vormen ze de domeinnaam.

Heb je een domeinnaam, dan heb je een uniek IP-adres. Dat kan bijvoorbeeld een verwijzing naar een website zijn. Een IP-adres is een techniek die wordt om computers in een netwerk met elkaar te laten communiceren.

Het is belangrijk dat je kiest voor een domeinnaam die goed aansluit op jullie bedrijf en dat men deze goed kan onthouden. Deze naam draagt bij aan de vindbaarheid op het internet.

Presis - WordPress websites - Domeinnaam en hosting - Domeinnaam koppelen

Wat is hosting?

De website, afbeeldingen, content, etc, moeten ergens een plekje krijgen om zo veilig te staan en beschikbaar te zijn op het internet. Dit plekje wordt ingeregeld op een server. Dit noemen we hosting. Dit zorgt ervoor dat jullie website toegankelijk is op het internet.

Hostingpakketten

Wij hebben drie hostingpakketten: Presis Budget, Presis Plus en Presis Pro.

Ieder pakket heeft zijn eigen dekkingen en extra’s. Zo is Budget het minimale, dit is wat nodig is om een website te hebben. Plus is het meest gekozen pakket, deze biedt extra veiligheidsopties zoals de WUG* en een SSL certificaat*. Pro biedt hiernaast ook support en onderhoud, waardoor jullie zelf geen checkups hoeven te doen, dit doen wij.

Hostingpakketten bekijken

 

WhatsApp ons
1
WhatsApp Nu!
Waarmee mogen we je helpen?