Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Maatwerk websites

Voor als jullie wensen net even wat verder gaan

Een maatwerk website die aan jullie wensen voldoet

Presis - WordPress websites maatwerk - maatwerk

Maatwerk

Helemaal afgestemd op jullie wensen, van basis tot ingewikkeld. De website die jullie voor ogen hebben, die maken wij.

Presis - WordPress websites maatwerk - koffie

Zorgeloos

Wij gaan aan de slag en zorgen dat jullie helemaal tevreden zijn met de maatwerk website. Hier hebben jullie geen zorgen om.

Presis - WordPress websites maatwerk - compleet

Compleet

Jullie website is compleet. Hij is responsive op ieder apparaat, de hosting is geregeld en jullie kunnen er zelf gemakkelijk mee werken.

Starten met een maatwerk website

Meer dan 10 jaar ervaring

Jullie zijn op zoek naar een website, hebben de opties bekeken en weten: Wij zoeken een maatwerk website.

Jullie willen graag de wensen en behoeften bespreken met een webdeveloper die het vak goed verstaat en kan adviseren waar nodig.

In dat geval hebben jullie het juiste bedrijf gevonden. Al meer dan tien jaar maken wij WordPress websites waar mensen gelukkig van worden en die doen wat hij moeten doen. Weten wat wij voor jullie kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak, we zetten de koffie klaar.

Sinds wij met onze website overgestapt zijn naar Presis komen de nieuwe aanvragen achter elkaar binnen. Niet alleen hebben ze een mooie website gemaakt, maar nog belangrijker, onze website levert ons geld op.

Gebruiksvriendelijk CMS

Onze maatwerk websites worden gemaakt in WordPress. Wij werken met WordPress omdat het een vriendelijk CMS is. Het is een systeem waar goed mee te werken valt, waarbij veel mogelijk is en waar ook mensen met iets minder ervaring goed mee kunnen werken. Je hoeft geen webdeveloper te zijn om zelf iets aan te passen bij onze WordPress websites.

Geen jaren ervaring nodig

De websites zien er professioneel uit, doen wat deze moet doen en wordt zo gebouwd dat iedereen ermee aan de slag kan. We houden het gebruiksvriendelijk. Als er een wijziging doorgevoerd moet worden dan hoeft dit niet per se via ons.

Willen jullie wel dat wij alle wijzigingen doorvoeren? Dan is dat uiteraard geen probleem. We ondersteunen daar waar jullie dat willen.

Werk uit handen nemen

Wanneer er behoefte aan is, is het mogelijk dat wij het contentbeheer overnemen. We zorgen dan niet alleen dat de website gebouwd wordt, maar ook dat deze gevuld wordt met tekst en beeld. Dat scheelt jullie een hoop tijd en werk. Door onze ervaring en kennis worden in een hoog tempo alle wensen goed doorgevoerd.

Na verloop van tijd het design aanpassen of uitbreiden? Dat mogelijk. Omdat het maatwerk is, kan het naar jullie voorkeur aangepast worden.

Starten met een maatwerk website

Deze klanten kozen voor een maatwerk website

Presis - G Suite - WordPress Websites - 123 Trouwauto

Presis - G Suite - WordPress Websites - Verwijshulp

Presis - WordPress Maatwerk Websites - Villa Choisy Zeist logo

Presis - G Suite - WordPress Websites - Vitaen

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1 Samen zitten

Samen met onze webdeveloper wordt er besproken wat de wensen zijn voor de website. Wij maken een voorstel gebaseerd op jullie wensen. Bij akkoord gaan wij aan de slag. Aanpassingen nodig? Dan voeren we deze door en starten daarna.

Stap 2 Aan de slag

Er wordt een template speciaal op maat gemaakt, zodat de website uniek is en voldoet aan de wensen en behoeften. Tijdens het realisatieproces blijven we in contact zodat jullie goed op de hoogte zijn van de vorderingen.

Stap 3 Bijna klaar..

De tussentijdse oplevering. De website is bijna klaar, maar het kan zijn dat jullie nog wat laatste wijzigingen hebben of dingen toch iets anders willen. Geen probleem, deze voeren wij door en werken aan de afronding.

Stap 4 Yes, de livegang!

Het moment waar we hard naar toe hebben gewerkt en waar jullie naar uit hebben gekeken is dan daar: de oplevering! De website is klaar en staat online. Wat jullie voor ogen hadden is nu werkelijkheid geworden.

Starten met een maatwerk website

“Onze website is helemaal afgestemd op onze wensen en behoeften. De vakmensen van Presis verstaan hun vak bijzonder goed.”

Starten met jullie maatwerk website

Meer informatie, een offerte laten maken of starten met jullie maatwerk website? Stuur ons  een bericht of laten we bellen en gelijk kennis maken.

Neem contact op

Deze klanten kozen voor een maatwerk website

Presis - WordPress Maatwerk Websites - Rijnmondgezond logo 2

Presis - WordPress Maatwerk Websites - Esther van Aalst

Presis - WordPress Maatwerk Websites - Quinton logo

Presis - WordPress Maatwerk Websites - Bestran

 

Bekijk hier een aantal maatwerk websites die op maat gemaakt zijn voor onze klanten:

Presis - WordPress Maatwerk Websites - 123 Trouwauto

Presis - WordPress Maatwerk Websites - Villa Choisy Zeist

Presis - WordPress Maatwerk Websites - Vitaen

Presis - WordPress Maatwerk Websites - Verwijshulp website

Presis - WordPress websites - AYCW - Nanda urenoverzicht

Presis - WordPress websites - AYCW - Quinton

Open chat
1
💬 klik hier om te chatten
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?