Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Maatwerk websites

Voor als jouw wensen net even wat verder gaan
wij zijn nu bereikbaar

Een maatwerk website die aan jouw wensen voldoet

Presis - WordPress websites maatwerk - maatwerk

Maatwerk

Helemaal afgestemd op jouw wensen, van basis tot ingewikkeld. De website die jij voor ogen hebt; die maken wij.

Presis - WordPress websites maatwerk - koffie

Zorgeloos

Wij gaan aan de slag en zorgen dat je helemaal tevreden bent met jouw maatwerk website. Je hebt hier geen zorgen om.

Presis - WordPress websites maatwerk - compleet

Compleet

Jouw website is compleet. Hij is responsive op ieder apparaat, de hosting is geregeld en jij kunt er ook zelf mee werken.

Starten met jouw maatwerk website

Meer dan 10 jaar ervaring

Je bent op zoek naar een website, hebt de opties bekeken en weet: je zoekt een maatwerk website. Je wilt graag jouw wensen en behoeften bespreken met een webdeveloper die het vak goed verstaat en jou kan adviseren waar nodig. En die gewoon heel sterk werk neerzet.

In dat geval heb je het juiste bedrijf gevonden. Al meer dan tien jaar maken wij WordPress websites waar mensen blij van worden en die doen wat ze moeten doen. Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak, de koffie staat al klaar!

Sinds wij met onze website overgestapt zijn naar Presis komen de nieuwe aanvragen achter elkaar binnen. Niet alleen hebben ze een mooie website gemaakt, maar nog belangrijker, onze website levert ons geld op.

Gebruiksvriendelijk CMS

Onze maatwerk websites worden gemaakt in WordPress. Wij werken met WordPress omdat het een vriendelijk CMS is. Het is een systeem waar goed mee te werken valt, waarbij veel mogelijk is en waar ook mensen met iets minder ervaring goed mee kunnen werken. Je hoeft geen webdeveloper te zijn om zelf iets aan te passen bij onze WordPress websites.

Geen jaren ervaring nodig

De websites zien er professioneel uit, doen wat deze moet doen en wordt zo gebouwd dat ook jij ermee aan de slag kunt. We houden het gebruiksvriendelijk. Heb je een wijziging die je wilt doorvoeren, dan hoef je dit niet persé via ons te doen.

Wil je wel dat wij alle wijzigingen doen? Dan is dat uiteraard geen probleem. We ondersteunen jou daar waar jij dat wilt.

Werk uit handen nemen

Mocht je het willen, dan is het mogelijk dat wij het contentbeheer van je overnemen. We zorgen dan niet alleen dat de website gebouwd wordt, maar ook dat deze gevuld wordt met tekst en beeld. Dat scheelt jou een hoop tijd en werk. Door onze ervaring en kennis worden in een hoog tempo alle wensen goed doorgevoerd.

Wil je na verloop van tijd het design aanpassen of uitbreiden? Dan is dat altijd mogelijk. Omdat het maatwerk is, kan het naar jouw voorkeur aangepast worden.

Starten met jouw maatwerk website

Deze klanten kozen voor een maatwerk website

Presis - G Suite - WordPress Websites - 123 Trouwauto

Presis - G Suite - WordPress Websites - Verwijshulp

Presis - WordPress Maatwerk Websites - Villa Choisy Zeist logo

Presis - G Suite - WordPress Websites - Vitaen

Hoe gaat het in zijn werk?


Stap 1 Samen zitten

Samen met onze webdeveloper bespreek je wat je wilt met jouw website. Wij maken een voorstel gebaseerd op jouw wensen. Bij akkoord gaan wij aan de slag. Aanpassingen nodig? Dan voeren we deze door en starten daarna.

Stap 2 Aan de slag

Er wordt een template speciaal op maat gemaakt, zodat de website uniek is en voldoet aan jouw wensen en behoeften. Tijdens het realisatieproces blijven we in contact zodat je goed op de hoogte bent van de vorderingen.

Stap 3 Bijna klaar..

De tussentijdse oplevering. De website is bijna klaar, maar het kan zijn dat je nog wat laatste wijzigingen hebt of dingen toch iets anders wilt. Geen probleem, deze voeren wij door en werken aan de afronding.

Stap 4 Yes, de livegang!

Het moment waar we hard naar toe hebben gewerkt en waar jij naar uit hebt gekeken is dan daar: de oplevering! Jouw website is klaar en staat online. Wat jij voor ogen had is hij nu werkelijkheid geworden.


Starten met jouw maatwerk website

“Onze website is helemaal afgestemd op onze wensen en behoeften. De vakmensen van Presis verstaan hun vak bijzonder goed.”

Starten met jouw maatwerk website

Wil je meer informatie, een offerte laten maken of starten met jouw maatwerk website? Stuur ons dan een bericht of laten we bellen en gelijk kennis maken. Dan gaan we aan de slag met jouw vragen en daarna realiseren we een een website waar jij blij van wordt!

Stel ons al jouw vragen

Deze klanten kozen voor een maatwerk website

Presis - WordPress Maatwerk Websites - Rijnmondgezond logo 2

Presis - WordPress Maatwerk Websites - Esther van Aalst

Presis - WordPress Maatwerk Websites - Quinton logo

Presis - WordPress Maatwerk Websites - Bestran

 

Bekijk hier een aantal maatwerk websites die op maat gemaakt zijn voor onze klanten:

Presis - WordPress Maatwerk Websites - 123 Trouwauto

Presis - WordPress Maatwerk Websites - Villa Choisy Zeist

Presis - WordPress Maatwerk Websites - Vitaen

Presis - WordPress Maatwerk Websites - Verwijshulp website

Presis - WordPress websites - AYCW - Nanda urenoverzicht

Presis - WordPress websites - AYCW - Quinton