Maatwerk websites

Als jouw wensen net even wat verder gaan

Je wilt een maatwerk website? Dan zit je hier goed.

Je bent op zoek naar een website. Je hebt de opties bekeken en bent eruit dat je een maatwerk website nodig hebt. Je wilt graag jouw wensen en behoeften bespreken met een webdeveloper die het vak goed verstaat en jou kan adviseren waar nodig. En die gewoon vet goed werk neerzet!

Als dat het geval is, heb je het juiste bedrijf gevonden. Al bijna tien jaar maken wij websites waar mensen blij van worden en die doen wat ze moeten doen.

De websites zien er professioneel uit, doen wat ze moeten doen en jij kan makkelijk mee werken. Heb je een wijziging die je wilt doorvoeren dan hoef je dit niet persé via ons te doen. De websites worden zo gebouwd dat ook jij ermee aan de slag kunt. Wil je wel dat wij alle wijzigingen doen? Dan is dat uiteraard geen probleem. We helpen jou waar je dat nodig hebt.

“Onze  website is helemaal afgestemd op onze wensen en behoeften. Door de vakmensen van Presis die het vak bijzonder goed verstaan.”

Hoe gaat het maken van een maatwerk website in zijn werk?

Samen met onze webdeveloper bespreek je welke ideeën je hebt en hoe je wilt dat de website eruit komt te zien. Wij gaan hiermee aan de slag en komt met een voorstel. Zodra dit akkoord is gaat wij aan de slag met een design voor jouw maatwerk website. Er wordt een template speciaal op maat gemaakt, zodat de website voldoet aan jouw wensen en behoeften en deze uniek is. Tussendoor blijft er contact zodat je goed op de hoogte bent van de vorderingen.

Wil je na verloop van tijd het design aanpassen of uitbreiden? Dan is dat altijd mogelijk. Omdat het maatwerk is, kan alles naar jouw voorkeur ingesteld worden. Ook is het mogelijk dat wij de content voor je beheren. Wij zorgen dan niet alleen dat je website gebouwd wordt, maar ook dat deze gevuld wordt met tekst en beeld. Dat scheelt jou een hoop tijd en werk. Door onze ervaring en kennis worden in een hoog tempo alle wensen doorgevoerd. En dan is jouw maatwerk website er klaar voor!

Zij gingen je voor

De Klussenier

123 trouwauto - Presis - maatwerk website WordPress

Quinton BHV - Presis - maatwerk website WordPress

Sinds wij met onze website overgestapt zijn naar Presis komen de nieuwe aanvragen achter elkaar binnen. Niet alleen hebben ze een mooie website gemaakt, maar nog belangrijker, onze website levert ons geld op.

Heb je vragen over onze maatwerk website?

Wil je meer informatie over een maatwerk website of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, dan helpen we je graag verder!

Stel ons al je vragen