Maatwerk websites

Voor als jouw wensen net even wat verder gaan
Bel 010 - 59 28 136
wij zijn nu bereikbaar

Zoek je een website die aan jouw specifieke wensen voldoet?

Je bent op zoek naar een website, hebt de opties bekeken en weet: je zoekt een maatwerk website. Je wilt graag jouw wensen en behoeften bespreken met een webdeveloper die het vak goed verstaat en jou kan adviseren waar nodig. En die gewoon heel sterk werk neerzet.

In dat geval heb je het juiste bedrijf gevonden. Al bijna tien jaar maken wij websites waar mensen blij van worden en die doen wat ze moeten doen. Zoals mensen goed informeren of leiden tot conversie.

Ook jij kunt ermee aan de slag

De websites zien er professioneel uit, doen wat deze moet doen en jij kan makkelijk mee werken. We houden het gebruiksvriendelijk voor je. Heb je een wijziging die je wilt doorvoeren, dan hoef je dit niet persé via ons te doen. De websites worden zo gebouwd dat ook jij ermee aan de slag kunt. Wil je wel dat wij alle wijzigingen doen? Dan is dat uiteraard geen probleem. We ondersteunen jou daar waar jij dat wilt.

Sinds wij met onze website overgestapt zijn naar Presis komen de nieuwe aanvragen achter elkaar binnen. Niet alleen hebben ze een mooie website gemaakt, maar nog belangrijker, onze website levert ons geld op.

Deze klanten kozen voor maatwerk

Presis - G Suite - WordPress Websites - 123 Trouwauto

Presis - G Suite - WordPress Websites - Verwijshulp

Presis - WordPress Maatwerk Websites - Villa Choisy Zeist logo

Presis - G Suite - WordPress Websites - Vitaen

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1:
Samen met onze webdeveloper bespreek je welke ideeën je hebt, hoe je wilt dat de website eruit komt te zien en wat het doel van de website is.

Stap 2:
Wij maken een voorstel gebaseerd op jouw wensen. Krijgen we akkoord? Dan gaan wij aan de slag. Zijn er aanpassingen nodig? Dan voeren we deze door en starten daarna.

Stap 3:
Er wordt een template speciaal op maat gemaakt, zodat de website uniek is en voldoet aan jouw wensen en behoeften.

Stap 4:
Tijdens het realisatieproces blijven we in contact zodat je goed op de hoogte bent van de vorderingen.

Stap 5:
Wij zijn bijna zo ver om de website op te leveren. Het kan zijn dat je nog wat laatste wijzigingen hebt, die voeren wij door en werken aan de afronding.

Stap 6:
Hier hebben we hard naar toegewerkt en jij hebt er naar uit gekeken: de oplevering! Jouw website is klaar en staat online.

Contact over jouw maatwerk website

“Onze website is helemaal afgestemd op onze wensen en behoeften. De vakmensen van Presis verstaan hun vak bijzonder goed.”

Wij kunnen jou werk uit handen nemen

Het is mogelijk dat wij het contentbeheer van je overnemen. We zorgen dan niet alleen dat de website gebouwd wordt, maar ook dat deze gevuld wordt met tekst en beeld. Dat scheelt jou een hoop tijd en werk. Door onze ervaring en kennis worden in een hoog tempo alle wensen goed doorgevoerd.

Wil je na verloop van tijd het design aanpassen of uitbreiden? Dan is dat altijd mogelijk. Omdat het maatwerk is, kan het naar jouw voorkeur aangepast worden.

In gesprek over jouw maatwerk website?

Wil je meer informatie over een maatwerk website of wil je graag in gesprek om jouw website te ontwikkelen? Stuur ons een bericht of laten we even bellen, dan gaan we jou helpen aan een website waar jij blij van gaat worden.

Stel ons al jouw vragen

Bekijk hier een aantal websites die op maat gemaakt zijn voor onze klanten:

Presis - WordPress Maatwerk Websites - 123 Trouwauto

Presis - WordPress Maatwerk Websites - Villa Choisy Zeist

Presis - WordPress Maatwerk Websites - Vitaen

Presis - WordPress Maatwerk Websites - Verwijshulp website

Presis - WordPress websites - AYCW - Nanda urenoverzicht

Presis - WordPress websites - AYCW - Quinton