Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

WordPress Onderhoudscontract

De zekerheid dat alles onderhouden wordt en blijft werken zoals je wilt
wij zijn nu bereikbaar

Onderhoudscontract voor maatwerk websites

Een maatwerk WordPress website heeft onderhoud nodig. Dit periodieke onderhoud zorgt ervoor dat jouw website blijft functioneren zoals je wilt dat deze functioneert. Een maatwerk WordPress website zou je kunnen vergelijken met een auto. Als je deze niet onderhoudt, komt vanzelf het moment dat er gebreken ontstaan.

Wanneer het op een website aankomt kan het zijn dat er een nieuwe versie van PHP uitgekomen is, die van invloed is op de werking van jouw website. Of dat het toegenomen gebruik van je website ervoor zorgt dat er vertragingen optreden, wat zeker aangepast moet worden.

Presis - WordPress website - Onderhoudscontract

Het verschil met de WUG

De WordPress Update Garantie (WUG) is onze update-service voor websites. Deze dienst kunnen we aanbieden voor standaard WordPress websites tegen een aantrekkelijk tarief. Het WordPress Onderhoudscontract is een uitbreiding van deze dienst bedoeld voor maatwerk websites die niet onder de WUG vallen.

Jaarlijkse rapportage

In het Onderhoudscontract is een jaarlijkse rapportage opgenomen waarin een verslag van de uitgevoerde werkzaamheden staat. In dit verslag is ook een overzicht te zien van de belasting en het gebruik van je website. Het laatste deel van de rapportage bestaat uit een op maat gesneden advies voor jouw website en eventuele verbeteringen van onze website experts.

In de jaarlijkse rapportage van het Onderhoudscontract geven we jou op maat gesneden advies over mogelijke verbeteringen en aanpassingen voor het optimale resultaat en de werking van jouw website.

Mogelijkheden en kosten

De kosten van het Onderhoudscontract zijn gebaseerd op de grootte en de complexiteit van de website. Afhankelijk hiervan wordt het jaarlijkse aantal benodigde onderhoudsuren berekend. Deze kosten worden vooraf en jaarlijks gefactureerd.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden en kosten, bel, chat of mail met ons. En dan bespreken we alles graag persoonlijk met je!

Ik wil graag persoonlijk contact