Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

WordPress Onderhoudscontract

De zekerheid dat alles onderhouden wordt en blijft werken zoals gewenst

Onderhoudscontract voor maatwerk websites

Een maatwerk WordPress website heeft onderhoud nodig. Dit periodieke onderhoud zorgt ervoor dat een website blijft functioneren zoals gewenst. Een maatwerk WordPress website is te vergelijken met een auto. Als deze niet onderhouden wordt, komt vanzelf het moment dat er gebreken ontstaan.

Wanneer het op een website aankomt kan het zijn dat er een nieuwe versie van PHP uitgekomen is, die van invloed is op de werking van een website. Of dat het toegenomen gebruik van een website ervoor zorgt dat er vertragingen optreden, wat zeker aangepast moet worden.

 

Presis - WordPress website - Onderhoudscontract

 

Het verschil met de WUG

De WordPress Update Garantie (WUG) is onze update service voor websites. Deze dienst kunnen we aanbieden voor standaard WordPress websites tegen een aantrekkelijk tarief. Het WordPress Onderhoudscontract is een uitbreiding van deze dienst bedoeld voor maatwerk websites die niet onder de WUG vallen.

Jaarlijkse rapportage

In het onderhoudscontract is een jaarlijkse rapportage opgenomen waarin een verslag van de uitgevoerde werkzaamheden staat. In dit verslag is ook een overzicht te zien van de belasting en het gebruik van de website. Het laatste deel van de rapportage bestaat uit een op maat gesneden advies voor de website en eventuele verbeteringen van onze website experts.

Persoonlijk contact

In de jaarlijkse rapportage van het onderhoudscontract geven we op maat gesneden advies over mogelijke verbeteringen en aanpassingen voor het optimale resultaat en de werking van de website.

Mogelijkheden en kosten

De kosten van het Onderhoudscontract zijn gebaseerd op de grootte en de complexiteit van de website. Afhankelijk hiervan wordt het jaarlijkse aantal benodigde onderhoudsuren berekend. Deze kosten worden vooraf en jaarlijks gefactureerd.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten? Bel, chat of mail met ons, dan bespreken we alles graag persoonlijk.

Persoonlijk contact

WhatsApp ons
1
WhatsApp Nu!
Waarmee mogen we je helpen?