WordPress Update Garantie

Wij beschermen jouw WordPress website door periodiek updates uit te voeren.

Ben jij beschermd tegen hackers?

Wanneer je jouw website niet voorziet van de laatste updates kunnen er vervelende dingen gebeuren:

  • Je website is kwetsbaar en kan gehackt worden.
  • Zorg je niet voor de nodige updates, dan krijg je geen nieuwe features.
  • Eventuele bugs worden niet opgelost.

En dat wil je allemaal niet! Hoe kun je voorkomen dat jouw website kwetsbaar is en gegevens in gevaar zijn? En dat je alle nieuwe bug-oplossingen en features wel krijgt? Dat doe je door jouw website te voorzien van beveiligingsupdates.

Veiligheid voor alles met de WordPress Update Garantie

Je website wordt continu blootgesteld aan aanvallen vanuit het internet. Cybercriminelen willen toegang tot de gegevens die op jouw website verzameld worden. Om deze gegevens te beschermen, is het noodzakelijk om regelmatig je website van de laatste beveiligingsupdates te voorzien. Met onze WordPress Update Garantie is jouw website altijd voorzien van de laatste updates.

Het uitvoeren van deze updates vereist een vaste routine. Veel klanten houden zich hier niet dagelijks mee bezig en willen dat ook niet, want de tijd die zij aan het uitvoeren van updates besteden, kunnen zij niet inzetten voor hun eigen werk. Daarom laten onze klanten deze verantwoording graag aan ons over. Want de veiligheid van je website is een belangrijk aspect. Dit is de reden dat we WordPress Update Garantie voor onze klanten ontwikkeld hebben.

Wij beschermen jouw website tegen aanvallen vanuit het internet en voorzien deze van de laatste beveiligingsupdates, zodat jij je hierover geen zorgen hoeft te maken.

Wij zorgen voor jouw website veiligheid

Met onze WordPress Update Garantie worden structureel de nieuwe beschikbare updates voor jouw website geïnstalleerd. Dit zijn de updates van WordPress zelf en de beschikbare updates van geïnstalleerde plugins in je website. In het geval van een acute beveiliging dreiging worden de noodzakelijke updates nog dezelfde dag toegepast.

Doordat WordPress zo succesvol geworden is, worden WordPress websites regelmatig op een gestandaardiseerde manier aangevallen. Wij nemen veiligheidsmaatregelen voor je website zodat deze beter bestand is tegen deze veel voorkomende aanvallen. Deze veiligheidsmaatregelen hebben geen gevolgen voor het functioneren van jouw website. De onderhoudsservice is onderdeel van jouw AllYouCanWordPress website.

Ik wil ook een veilige website

Met de WordPress Update Garantie ben je er zeker van dat de laatste versie van de beschikbare updates op uw website geïnstalleerd zijn en dat je website optimaal presteert.

Interesse in onze WordPress Update Garantie? Neem gerust contact met ons op, wij weten alles van de veiligheid van websites en vertellen je er graag meer over.

Ik wil een veilige website