Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

WordPress Update Garantie

Wij beschermen jouw WordPress website door periodiek updates uit te voeren.
wij zijn nu bereikbaar

Ben jij beschermd tegen hackers?

Wanneer je jouw website niet voorziet van de laatste updates kunnen er vervelende dingen gebeuren. Hierdoor zijn gegevens van website bezoekers in gevaar

Presis - WordPress websites - WordPress Update Garantie - Hackers 2

Hackers

Je website is kwetsbaar en hackers liggen op de loer. Gegevens van website bezoekers zijn niet veilig.

Presis - WordPress websites - WordPress Update Garantie - Bugs

Bugs

Bugs worden niet opgelost. Je komt problemen tegen en functies die niet meer werken zoals zou moeten.

Presis - WordPress websites - WordPress Update Garantie - Updates features

Features

Omdat de benodigde updates niet worden doorgevoerd, krijg je geen nieuwe features aangeboden.

En dat wil je allemaal niet! Hoe kun je voorkomen dat jouw website kwetsbaar is en gegevens in gevaar zijn? En dat je alle nieuwe bug fixes en features wel krijgt? Dat doe je door jouw website te voorzien van de laatste beveiligingsupdates.

Ik wil een veilige website

Presis - wordpress websites - WordPress Update Garantie - hackers

Veiligheid voor alles met de WordPress Update Garantie

Je website wordt continu blootgesteld aan aanvallen vanuit het internet. Cybercriminelen willen toegang tot de gegevens die op jouw website verzameld worden. Om deze gegevens te beschermen, is het noodzakelijk om regelmatig je website van de laatste beveiligingsupdates te voorzien. Met onze WordPress Update Garantie (WUG) is jouw website altijd voorzien van de laatste updates.

Het uitvoeren van deze updates vereist een vaste routine. Veel klanten houden zich hier niet dagelijks mee bezig en willen dat ook niet, want de tijd die zij aan het uitvoeren van updates besteden, kunnen zij niet inzetten voor hun eigen werk. En terecht.

Daarom laten onze klanten deze verantwoording graag aan ons over. De veiligheid van je website is een belangrijk aspect, dit is de reden dat we WordPress Update Garantie voor onze klanten ontwikkeld hebben.

Wij beschermen jouw website tegen aanvallen vanuit het internet en voorzien deze van de laatste beveiligingsupdates, zodat jij je hierover geen zorgen hoeft te maken.

Wij zorgen voor jouw website veiligheid

Met onze WordPress Update Garantie worden structureel de nieuwe beschikbare updates voor jouw website geïnstalleerd. Dit zijn de updates van WordPress zelf en de beschikbare updates van geïnstalleerde plugins.

Doordat WordPress zo succesvol geworden is, worden deze websites regelmatig op een gestandaardiseerde manier aangevallen. Wij nemen veiligheidsmaatregelen zodat je website beter bestand is tegen deze aanvallen.

Wil jij ook een veilige website?

Met de WordPress Update Garantie ben je er zeker van dat de laatste versie van de beschikbare updates op uw website geïnstalleerd zijn en dat je website optimaal presteert.

Wil jij ook onze WordPress Update Garantie? Neem gerust contact met ons op, wij weten alles van de veiligheid van websites en vertellen je er graag meer over.

Ik wil een veilige website

SSL certificaat

Inmiddels is het bijna een verplichting geworden dat een website met een SSL certificaat uitgerust is. Je kunt dit herkennen aan het slotje in de adresbalk van uw browser. Een SSL certificaat versleuteld website gegevens waardoor cybercriminelen deze informatie niet meer kunnen onderscheppen.

Wil je dat jouw website bezoekers met een gerust hart hun gegevens invullen op jouw website? Dan kunnen wij ook een SSL certificaat installeren op jouw website.

Ik wil een SSL certificaat