Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

WordPress Update Garantie

Wij beschermen WordPress websites door periodiek updates uit te voeren.

Zijn jullie beschermd tegen hackers?

Wanneer een website niet wordt voorzien van de laatste updates kunnen er vervelende dingen gebeuren. Hierdoor zijn gegevens van website bezoekers in gevaar.

 

Presis - WordPress websites - WordPress Update Garantie - Hackers 2

Hackers

Jullie website is kwetsbaar en hackers liggen op de loer. Gegevens van website bezoekers zijn niet veilig.

Presis - WordPress websites - WordPress Update Garantie - Bugs

Bugs

Bugs worden niet opgelost. Jullie komen problemen tegen en functies die niet meer werken zoals zou moeten.

Presis - WordPress websites - WordPress Update Garantie - Updates features

Features

Omdat de benodigde updates niet worden doorgevoerd, worden er geen nieuwe features meer aangeboden.

Hoe kunnen jullie voorkomen dat jullie website kwetsbaar is en gegevens in gevaar zijn? En dat jullie alle nieuwe bug fixes en features wel krijgen? Daarvoor moet de website voorzien worden van de laatste beveiligingsupdates, dit regelen wij.

Wij willen een veilige website

Presis - wordpress websites - WordPress Update Garantie - hackers

Veiligheid voor alles met de WordPress Update Garantie

Een website wordt continu blootgesteld aan aanvallen vanuit het internet. Cybercriminelen willen toegang tot de gegevens die op een website verzameld worden. Om deze gegevens te beschermen, is het noodzakelijk om regelmatig een website van de laatste beveiligingsupdates te voorzien. Met onze WordPress Update Garantie (WUG) is jullie website hier altijd van voorzien.

Het uitvoeren van deze updates vereist een vaste routine. Veel klanten houden zich hier niet dagelijks mee bezig en willen dat ook niet, want de tijd die zij aan het uitvoeren van updates besteden, kunnen zij niet inzetten voor hun eigen werk.

Daarom laten onze klanten deze verantwoording graag aan ons over. De veiligheid van een website is een belangrijk aspect, dit is de reden dat we WordPress Update Garantie ontwikkeld hebben.

Wij beschermen websites tegen aanvallen vanuit het internet en voorzien deze van de laatste beveiligingsupdates, zodat men zich hierover geen zorgen hoeft te maken.

Wij verzekeren een veilige website

Met onze WordPress Update Garantie worden structureel de nieuwe beschikbare updates voor jullie website geïnstalleerd. Dit zijn de updates van WordPress zelf en de beschikbare updates van geïnstalleerde plugins.

Doordat WordPress zo succesvol geworden is, worden deze websites regelmatig op een gestandaardiseerde manier aangevallen. Wij nemen veiligheidsmaatregelen zodat jullie website beter bestand is tegen deze aanvallen.

Ook een veilige website?

Met de WordPress Update Garantie zijn jullie er zeker van dat de laatste versie van de beschikbare updates op de website geïnstalleerd zijn en dat deze optimaal presteert.

Willen jullie onze WordPress Update Garantie? Neem contact met ons op, wij weten alles van de veiligheid van websites en vertellen er graag meer over.

Wij willen een veilige website

SSL certificaat

Inmiddels is het bijna een verplichting geworden dat een website met een SSL certificaat uitgerust is. Je kunt dit herkennen aan het slotje in de adresbalk van de browser. Een SSL certificaat versleuteld website gegevens waardoor cybercriminelen deze informatie niet meer kunnen onderscheppen.

Willen jullie dat website bezoekers met een gerust hart hun gegevens invullen op jullie website? Dan kunnen wij ook een SSL certificaat installeren op de website.

SSL certificaat aanschaffen

 

WhatsApp ons
1
WhatsApp Nu!
Waarmee mogen we je helpen?