Google Workspace
voor Agencies

  • Gaat het mis met onboarding van nieuw personeel?
  • Worstel je met gebruiken van kunstmatige intelligentie?
  • Weet je hoe de security in elkaar zit van je bureau?

Ontdek wat Presis voor jou kan betekenen

Agency aanvraag

Gebruik Google Workspace zonder zorgen

Denk aan naadloos samenwerken, ook als je team verspreid zit over de hele wereld. En vergeet niet de gemoedsrust dankzij topbeveiliging. Kortom, met Google Workspace werk je slimmer, niet harder.

Automatiseer je on- en offboarding van personeel

Soms gaat het mis met het regelen van toegang en rechten voor nieuwe mensen, of het netjes afsluiten voor wie weggaat. Medewerkers missen soms toegang of rechten, en als iemand weggaat, wordt niet alles goed opgeslagen. En die gedeelde mailboxen? Een gedoe als het wachtwoord verandert.

Herken je dit? Wij fixen een strakke start en einde voor iedereen. Zo heeft iedereen wat nodig is, makkelijk en zonder fouten. Laat ons het werk doen!

Maak je nog geen gebruik van kunstmatige intelligentie?

Veel bureaus starten enthousiast met AI, maar dan… gebeurt er weinig. Licenties worden niet gebruikt omdat veel mensen niet weten wat je er allemaal mee kan. Zonde, want AI kan juist voor creatieve teams superhandig zijn en veel tijd besparen.

Klinkt dit bekend? Wij laten je zien hoe je AI echt voor je laat werken. Ontdek de kracht van AI en maak je werk makkelijker en sneller.

En tot slot: Is jouw bureau wel echt veilig?

Iedereen weet hoe belangrijk veiligheid is. Maar in de drukte raken details soms verloren. Heeft iedereen wel tweestapsverificatie aan? Gebruikt iedereen sterke wachtwoorden? En hoe zit het met de bestanden die je deelt met zzp’ers?

Vaak zien we dat bureaus zonder het te weten afwijken van hun eigen veiligheidsregels. Dat kan risico’s opleveren. Wij helpen je het overzicht te houden en zorgen dat jouw bureau veilig blijft. Zeg vaarwel tegen zorgen over veiligheid!

Presis en Agencies: Een winning team

Wij van Presis hebben veel (marktleidende) digital agency’s, webbureaus en digitale marketingbureaus als klant. Want onze werkwijze, filosofie en tools zoals Google Workspace, sluiten naadloos aan op die van dynamische, technologiegerichte bedrijven. 

In de loop der jaren hebben wij bepaalde problemen en knelpunten vaak zien terugkomen. Knelpunten die een drempel vormen voor de groei van agency’s en digitale marketingbureaus. Knelpunten die wij vakkundig weggenomen hebben door gebruik te maken van Google Workspace of van de door ons zelf ontwikkelde tools.

Zijn één of meerdere knelpunten ook herkenbaar voor jou, en belemmeren ze jouw ambitie of groei? Neem dan nu contact met ons op voor een snelle en doeltreffende oplossing.

Agency aanvraag