Ontmoet het team

Waar wij het voor doen? Tevreden klanten.

Over ons

Wij geloven in het adagium dat het ‘gewoon moet werken’. Snel, simpel en slim. En daarmee dragen we bij aan het verbeteren van de wereld en het werkklimaat van onze klanten. En dat is een continu proces. Eigenlijk zijn we steeds weer op zoek naar die glimlach van onze klant. Dat is wat ons motiveert. Van start-ups tot grote bedrijven, wij helpen ze vooruit.

Eerlijke oplossingen

De wereld een beetje mooier achterlaten bij vertrek dan bij aankomst door ons steentje bij te dragen. In de IT-wereld wordt er niet altijd even fatsoenlijk gehandeld. In plaats van te zeggen wat anderen fout doen, kiezen wij ervoor om het zelf goed te doen. We zijn scherp als het moet, maar altijd met een integere insteek. Onze missie is het kweken van tevreden klanten en we stoppen niet voordat we dat bereikt hebben. Dan komen ze namelijk terug en zijn wij allebei blij.

Kees-Jan Diepstraten

Founder & Google Workspace Specialist

Kees-Jan is naast Google Workspace specialist ‘de baas’. Nou ja, op vrijdagmiddag als hij de VrijMiBo uitroept dan wel. In de overige tijd is hij vooral bezig met het bedenken hoe het nog slimmer en handiger voor onze klanten kan. En hij helpt mensen van Outlook af. Dat laatste niet zonder een vorm van enthousiasme overigens.

Hij kan bijzonder slecht tegen trage computers, dat is niet zijn ding. Wat wel helemaal zijn ding is; motoren. Kees-Jan stapt met veel liefde op zijn 1 van zijn stoere Ducati’s en trekt dan een paar dagen lang o.a. door Nederland, Duitsland, België en Zwitserland. De smakelijke verhalen over de ‘mannen-motorweekenden’ horen we graag aan tijdens de lunch zodra hij weer terug is.

06 238 61 089 | kees-jan@presis.nl | Linkedin

Justin Montanus

Google Workspace Specialist

Laat Justin maar schuiven, hij lost het op.

Justin is Google Workspace-specialist. Justin en snelheid zijn twee handen op één buik. Eigenlijk hebben wij hem nooit langzaam zien gaan. Zijn leersnelheid. Zijn werksnelheid. Zijn computer. De snelheid waarin hij zijn taken wegwerkt. Alles gaat snel bij Justin. En goed. En met deze combinatie heeft hij een magische ‘blij-maak-eigenschap’ bij onze klanten ontwikkeld.

Daarnaast organiseert hij LAN-parties. Omdat het kan, omdat hij graag laat zien hoe goed hij is, maar vooral omdat het heel erg leuk is. Je scherm-quota moet wel op niveau blijven natuurlijk. Justin sport niet, maar legt wel een flink wat kilometers af. En ja, ook echt te voet. Hoe? Pokémon. Justin is een van de laatste 24 fanatieke overgebleven spelers.

justin@presis.nl

Werner van der Hoest

Google Workspace Specialist

Een behulpzame DJ die een ster is met Spreadsheets

Onze rots in de branding, dat is Werner. Hij neemt de telefoon op, helpt klanten en lost problemen op alsof hij nooit anders gedaan heeft. Maar ook in het team is hij ontzettend behulpzaam. Een lijst ophangen? Plafondplaten opplakken? Muziek regelen? Werner is van alle markten thuis en biedt vaak als eerste zijn hulp aan. En daarom zijn wij zo gek op hem.

Naast zich uitsloven bij Presis draait hij wekelijks flink wat plaatjes en maakt hij zijn eigen muziek. En ook daar maakt hij vele mensen blij mee. Bruiloften, jubileums, feestjes; DJ Werner for the win!

Ook is Werner bijzonder goed met Spreadsheets. Kees-Jan, de baas, is gék op Spreadsheets. Maar het ziet ernaar uit dat Werner misschien wel sneller en soms zelfs handiger is, wat Kees-Jan zijn ego stiekem een beetje pijn doet, maar toch ook weer heel trots maakt.

werner@presis.nl

Alain Polis

Google Workspace Support Specialist

Een raket in Google-support met talent voor videografie

Alain is scherp. Met een leercurve van een raket ontrafelt hij de geheimen van Google Support. Hij neemt de telefoon op, helpt klanten en bedenkt oplossingen waar je bij staat. Alsof hij nog nooit anders heeft gedaan. Ook in het team is hij onmisbaar. Alain is er altijd als je hem nodig hebt, en dat maakt hem belangrijk in ons team.

Naast Google Support doet hij Videografie, dit beroepsvak is voor hem een ontzettend leuke hobby. Daarnaast heeft hij in het verleden ook eens opgetreden als DJ. Wij weten wie de gangmaker is als Presis een feestje houdt!

alain@presis.nl

Myra van der Merwe

Software Engineer

Programmer

– n. [proh-gram-er]
– an organism that turns caffeine and pizza into software

‘Hello World’ waren waarschijnlijk de eerste woorden in het leven van Myra. Inmiddels maakt de programmeertaal haar nu niet meer uit. Wat haar wel uitmaakt is dat zij uitgedaagd wordt. Nou, laat dat nu de sport van onze klanten zijn. Als wij iets als onmogelijk bestempelen glimlacht ze altijd stilletjes.

Ze speelt piano, uitsluitend Bach. Verder doet ze 17 minuten per week aan yoga, zeer respectabel uiteraard. En ze blijkt een hele goede imitator van kattengeluidjes.

myra@presis.nl

Luke van Gennip

Google Workspace Project Manager

Een havik in het Google Workspace team; de Hawkeye van Presis.

Luke snapt het. Onze gloednieuwe collega kwam bij het team alsof hij al jarenlang bij ons werkte. De klik en serieusheid was er meteen. Hij organiseert, plant en houdt de heren als een havik in de gaten. Luke weet en ziet alles, hem ontgaat niks. Hij heeft de leiding over alle projecten en houdt zich van begin tot einde bezig tot de klant 100% tevreden is, en de heren het project hebben afgerond.

Naast Google Specialist zijn, houdt hij enorm van voetbal en kletsen. Hij is zoals wij zeggen echt een mensen-mens.
Daarnaast heeft hij in het verleden gewerkt in de horeca als floormanager. Daardoor heeft hij exact de juiste vaardigheden om de communicatie tussen de klant en het team draaiend te houden.

Wij zijn blij met Luke.

luke@presis.nl

Bob de Vaal

Administratieve Duizendpoot

Bob is ons administratief kanon. Hij begin elke dag met een glimlach, klapt zijn laptop open en doet zijn ding. Hij is de man die ervoor zorgt dat onze administratie en boekhouding "gewoon" op top strak in orde staan. Hij doet alles wat opgelost moet worden en zorgt ervoor dat het ook echt opgelost wordt.

bob@presis.nl

Wilco Schumacher

Digitale storyteller & Marketing

Yes! We hebben een eigen Schumacher in ons team!

Net als zijn verre familielid is Wilco Schumacher, onze digitale storyteller; ontzettend snel.

Zijn toetsaanslagen dansen met de snelheid van een symfonie, en zijn verhalen raken de harten van ons publiek. Als hij niet achter zijn bureau zit, zit hij niet in zijn F1-auto, maar creëert hij digitale avonturen die blijvende indrukken achterlaten. Voor Wilco is elke klik een stap in een episch verhaal, en zijn eindeloze creativiteit en snelheid maken hem een ware magiër van het digitale domein.

wilco@presis.nl

Wie we zijn

Wij vormen een groep mensen die goed op elkaar ingespeeld is. Het onderling respect is alom aanwezig en we helpen elkaar als het nodig is. Meer dan eens vliegt er wat zwarte humor door de ether en we kunnen op zijn tijd smakelijk om elkaar lachen.

Het komt overigens slechts een of twee keer per jaar voor dat alle medewerkers van Presis fysiek in dezelfde ruimte zitten. We hebben iemand die vanuit Antwerpen werkt en een wereldreiziger die vaker niet, dan wel in Nederland is. Als koploper op de weg naar de toekomst hebben wij het fysieke kantoor zelfs helemaal opgegeven. Wij vertellen je graag over onze ervaringen en de voor- en nadelen van het kantoorloos werken. Digitaal zijn we uiteraard wel sterk met elkaar verbonden.

Waar we voor staan

Werk afleveren waar we trots op zijn, dat is waar we voor staan. Ons interne motto is: ProfessionaliteitPlezier en Pecunia. Laat ik toelichten waarom we dit zo belangrijk vinden.

Professionaliteit
Hier danken wij ons bestaansrecht aan. Wij zijn goed in ons vak, daar winden wij geen doekjes om. En waarom zouden we. Naast dat we veel eer van ons werk hebben, zijn we iedere dag bezig een beetje beter te worden in ons vak. Wij fixen dingen voor onze klanten en daarvoor moet je nu eenmaal heel goed zijn je vak. Goed in de zin van technisch op een hoog niveau, maar ook sociaal en humaan. En deze combinatie is wat voor ons professionaliteit betekent.

Plezier
Gemiddeld werken we 40 uur per week, en dan kun je het maar beter naar je zin hebben, nietwaar? Wij houden in de gaten of er voldoende geglimlacht wordt en we het nog naar ons zin hebben. Medewerkers die lekker in hun vel zitten, presteren nu eenmaal beter en daar profiteren onze klanten dan weer van. Ons ziekteverzuim is minder dan 1% en dat houden we graag zo.

Pecunia
Er moet meer geld binnenkomen dan dat er naar buiten gaat. Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar eigen beeld kan vormen, hebben we alles voor iedereen inzichtelijk gemaakt. Iedereen kan bij alle financiële gegevens, zo weet iedereen exact hoeveel er in- en uitgaat. Hierdoor kan iedereen voor zichzelf besluiten of het op dat moment verstandig is om te werken aan persoonlijke ontwikkeling of innovatie, of dat het verstandiger is om te werken aan de omzet van die maand.