Chrome enterprise
Voor je bedrijf

Veilig, snel en gebruiksvriendelijk browsen met de browser van Google.

Een browser kiezen: Maar welke? Wij raden Google Chrome aan.

Google Chrome is wereldwijd de meest populaire internetbrowser. En dat is niet zonder redenen, Chrome is erg snel en bied allerlei handige functionaliteiten in de vorm van add-ons (extensies) en hij synchroniseert automatisch met je Google accounts. Zo kan je dus per account dat je hebt een een andere leuke layout en speciale add-ons instellen voor enkel dat account. Ook kun je gezamenlijk dezelfde browser account gebruiken met je collega’s. Zo staan al je handige en favoriete websites vooraf instelt voor jou en je collega’s. Wij zijn er fan van.

Heb je vragen over Google chrome? Of wil je ergens anders hulp mee? Ik sta graag voor je klaar.

Kees-Jan Diepstraten | Founder van Presis

Beveiliging waar je niet aan hoeft te denken

Chrome werkt keihard om je gegevens en privacy online te beschermen. Je kan via je eigen account of een gezamenlijk account deze opties eenvoudig en helemaal naar wens aanpassen. Hiermee beschermt Google Chrome je privacy waarbij ze jou de volledige controle geven tot hoever dit ingesteld moet worden.

Weet je niet hoe dit werkt en wil je eigenlijk “gewoon” direct aan de slag? geen probleem. Chrome is intuïtief en houdt rekening met jouw wensen om deze vooraf voor jou in te stellen. Zo blijf je altijd beschermd tegen malware of phishing.

Nog makkelijker taken uitvoeren met Google Chrome

Het is niks nieuws als we willen vertellen dat Google krachtige Apps ontwikkeld waarmee je nog beter en sneller met je collega’s kan werken. Wat we wel willen benadrukken is dat je via Google Chrome met 1 klik op de knop kan uitvoeren. Zelfs als je offline bent! Dankzij de offline integraties in Google Chrome zoals Gmail en Documenten kan je gewoon blijven doorwerken als je geen internet verbinding hebt. Dit maakt de werkomgeving van Google Chrome zo geweldig dat wij niet meer zonder kunnen.

Snel en gebruiksvriendelijk

De adresbalk: dit is letterlijk google. Je kan op de plek van je adresbalk een vraag invullen waarin je bijvoorbeeld vraagt naar het weer van vandaag, of de huidige tijd in china en je krijgt hier direct antwoord op. Zit je met een rekensom en heb je geen rekenmachine bij de hand? Google rekent dit direct voor je uit.

Je wachtwoorden. Je kan ervoor kiezen om Google chrome als Wachtwoord-kluis te gebruiken. Zo krijg je op websites met een login vooraf de login ingevuld. En als toevoeging geeft Chrome aan als je wachtwoorden zwak zijn of “te vaak” gebruikt worden waardoor er een grotere kans is op inbreuk.

Synchronisatie, heb je favorieten ingesteld op Google Chrome en wil je deze ook op je mobiel en tablet hebben? Geen probleem. Log met hetzelfde google account in op de andere apparaten en de rest gaat automatisch.

De donkere modus, een persoonlijk favoriet. Naast dat je macbook of PC deze settings al vooraf heeft. Kan je er ook voor kiezen om in dark modus te browsen. Heerlijk als je savonds laat nog wat wilt internetten zonder pijnlijke ogen te krijgen. Als je Chrome browser op donkere modus staat passen de meeste websites zich hierop aan. Heel fijn dus.

Ben je intensief aan het werk, en is het ineens over 18:00. Tijd om naar huis te gaan! Maar het project is nog niet afgerond! Je kan de tabladen gewoon open laten staan zonder probleem. Mocht je ze toch sluiten dan kan je ze altijd terughalen door met je muis te klikken op de browser en zeggen “Laatste tab heropenen”. Mocht je halverwege de taak zijn en per ongeluk de tab wegklikken? Dan geeft Chrome altijd een melding met “Weet je dit zeker?” Zo raak je nooit zomaar je werk kwijt.

Meer weten?

Wil je meer uit Google Workspace halen of wil je je collega’s helpen de overstap naar het werken in Google Workspace maken? Wij zijn er voor je. En een belofte van onze kant: na de training zal je leven een stukje gemakkelijker worden. Interesse? Stuur een bericht naar contact@presis.nl en dan nemen wij contact met je op.

Bekijk ook

Wil jij graag gepersonaliseerde email adressen die passen bij jouw bedrijf?
Dan kan je bij ons licenties hiervoor aanschaffen.