Overal verbonden Doeltreffend werken Effectief werken Brainstormen en vergaderen Tijd besparend

Google Chrome Enterprise
voor je bedrijf

Veilig, snel en gebruiksvriendelijk browsen met de browser van Google.

 

Een browser kiezen: Maar welke? Wij raden Google Chrome aan.

Google Chrome Enterprise is wereldwijd de populairste internetbrowser. En dat is niet zonder redenen, Chrome is erg snel, biedt allerlei handige functionaliteiten in de vorm van add-ons (extensies) en synchroniseert automatisch met je Google-accounts. Zo kun je dus per account een een andere layout en speciale add-ons instellen. Ook kun je een gezamenlijk browser-account gebruiken voor jou en je collega’s. Zo staan al je favoriete websites vooraf ingesteld voor jou en je collega’s. Wij zijn er fan van.

Heb je vragen over Google Chrome? Of wil je hulp bij iets anders? Ik sta graag voor je klaar.

Kees-Jan Diepstraten | Founder van Presis

Kees-Jan-Diepstraten
closeup photo of turned-on blue and white laptop computer

Beveiliging waar je niet aan hoeft te denken

Chrome beschermt je gegevens en online privacy. Je kunt in je eigen account of een gezamenlijk account deze opties eenvoudig en naar wens aanpassen. Google Chrome geeft jou de volledige controle over hoever jouw privacy beschermd moet worden.

Weet je niet hoe dit werkt en wil je eigenlijk “gewoon” direct aan de slag? geen probleem. Chrome is intuïtief en houdt rekening met jouw wensen bij het vooraf instellen van jouw privacyopties. Zo ben je optimaal beschermd tegen malware of phishing.

Nog makkelijker taken uitvoeren met Google Chrome

Het is niks nieuws als we vertellen dat Google krachtige apps ontwikkelt waarmee je nog beter en sneller met je collega’s kunt werken. Wat we wel willen benadrukken, is dat je via Google Chrome met 1 klik op de knop al je werk kunt bijwerken. Zelfs als je offline bent! Dankzij de offline-integraties in Google Chrome kun je in bijvoorbeeld Gmail en Documenten gewoon blijven doorwerken als je geen internetverbinding hebt. Dit maakt de werkomgeving van Google Chrome zo geweldig dat wij niet meer zonder kunnen.

Snel en gebruiksvriendelijk

De adresbalk

Dit is letterlijk Google. Je kunt in je adresbalk een vraag invullen naar bijvoorbeeld het weer van morgen, of de huidige tijd in China en je krijgt hier direct antwoord op. Even geen rekenmachine bij de hand? Google rekent de ingewikkeldste som direct voor je uit.

Je wachtwoorden

Je kunt ervoor kiezen om Google Chrome als wachtwoord-kluis te gebruiken. Zo worden op websites waarop je moet inloggen vooraf de logingegevens ingevuld. En als extra geeft Chrome het aan als je wachtwoorden zwak zijn of “te vaak” gebruikt worden, en er dus een grotere kans op inbreuk is.

Synchronisatie

Heb je favorieten ingesteld in Google Chrome en wil je deze ook voor je mobiel en tablet gebruiken? Geen probleem. Log met hetzelfde Google-account in op de andere apparaten en de rest gaat automatisch.

De donkere modus

Een persoonlijk favoriet. In dark modus browsen is heerlijk als je ’s avonds laat nog wat wilt internetten zonder pijnlijke ogen. Als je Chrome browser op dark modus staat, passen de meeste websites zich hierop aan. Heel fijn dus.

Ben je intensief aan het werk, is het ineens over 18:00. Tijd om naar huis te gaan! Maar het project is nog niet afgerond! Je kan de tabbladen dan gewoon open laten staan of gesloten tabbladen terughalen door met je muis te klikken op “Laatste tab heropenen”. Ben je halverwege de taak en heb je per ongeluk de tab weggeklikt? Dan geeft Chrome altijd een melding met “Weet je dit zeker?”. Zo raak je nooit zomaar je werk kwijt.

Meer weten?

Wil je meer uit Google Workspace halen of wil je je collega’s helpen de overstap naar het werken in Google Workspace maken? Wij zijn er voor je. En een belofte van onze kant: na de training zal je leven een stukje gemakkelijker worden. Interesse? Stuur een bericht naar contact@presis.nl en dan nemen wij contact met je op.

Bekijk ook

Wil jij graag gepersonaliseerde emailadressen die passen bij jouw bedrijf?
Dan kun je bij ons licenties hiervoor aanschaffen.