Waarom Google Workspace?

Altijd en overal samenwerken Eenvoudig & snel communiceren Jaarlijks op IT kosten besparen

Google heeft wereldwijd meer dan 2 miljard actieve gebruikers

Gemak. We staan het allemaal graag toe in ons leven. En waarom niet? Google Workspace is gemak; een krachtige mailserver, een cloudserver zodat er altijd toegang tot bestanden is en de vrijheid om met collega’s samen te werken in hetzelfde bestand.

Justin Montanus | Google Workspace Specialist

Elk abonnement bevat:

Slim ontworpen

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jullie nodig hebben om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.

Dit wil ik ook!

De krachtige e-mail omgeving van Gmail

Is de inbox ongestructureerd en is er een overvloed aan reclame? Is het iedere keer weer zoeken naar die ene e-mail die je nodig hebt? Is het inloggen op de gezamenlijke mailboxen en op die van collega’s altijd meer werk dan nodig?…

Dan is Gmail een verademing

  • Overzichtelijke inboxen
  • Geen spam meer
  • Tegelijkertijd in dezelfde mailbox werken
  • Nooit meer gedoe

Altijd jouw bestanden bij de hand

Herkenbaar voor bijna iedereen; Je bent thuis en wilt even dat document openen zodat je er aan verder kunt werken. En dan kom je erachter; je hebt het bestand niet gemaild naar jezelf. Hij staat nog op de server op werk en kun je er dus niet bij..

Niets voor niets zeggen we ‘bijna iedereen’. Onze klanten hebben dit probleem niet. Met Google Drive hebben zij altijd en op ieder apparaat toegang tot bestanden. Ze worden niet tegengehouden, maar kunnen waar en wanneer ze willen doorwerken.

GIF-Presis-G-Suite-update-april-Microsoft-Office-bestanden-bewerken-in-G-Suite

Afspraken maken zónder gedoe

Voor het team moet een meeting ingepland worden en er moet rekening gehouden worden met verschillende agenda’s. Per contact moet opgezocht worden wanneer iemand wel of niet kan, zo neemt het plannen van een meeting veel tijd in beslag.

Dat is nu over. Met Google Agenda kunnen alle agenda’s ingezien worden, waardoor een geschikt moment direct zichtbaar is. Aanmaken, uitnodigen en een video Hangouts Meet link toevoegen voor de mensen die remote deelnemen. Klaar.

Overal online vergaderen met Google Meet

Alles wat je nodig hebt om je werk te doen, op één plek

Laat uw team contact houden via een zakelijke oplossing voor videovergaderingen die is gebouwd op basis van de krachtige, beveiligde wereldwijde infrastructuur van Google. Meet is inbegrepen bij Google Workspace en G Suite for Education.

Waarom kiezen voor Presis?

“Als IT bedrijf willen wij ook geen omkijken naar onze IT hebben. Wij snappen je.”

Onze IT moet ons leven makkelijker in plaats van moeilijker maakt. We hebben klanten te ondersteunen en dingen te doen. Zelf hebben we jaren geleden ook de overstap gemaakt van Microsoft naar Google Workspace.

We hebben het gedaan omdat we een (realtime) afstemming met elkaar en onze klanten wilden hebben.

Omdat we minder tijd aan onze IT kwijt wilden zijn. Maar ook omdat Google Workspace ons beter tot ons recht liet komen doordat het in alles net wat slimmer is.

In ons vakgebied moeten we snel en veel leren, continue verbeteringen in onze processen doorvoeren en een snelle aansluiting met elkaar en onze klanten hebben. Met een traditionele IT inrichting zouden we achter de feiten aan lopen en niet zo efficiënt en effectief werken als nu. Onze klanten zitten er hetzelfde in, die willen ook de stap vooruit maken en werken graag samen met een Google Partner die door hetzelfde proces gegaan is. We willen allemaal dat het gewoon werkt.

Meer weten over onze overstap? Lees hier ons verhaal!