Waarom Google Workspace?

Altijd en overal samenwerken Eenvoudig & snel communiceren Jaarlijks op IT-kosten besparen

Google heeft wereldwijd meer dan 2 miljard actieve gebruikers

Gemak. We streven er allemaal naar. Omdat we geen zin of geen tijd hebben voor gedoe. Google Workspace is gemak; een krachtige mailserver en een cloudserver, zodat je altijd toegang tot bestanden hebt en de vrijheid hebt om met collega’s samen te werken in hetzelfde bestand.

Justin Montanus | Google Workspace Specialist

Elk abonnement bevat:

Slim ontworpen

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jullie nodig hebben om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.

Dit wil ik ook!

De krachtige e-mail omgeving van Gmail

Is jouw inbox ongestructureerd en bevat deze een overvloed aan reclame? Is het iedere keer weer zoeken naar die ene e-mail die je nodig hebt? Is het inloggen op de gezamenlijke mailboxen en op die van collega’s altijd meer werk dan nodig?…

Dan is Gmail een verademing

  • Overzichtelijke inboxen
  • Geen spam meer
  • Tegelijkertijd in dezelfde mailbox werken
  • Nooit meer gedoe

Altijd jouw bestanden bij de hand

Herkenbaar voor bijna iedereen; je bent thuis en wilt even verder werken aan een document. En dan kom je erachter dat je het bestand niet naar jezelf hebt gemaild. Het staat nog op de server op het werk en dus kun je er niet bij…

Niet voor niets zeggen we ‘bijna iedereen’. Onze klanten hebben dit probleem niet. Met Google Drive hebben zij altijd en op ieder apparaat toegang tot bestanden. Ze worden niet belemmerd, maar kunnen waar en wanneer ze willen veilig doorwerken.

GIF-Presis-G-Suite-update-april-Microsoft-Office-bestanden-bewerken-in-G-Suite

Afspraken maken zónder gedoe

Je moet een teammeeting inplannen en rekening houden met verschillende agenda’s. Moet je voor ieder teamlid zoeken wanneer iemand wel of niet kan? Zo neemt het plannen van een meeting veel tijd in beslag.

Dat is nu over. Met Google Agenda kun je alle agenda’s inzien, en heb je direct zicht op een geschikt moment. Aanmaken, uitnodigen en een video Hangouts Meet link toevoegen voor de mensen die remote deelnemen. Klaar.

Overal online vergaderen met Google Meet

Alles wat je nodig hebt om je werk te doen, op één plek

Laat je team contact houden via een zakelijke oplossing voor videovergaderingen die is gebouwd op basis van de krachtige, beveiligde wereldwijde infrastructuur van Google. Meet is inbegrepen bij Google Workspace en G Suite for Education.

Waarom kiezen voor Presis?

“Als IT-bedrijf willen wij ook geen omkijken naar onze IT hebben. Wij snappen je.”

IT moet ons leven makkelijker maken, in plaats van moeilijker. Daarom hebben wij zelf ook jaren geleden de overstap gemaakt van Microsoft naar Google Workspace:

Wij wilden (realtime) afstemming met elkaar en met onze klanten hebben om sneller en adequater te kunnen reageren.

Wij wilden minder tijd en geld kwijt zijn aan IT. Maar ook omdat Google Workspace in alles net wat slimmer is, en onze unieke propositie beter tot zijn recht liet komen.

In ons vakgebied moeten we snel en veel leren, continue verbeteringen in onze processen doorvoeren en een snelle aansluiting met elkaar en met onze klanten hebben. Met een traditionele IT-inrichting zouden we achter de feiten aan lopen en niet zo efficiënt en effectief werken als nu. Ook onze klanten willen de stap vooruit maken. Zij werken graag samen met een Google Partner die door hetzelfde proces gegaan is. Wij allemaal willen dat het gewoon werkt.

Meer weten over onze overstap? Lees hier ons verhaal!