Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Google Workspace

Alles wat je nodig hebt om je werk te doen, op één plek

G Suite is nu nog beter: maak kennis met Google Workspace

Wil je overstappen naar office in de cloud? Presis is gecertificeerd reseller en helpt bedrijven hiermee. Net als G Suite bevatten alle Google Workspace-abonnementen zakelijke e-mail voor je bedrijf en samenwerkingsprogramma’s zoals Gmail, Agenda, Meet, Chat, Drive, Documenten, Spreadsheets, Presentaties en Formulieren.

Overstappen naar Google Workspace

Vergelijk Office 365 met Google Workspace

Inbegrepen apps

 • Icoon GmailGmail
 • Icoon MeetMeet
 • Icoon ChatChat
 • Icoon CalendarCalendar
 • Icoon DriveDrive
 • Icoon DocsDocs
 • Icoon SheetsSheets
 • Icoon SlidesSlides
 • Icoon FormsForms
 • Icoon SitesSites
 • Icoon KeepKeep

Icoon Google Workspace cloud

Tools waarmee je kunt samenwerken

Gemak. We staan het allemaal graag toe in ons leven. En waarom niet? G Suite is gemak; een krachtige mailserver, een cloudserver zodat er altijd toegang tot bestanden is en de vrijheid om met collega’s samen te werken in hetzelfde bestand.

Icoon Google Workspace communicatie

Snel en slim communiceren

E-mail van klanten, nieuwsbrieven en dan óók nog van collega’s. Het kan soms veel zijn. De zakelijke oplossing: Google Chat; eenvoudig en snel communiceren met collega’s.

Icoon Google Workspace veiligheid

Goedkoper en veilig

IT hoeft geen bakken met geld te kosten. Met Google Workspace bespaar je jaarlijks op IT kosten Hoe zit het met de veiligheid en de AVG wet? Dit is helemaal gedekt: de data staat ontzettend veilig en voldoet aan de AVG wet.

Meer informatie

Krachtig. Gemakkelijk. Samen.

Dit is waar wij onze we je medewerkers blij mee maken.

Waarom kies je voor Presis?

Al meer dan 12 jaar Google Workspace Partner

Als je gaat overstappen naar Google Workspace wil je weten dat je een goede partner hebt. Meer dan 12 jaar geleden is Presis Google Partner geworden en hebben ondertussen honderden klanten geholpen met overstappen.

Snelle service

IT moet je niet tegenhouden maar in staat stellen het werk optimaal uit te voeren. Loop jij of je collega’s ergens tegenaan, dan verlenen wij altijd snelle service zodat je weer door kunt. Geen dagen wachten op antwoord, maar snel en persoonlijk contact met mensen die alle vragen beantwoorden en problemen oplossen.

Extra’s voor jou

Snelheid en vrijheid zijn belangrijk, daarom hebben wij als enige Google Cloud Partner in Nederland een uniek klantenportaal ontwikkeld. Hiermee kun je snel zelfstandig extra gebruikerslicenties aanschaffen.

Google Cloud Partner

Kies voor Google Workspace

Bekijk hoe je meer gedaan kunt krijgen met zakelijke productiviteits- en samenwerkingsprogramma’s die al door miljarden mensen worden gebruikt

Neem nu contact op

Onze tevreden klanten

Presis heeft al meer dan 500 bedrijven tevreden gemaakt.