Duet AI Logo
Met een klik aangezet Snellere workflow Artificial Intelligence Creatief creëren Workflow automatiseren

Wij introduceren
Google Duet AI

Ontdek Artificial Intelligence in Google Workspace

Je ultieme assistent

Wat is Google Duet AI?

Eindelijk is het zover. Google heeft Duet AI geintroduceerd. Stel je voor dat deze artificiële intelligentie niet alleen je taken overneemt, maar ook je persoonlijke gids wordt voor groei en succes. 

Duet AI is de perfecte partner om je te helpen bij het maken van je mails, automatisch genereren van presentaties; en zelfs notuleren tijdens meetings.

Je Google Workspace account moet op Engels staan om op dit moment Duet te kunnen gebruiken.

Play Video

Google Duet AI

Helpt met schrijven

Maakt het leven makkelijker

Duet AI maakt het leven makkelijker. Het beantwoordt snel vragen, plant afspraken en onthoudt belangrijke taken voor jou.

Ook geeft het handige aanbevelingen op basis van jouw interesses, zodat je tijd bespaart en nieuwe dingen ontdekt. Met Google Duet wordt multitasken simpel en blijf je georganiseerd en goed geïnformeerd.

Play Video

Bekijk hoe dit werkt

Helpt je visualiseren

Duet maakt presentaties in een handomdraai

Een nieuwe presentatie maken, compleet met tekst, grafieken en afbeeldingen, gebaseerd op je relevante content in Drive en Gmail. Een spoed verzoek waardoor je overuren moet maken, kan nu voor etenstijd worden afgerond.

Play Video

Zie het in actie

Helpt je organiseren

Met Spreadsheets en agenda

Stel je voor dat je een spreadsheet met data nodig hebt. Bijvoorbeeld een lijst waarmee je alle facturabele uren vanuit de agenda importeert naar de spreadsheet.

Spreadsheets maken was nog nooit zo leuk

Play Video

Ervaar wat Duet voor je kan doen

Waar wacht je nog op?

Google Duet AI activeren

Wij kunnen eenvoudig Duet AI voor je activeren als je een Google Workspace klant bij ons bent. Indien je nog geen klant bent dan kun je een bericht naar support@presis.nl sturen en dan nemen wij contact met je op.

Je kunt Google Duet AI eenvoudig op twee manieren activeren:

Via de Presis Portal

De eenvoudigste manier is via de Presis Portal. In het add-on menu zie je Google Duet staan en daar kun je deze activeren.

Presis Portal

Via e-mail

Een tweede manier is het sturen van een e-mail naar support@presis.nl en dan maken wij het dezelfde dag nog in orde voor je.

Aanvraag Google Duet AI

Veelgestelde vragen

over Google Duet AI

In welke talen is Google Duet AI momenteel beschikbaar?

Op dit moment is Google Duet alleen nog in het Engels beschikbaar. We verwachten dat de Nederlandse taal binnenkort beschikbaar zal zijn.

Hoe zit het met de privacy in Google Duet AI?

Google wil volkomen duidelijk zijn dat generatieve AI niets verandert aan de fundamentele privacybescherming van Google, waarmee Google gebruikers keuze en controle over hun gegevens geven. Daarom volgen hier de belangrijkste feiten over de manier waarop Workspace-gegevens worden verwerkt door Google:

 • Jouw gegevens zijn jouw gegevens. De inhoud die u in de Google Workspace-services plaatst (e-mails, documenten, enzovoort) is van u. Google verkoopt uw gegevens nooit en u kunt uw inhoud verwijderen of exporteren.
 • Uw gegevens blijven in Workspace. Google gebruikt uw Workspace-gegevens niet zonder toestemming om de onderliggende generatieve AI en grote taalmodellen te trainen of verbeteren die Bard, Search en andere systemen buiten Workspace aandrijven.
 • Uw privacy is beschermd. Interacties met intelligente Workspace-functies, zoals het accepteren of weigeren van spellingsuggesties of het melden van spam, worden geanonimiseerd en/of samengevoegd en kunnen worden gebruikt om nuttige Workspace-functies zoals spam beveiliging, spellingcontrole en automatisch aanvullen te verbeteren of te ontwikkelen. Dit strekt zich uit tot nieuwe functies die we momenteel ontwikkelen, zoals verbeterde prompt suggesties waarmee Workspace-gebruikers de beste resultaten uit Duet AI-functies kunnen halen. Deze functies zijn ontwikkeld met strikte privacybescherming, zodat gebruikers de controle houden. (Zie hieronder voor meer informatie over aanvullende toezeggingen op het gebied van privacy, beveiliging en compliance die we doen voor zakelijke klanten).
 • Uw inhoud wordt niet gebruikt voor gerichte advertenties. Ter herinnering: Google verzamelt, scant of gebruikt uw inhoud in Google Workspace-services niet voor advertentiedoeleinden.

Dit zijn de privacy verplichtingen die Google Workspace aan al haar gebruikers biedt. Maar het zijn niet alleen maar woorden. Om ervoor te zorgen dat Google voortdurend aan deze hoge normen voldoet, valideren onafhankelijke auditors de praktijken van Google aan de hand van internationale normen en best practices.

Bron: https://workspace.google.com/blog/identity-and-security/protecting-your-data-era-generative-ai/

Wat ook belangrijk is om te weten:

Google Duet AI is een onderdeel van Google Workspace en daarmee geldt dezelfde SLA en Privacy & Security die ook geldt voor uw gehele Google Workspace

Hoe zit het met de privacy in Google Bard?

Bard verwerkt persoonlijke gegevens die het verkrijgt via Google Workspace, zoals jouw naam en e-mailadres, evenals jouw privé-inhoud, zoals e-mails of documenten die je hebt gemaakt of ontvangen. Deze gegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

 • Het leveren van Bard-functies aan jou, bijvoorbeeld:
  • Het samenvatten van jouw e-mails wanneer je erom vraagt.
  • Het delen van inhoud op jouw verzoek.
 • Het onderhouden van de Bard-services, bijvoorbeeld:
  • Herstellen van dienstcrashes.
  • Meten van de algehele gebruikerservaring

Het is belangrijk op te merken dat jouw persoonlijke inhoud, die Bard verkrijgt via Google Workspace:

 • Niet toegankelijk is voor menselijke beoordelaars.
 • Niet wordt gebruikt om generatieve machine learning-technologieën te verbeteren die Bard aandrijven.
 • Niet wordt gebruikt om jou advertenties te tonen.
 • Niet langer wordt bewaard dan nodig is om Bard-services te leveren en te onderhouden.

Bron: https://support.google.com/bard/answer/13594961?hl=en#your_data

Wat is het verschil tussen Google Duet AI en Google Bard

In het kort: Bard kan je vragen stellen en Google Duet AI kan werk voor je uitvoeren in Google Workspace

 • Google Bard = Hetzelfde als ChatGPT, maar dan van Google die je vragen kunt stellen.
 • Google Duet AI = Je persoonlijke AI assistent die je werkt uit handen neemt in Google Workspace

Heb je vragen over Google Duet AI?

Laat het ons weten op support@presis.nl en wij beantwoorden ze graag!