De Google Calendar
applicatie

Google Calendar. Met de kracht van Google.

Jullie planning inzichtelijk met Google Calendar

Plan afspraken in, controleer de beschikbaarheid van collega’s en nodig klant ook uit. Zo maken jullie nog eens snel afspraken. Zo zijn jullie meer met het werk bezig en minder met het plannen ervan.

Bespaar een hoop gepuzzel en laat de slimme Agenda voor jullie werken. Een moment inplannen met collega’s kan wel eens lastig zijn met jullie drukke agenda’s. Google Agenda, onderdeel van Google Workspace, helpt jullie snel een tijdstip te vinden dat iedereen of de meeste genodigden beschikbaar zijn. Ook geeft Agenda een locatie suggestie voor beschikbare ruimtes, gebaseerd op eerdere geplande locaties.

Google Calendar

Synchroniseren

Zijn jullie onderweg en wordt er een afspraak gemaakt, dan is deze vrijwel direct te zien op ieder apparaat. De afspraken worden snel gesynchroniseerd tussen de verschillende apparaten zodat jullie nooit een afspraak missen. Met de koppeling naar Google Now hoeven jullie niet meer op de klok te kijken, maar wordt er een melding gegeven wanneer jullie moeten vertrekken om op tijd voor de afspraak te zijn.

Niet meer schakelen tussen apps

Zitten jullie in Agenda en komt er een melding dat de video meeting gaat starten? Dan hoeft er niet meer geschakeld te worden tussen Agenda en Hangouts. Direct kan de afspraak aangenomen worden en gaan jullie over naar de video meeting.

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jullie nodig hebben om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.