Overzichtelijk plannen Controleer beschikbaarheid Plan eenvoudig afspraken in De slimme agenda

Google Calendar
Efficiënt je tijd beheren

Organiseer je leven met deze intuïtieve agenda-app, synchroniseer evenementen en blijf op de hoogte, overal en altijd

Start vandaag nog

Wat is Google Calendar?

Plan afspraken in, controleer de beschikbaarheid van collega’s en nodig de klant ook uit. Zo maak je nog eens snel afspraken. Zo ben je meer met het werk bezig en minder met het plannen ervan.

Bespaar een hoop gepuzzel en laat de slimme Agenda voor jullie werken. Een moment inplannen met collega’s kan wel eens lastig zijn met jullie drukke agenda’s. Google Calendar, onderdeel van Google Workspace, helpt je snel een tijdstip te vinden dat iedereen of de meeste genodigden beschikbaar zijn. Ook geeft Agenda een locatiesuggestie voor beschikbare ruimtes, gebaseerd op eerdere geplande locaties.

Google Calendar

Google Calendar synchroniseren

Ben je onderweg en maak je een afspraak, dan is deze vrijwel direct te zien op ieder apparaat. De afspraken worden snel gesynchroniseerd tussen de verschillende apparaten zodat je nooit een afspraak mist. Met de koppeling naar Google Now hoef je ook niet meer op de klok te kijken, maar krijg je een melding wanneer je moet vertrekken om op tijd voor de afspraak te zijn.

Niet meer schakelen tussen apps

Zit je in Agenda en komt er een melding dat de videomeeting gaat starten? Dan hoef je niet te schakelen tussen Agenda en Hangouts. Je kunt de afspraak direct aannemen en naar de videomeeting overgaan.

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat je nodig hebt om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.