Zelf creatief aan de slag maak je eigen Portaal in sites Eenvoudig aan de slag Geen programmeerkennis vereist

Google Sites
Bouw eenvoudig
jullie eigen teamsites

Creëer eenvoudig prachtige websites voor projecten, teams of evenementen, zonder enige programmeerkennis

Start vandaag nog

Wat is Google Sites?

Google Sites is een website voor het team, een project of evenement. Sites ziet er op ieder apparaat goed uit, van smartphones tot websites. En dat zonder dat jullie ingewikkelde technische programmeerkennis hoeft te hebben. Jullie website is zo online.

Google Sites maakt het makkelijk

Google Sites wordt door bedrijven voornamelijk intern gebruikt. Met deze website kunnen jullie elkaar op de hoogte houden over bepaalde projecten of kunnen er gezamenlijke interesses gedeeld worden. Hebben jullie bijvoorbeeld een sales en marketingafdeling die graag kennis met elkaar delen en elkaar op de hoogte willen houden? Dan is dit een overzichtelijke, gemakkelijke en handige manier om dit te doen.

Geen gedoe, gelijk aan de slag

Men kan informatie opzoeken wanneer het hem of haar uitkomt. Jullie kunnen instellen dat ieder teamlid bewerk rechten heeft, waardoor iedereen een bijdrage kan leveren aan de website. Een groot pluspunt; er is geen programmeerkennis nodig. Iedereen kan heel gemakkelijk content toevoegen. Ook vanuit G Suite kan er gedeeld worden, zoals een Google Drive map, een Document of een gedeelde Agenda.

Toevoegen, slepen, vullen en klaar

Er wordt niet gewerkt met codes of lastige templates. Jullie kiezen een thema en gaan de website bewerken; toevoegen, slepen en vullen. Alle onderdelen worden op de beste plaats ingepast en jullie kunnen alles gemakkelijk indelen zoals jullie dat willen.

De website bekijken via een smartphone, tablet of website; de templates schalen mee. De technieken achter zijn slim waardoor jullie niet opgehouden worden. Ook het realtime samenwerken en bewerken zoals jullie gewend zijn van Google is doorgevoerd in Google Sites.

Jullie eigen domeinnaam instellen

Wanneer jullie een Google Sites aanmaken krijgen jullie een standaard URL; https://sites.google.com/site/julliewebsite/. Niet de meest makkelijke om te onthouden. Een eigen domeinnaam koppelen? Dat kan wanneer je een betaald G Suite account hebt. Meer weten over een eigen domeinnaam? Neem contact met ons op en dan vertellen we het.

Met een Google Sites kunnen jullie ervoor kiezen of de site openbaar is of alleen door teamleden bezocht kan worden. Stellen jullie de toegang niet aan, dan kunnen mensen van buitenaf ook de website bezoeken. Ook mensen zonder G Suite account.

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jullie nodig hebben om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.