G Suite

De slimme keuze, welkom in 2019
Bel 010 - 59 28 136
wij zijn nu bereikbaar
Icon_smiley
500+ Bedrijven die overgezet zijn door Presis
en blij zijn met deze overstap

Jij bent vooruitstrevend. Dan moet je IT dat ook zijn.

Het is belangrijk dat de IT die jij kiest met jouw snelheid mee kan en dat je ermee kunt bereiken wat jij voor ogen hebt. Wat je wilt is:

  • Werken in de cloud.
  • De kosten van je IT minstens halveren.
  • De veiligheid van je IT omgeving verhogen.
  • Minder tijd kwijt zijn aan het onderhoud van je computers.
  • Net zo gemakkelijk op Windows als op Apple en Android apparaten kunnen werken.

Maar je huidige IT oplossing staat dit niet toe. Wat doe je dan?

Dan zoek je iets om je leven makkelijker te maken

Herken je jouw wensen en behoeften in één van bovenstaande punten? Dan is G Suite jouw oplossing. Met G Suite kun je:

  • Te allen tijde samenwerken in bestanden. Zonder gedoe.
  • In de cloud werken. Zo heb je overal toegang tot je bestanden.
  • Altijd de laatste versie tot je beschikking. Google stopt nooit met ontwikkelen.

Onze klanten beschikken altijd en overal over actuele cijfers en de resultaten van morgen. Dit kan dankzij de cloud oplossingen van Presis. Het Presis team denkt met je mee, ze schakelen snel en komen altijd met nieuwe mogelijkheden.

Dit wil ik ook

G Suite, de slimme keuze

Overstappen makkelijk Presis G Suite Google     Makkelijk

Je wilt het gemak van Gmail, maar dan met jouw eigen domeinnaam in het e-mailadres. Geen probleem. Dat is G Suite: dé professionele oplossing voor je e-mail. En met 30 GB opslagruimte per persoon voelen e-mailhamsters zicht helemaal thuis.

Overstappen persoonlijk Presis G Suite Google      Persoonlijk

Kies wat jouw voorkeur heeft. Het is simpel; Jij kiest en G Suite past zich aan jou aan. Werken waarmee, wanneer en waar je wilt. En als je van persoonlijke voorkeur veranderd? Geen probleem, G Suite is flexibel en veranderd gewoon met jou mee.

Overstappen veilig Presis G Suite Google     Veilig

Jouw data blijft van jou en je kunt jouw apparaten, zoals smartphones en tablets, beheren in je eigen G Suite domein. Zo heb jij de controle om jouw gewenste veiligheidsniveau in te stellen. Wij vertellen je graag hoe dat in zijn werk gaat.

Als enige Google Partner in Nederland bieden wij je wat extra’s

Als enige Google Cloud Partner in Nederland hebben wij een unieke klantenportaal ontwikkeld. Hiermee kunnen onze klanten zelfstandig extra gebruikerslicenties toevoegen aan hun domein, zonder dat ze ons daarbij nodig hebben. Dat houdt de snelheid er lekker in.

Hier vertellen we je meer!

Ik kan zelf al mijn G Suite gebruikerslicenties beheren, maar ik heb Presis achter de hand voor als het nodig is. Dat geeft een veilig gevoel.

 

Overstappen in 3 eenvoudige stappen

Presis G Suite - Overstappen in 3 stappen - Stap 1     Inventarisatie

We gaan met jou in gesprek over wat je precies wilt. Welke gebruikers moeten we aanmaken, welke groepen en welke mappen? We zorgen dat alle gebruikers kunnen inloggen en starten en zorgen dat de mail aankomt. Zo voorkomen we verrassingen.

Presis G Suite - Overstappen in 3 stappen - Stap 2     Overzetten data

Je kunt nu aan de slag, maar je mailbox is nog leeg. Als je wilt verhuizen we je bestaande mail en bestanden mee naar Gmail en Drive. Of je nu gebruik maakt van Exchange, Outlook, Popboxen, IMAP-boxen, het maakt ons niet uit. Als we klaar zijn, is het overgezet.

Presis G Suite - Overstappen in 3 stappen - Stap 3    Gebruikerstraining

Nu je over bent kun je aan de slag. Het ziet er alleen iets anders uit en daar moet je even aan wennen. Wij kunnen helpen je hierbij met onze Gmail en Drive training. Dan komen we naar je toe, leggen je alles uit en gaan we niet weg tot je het volledig onder de knie hebt.

Vind je overstappen spannend?

Lijkt overstappen je toch nog spannend? Dat begrijpen wij en daarom zijn we er voor je. Wij doen het allemaal, van het overzetten van al je data tot ervoor zorgen dat jij en je collega’s je comfortabel voelen met G Suite. Ben jij op zoek naar de overstap-experts? Stop met zoeken, je hebt ze gevonden. Wij zorgen ervoor dat G Suite voor jou gaat werken.

“Overstappen in 3 stappen. Ja, het is écht zo simpel.”

 

Je bent niet alleen, zij gingen je voor

Al meer dan 5.000.000 bedrijven zijn wereldwijd overgestapt op Google. Bedrijven zoals Coolblue, Randstad, Yellow Claw, KLM zijn overtuigt van de kracht van G Suite en hebben de overstap gemaakt.

Neem de strategische voorsprong door te kiezen voor de slimme keuze: G Suite.

Dit wil ik ook

Ontvang de beste updates & tips

G Suite update