Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Google Jamboard app. Ideeën uitwerken, vormgeven en creëren.

Vormgeven aan jullie ideeën. De aanpak beeldend uitwerken. Strategieën op ‘papier’ zetten. Beeldend of tekstueel jullie gedachten neerzetten. Brainstormen, alleen of met collega’s. Met Google Jamboard, in de browser of via de app, halen jullie het beste uit jullie manier van werken.

Start met creëren!

Google Jamboard is beschikbaar voor alle G Suite gebruikers. Alleen aan het werk of samen met collega’s of externe partners, alles is mogelijk. Is er beschikking tot een handig tekentablet? Dan wordt het werken met Google Jamboard nog fijner. Start met tekenen, schrijven, vormgeven, notities toevoegen: creëren.

Google Jamboard app

Met de Google Jamboard app kunnen jullie in de internet browser of via de mobiele app voor iOS of Android op een tablet of smartphone aan het werk. Met de pen, markeerstift, highlighter of het penseel kunnen ideeën vormgeven worden door te tekenen of schrijven.

Er is keuze uit een aantal verschillende keuren om het beeld zo goed mogelijk uit te werken. Of wanneer er met meerdere mensen samengewerkt wordt in dezelfde Jam, dan kan ieder een eigen kleur kiezen en blijft het zo overzichtelijk wie wat heeft toegevoegd.

Met de handige post-its kan al typend en overzichtelijk de Jam ingevuld worden. Met de post-its kunnen jullie overzichtelijke slides maken met daarin bijvoorbeeld de voor- en nadelen van bepaalde zaken. Of jullie maken een ideeën plakbord, een plan van aanpak of samen met collega’s of partners houden jullie een brainstorm met elkaar.

Presis - G Suite update - Google Jamboard

Afbeeldingen toevoegen

Er kunnen uiteraard ook afbeeldingen toegevoegd worden. Zo kunnen Jams nog gedetailleerder vormgegeven worden.

Presis - G Suite - Google Jamboard app afbeeldingen invoegen

Waar staat het?

In Gmail is de app te vinden rechtsboven in onder de blokjes waar alle Google-apps staan. Klik hier op ‘meer’ en daar staat het Jamboard icoon. Of ga direct naar jamboard.google.com.

Presis - G Suite - Google Jamboard app open

Google Jamboard hardware

Naast de webversie en app voor op de tablet en smartphone, is er ook een daadwerkelijk bord voor het Google Jamboard.

Dit bord maakt het gebruik van Jamboard een stuk interactiever, slimmer en opent meer mogelijkheden. Zo zijn er meer opties; er kunnen afbeeldingen en resultaten van internet worden ingevoegd, kunnen figuren gemaakt en gecorrigeerd worden en is er handschrift herkenning. Schrijven jullie dan met de pen, dan zet het slimme bord dit om naar ‘getypte’ tekst.

Het schrijven, tekenen en verbinden, creaties groter of kleiner maken en aan de kant schuiven gaat allemaal fijner op het bord zelf. Daar is deze immers voor gemaakt. Zijn jullie er benieuwd naar? Bij ons op kantoor staat een Jamboard, laat ons weten dat jullie eens langs willen komen, dan zetten wij de koffie klaar.

Slim. Interactief. Krachtig.

Met dit slimme bord van Google wordt het beste in jullie naar boven gehaald.

Meer weten, lezen en zien over dit bord.

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jullie nodig hebben om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.

Presis - G Suite - Gmail
Presis - G Suite - Agenda
Presis - G Suite - hangouts chat
Presis - G Suite - Google Hangouts Meet
Presis G Suite Google Voice logo
Presis - G Suite - Drive
Presis - G Suite - Documenten
Presis - G Suite - Google Spreadsheets
Presis - G Suite - Google Presentaties
Presis - G Suite - Google formulieren
Presi - G Suite - Google Jamboard app logo
Presis - G Suite - Google Sites
Presis - G Suite - Google Keep
Presis - G Suite - Google Tasks
Presis - G Suite - Google Photos
Ontvang de beste updates & tips
We wijzen je op onze privacy verklaring
WhatsApp ons
1
WhatsApp Nu!
Waarmee mogen we je helpen?