Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Google Jamboard app. Ideeën uitwerken, vormgeven en creëren.

Doen we graag, vraag maar raak.

Vormgeven aan jouw ideeën. De aanpak beeldend uitwerken. Strategieën op ‘papier’ zetten. Beeldend of tekstueel jouw gedachten neerzetten. Brainstormen, alleen of met collega’s. Met Google Jamboard, in de browser of via de app, haal jij het beste uit jouw manier van werken.

Start met creëren!

Google Jamboard is beschikbaar voor alle G Suite gebruikers. Alleen aan het werk of samen met collega’s of externe partners, alles is mogelijk. En heb je een handige tekentablet dan kun je misschien je geluk helemaal niet op. Start met tekenen, schrijven, vormgeven, notities toevoegen; creëren.

Google Jamboard app

Met de Google Jamboard app kun je in jouw internet browser of via de mobiele app voor iOS of Android op jouw tablet of smartphone aan het werk. Met de pen, markeerstift, highlighter of het penseel kun je jouw ideeën gaan vormgeven door te tekenen of je kunt ermee schrijven.

Ook kun je een aantal verschillende keuren kiezen om het beeld zo goed mogelijk uit te werken. Of wanneer je met meerdere mensen samenwerkt in dezelfde Jam kan ieder een eigen kleur kiezen.

Met de handige post-its kun je al typend en overzichtelijk aan de slag gaan. Met de post-its kun je overzichtelijke slides maken met daarin bijvoorbeeld de voor- en nadelen van bepaalde zaken. Of je maakt een ideeën plakbord, een plan van aanpak of samen met collega’s of partners houden jullie een brainstorm met elkaar.

Presis - G Suite update - Google Jamboard

Met de nieuwste update van Google kun je ook afbeeldingen toevoegen. Een super fijne nieuwe feature, zo kun je jouw Jams nog gedetailleerder uitwerken. Let op; het kan zijn dat deze nieuwe feature nog niet zichtbaar is voor je. Dit is nét gereleased, dus het kan zijn dat deze in de loop van de weken zichtbaar wordt voor jou.

Presis - G Suite - Google Jamboard app afbeeldingen invoegen

Waar kun je het vinden?

In Gmail kun je hem vinden onder de blokjes waar alle Google-apps staan. Klik hier op ‘meer’ en dan zul je het icoon tegenkomen van Jamboard. Of je gaat direct naar jamboard.google.com.

Presis - G Suite - Google Jamboard app open

Google Jamboard hardware

Naast de webversie en app voor op de tablet en smartphone, is er ook een daadwerkelijk bord voor het Google Jamboard.

Dit bord maakt het gebruik van Jamboard een stuk interactiever, slimmer en opent meer mogelijkheden. Zo zijn er meer opties; er kunnen afbeeldingen en resultaten van internet worden ingevoegd, kunnen figuren gemaakt en gecorrigeerd worden en is er handschrift herkenning. Schrijf je dan met de pen, dan zet het slimme bord dit om naar ‘getypte’ tekst.

Het schrijven, tekenen en verbinden, creaties groter of kleiner maken en aan de kant schuiven gaat allemaal fijner op het bord zelf. Daar is deze immers voor gemaakt. Ben je er benieuwd naar? Bij ons op kantoor staat een Jamboard, laat ons weten dat je eens langs wilt komen en dan zetten wij de koffie voor je klaar.

Slim. Interactief. Krachtig.

Met dit slimme bord van Google wordt het beste in jou naar boven gehaald.

Meer weten, lezen en zien over dit bord.

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jij nodig hebt om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.

Presis - G Suite - Gmail
Presis - G Suite - Agenda
Presis - G Suite - hangouts chat
Presis - G Suite - Google Hangouts Meet
Presis G Suite Google Voice logo
Presis - G Suite - Drive
Presis - G Suite - Documenten
Presis - G Suite - Google Spreadsheets
Presis - G Suite - Google Presentaties
Presis - G Suite - Google formulieren
Presi - G Suite - Google Jamboard app logo
Presis - G Suite - Google Sites
Presis - G Suite - Google Keep
Presis - G Suite - Google Tasks
Presis - G Suite - Google Photos
Ontvang de beste updates & tips
We wijzen je op onze privacy verklaring