Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Google Documenten. Geen versiebeheer meer nodig.

wij zijn nu bereikbaar

Google Documenten: efficiëntie, snelheid en samenwerken

Google Documenten is de Google variant van Word. Alleen zou Google Google niet zijn als het draait om efficiëntie, snelheid en samenwerken. Je kunt hiermee met z’n allen tegelijk en op hetzelfde moment in hetzelfde document werken. Zonder dat het traag wordt of misloopt. Van ieder document bestaat er dus maar 1 versie. De huidige versie. Geen revisies meer, dat is verleden tijd. En met het changelog is de bijdrage per gebruiker makkelijk in te zien.

Documenten denkt met jou mee

Je hoeft geen bijlagen meer heen en weer sturen, heel simpel stuur je iemand een link naar het Document. Het maakt niet uit of de ander wel of geen Google Account heeft, met Documenten kun je samenwerken, altijd en overal. Geen verschillende versies van hetzelfde document, maar één versie voor iedereen. Een Word document naar iemand toesturen? Dan download je jouw Document heel gemakkelijk als Word bestand en deelt deze met wie je wilt.

 

Hetzelfde geldt ook voor Google Spreadsheets. Overeenkomsten met Excel, maar dan met de kracht van Google. Samenwerken gaat probleemloos en snel. Nooit meer onnodige, dubbele versies. Omzetten naar een Excel bestand voor een andere samenwerking? Het bestand is zo omgezet.

Met de slimme bewerk- en opmaaktools maak je jouw documenten levendiger en aantrekkelijker. Teksten krijgen zo een vormgeving naar jouw wens met de honderden lettertypen. Afbeeldingen en tekeningen zijn zo toegevoegd zodat jouw Document het beste van het beste bevat.

Nooit meer op ‘opslaan’ klikken

Google snapt dat je jouw input niet kwijt wilt en slaat alle wijzigingen die je maakt continu op. Deel je bestanden met collega’s of klanten en ga samenwerken als nooit tevoren.

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jij nodig hebt om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.

Presis - G Suite - Gmail
Presis - G Suite - Agenda
Presis - G Suite - hangouts chat
Presis - G Suite - Google Hangouts Meet
Presis G Suite Google Voice logo
Presis - G Suite - Drive
Presis - G Suite - Documenten
Presis - G Suite - Google Spreadsheets
Presis - G Suite - Google Presentaties
Presis - G Suite - Google formulieren
Presi - G Suite - Google Jamboard app logo
Presis - G Suite - Google Sites
Presis - G Suite - Google Keep
Presis - G Suite - Google Tasks
Presis - G Suite - Google Photos
Ontvang de beste updates & tips
We wijzen je op onze privacy verklaring